teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.920
- Πόντοι
- 2.306
Στις δημοκρατιες δεν υπαρχουν αδιεξοδα τυπε…τι να κλασουν 30 ψηφαλακια τυπε. εδώ ο στεκας φόρτωσε όλο το δάσος του αμαζονιου στο παρά ένα στον αλλονα
Στις δημοκρατιες δεν υπαρχουν αδιεξοδα τυπε…τι να κλασουν 30 ψηφαλακια τυπε. εδώ ο στεκας φόρτωσε όλο το δάσος του αμαζονιου στο παρά ένα στον αλλονα
έχω μερικές ιδέες όπως άρση όλων των ιγκνόρ, υποχρεωτικό interaction των τοπ3 αλλιώς μπανάρισμα από το σαιτ και σε περίπτωση που κάποιονς μείνει εκτός 3άδας δημοσιοποίηση όλων των πιεμ του για δημόσιο λιθοβολισμόολη η διοργανωση ηταν λαθος φετος ... θελει "ανανέωση" "φρεσκάρισμα" θέλει νεο αίμα , να ριξει ιδεες , χάπενινγκ , σκουπιδιασμα , στιγμες συναισθηματικα φορτισμενες , σπασιμο νικς , ξεφτιλισμα , πμ στην φόρα , καταθεσεις ψυχης κτλ ..
Δεν μπορεις να ριχνεις ενα φρεσκαρισμα , να αλλαζεις μια ταμπέλα και να βάζεις τρυπια-σκονισμενα-ρεζιλικια νικς και να κανεις διαγωνισμο
Θελει εξέλιξη , θέλει μαρκετινγκ , θελει προσαρμογη στο ΤΩΡΑ κοιτώντας το μέλλον ... γιατι οτι δεν εξελίσσεται ΠΕΘΑΙΝΕΙ
Άλλαξε γυαλιάξεγραψου ρε πολυζωη,δεν το χεις ,μας εχεις γαμησει τα ματακια!
Στις δημοκρατιες δεν υπαρχουν αδιεξοδα τυπε…
έχω μερικές ιδέες όπως άρση όλων των ιγκνόρ, υποχρεωτικό interaction των τοπ3 αλλιώς μπανάρισμα από το σαιτ και σε περίπτωση που κάποιονς μείνει εκτός 3άδας δημοσιοποίηση όλων των πιεμ του για δημόσιο λιθοβολισμό
Που να δεις πως στέλνει τηλέφωνα των μελών που έχει κόντρα μαζί τους σε άλλα μέλη. Και σου στέλνουν μήνυμα στο βαιμπερ...
Τώρα θα ανοίξω και δικό σου θα σου βάλω και αγγελία
Τασούλη, τι μαθαίνω;;;
Εσύ άνοιξες νήμα στην Αντριάννα και έγραφες γκρικλις και σπασμένα ελληνικά;;;
Μωρέ τι ταλεντάρα είσαι εσυ;;;
Τι αχαριστος που είμαι τελικά. Έχεις δίκιο.
Δεν τα πιστεύω αυτά, κύριε.
Λάσπη στον ανεμιστήρα ρίχνετε.
Ο Τάσος ψιλοχοντροτραμπουκίζει , ρουφιανεύει, απειλεί ανεξάρτητες πουτάνες κλπ
Τίποτα σπουδαίο.
Αν στείλει και το τηλέφωνό σου, στους ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ του, να σε τραμπουκίσουν κι αυτοί ή να σε ρουφιανέψουν που είναι το πρόβλημα;;
ερχονται τα πουλαιν και καιγονται εδω, ειχαμε εναν Ακροατη και εσκαγε λιγο το χειλακι μας και τον εφαγαν τα κυκλωματα, δεν του δοθηκε χωρος να αναπτυξει το ταλεντο του….ολη η διοργανωση ηταν λαθος φετος ... θελει "ανανέωση" "φρεσκάρισμα" θέλει νεο αίμα , να ριξει ιδεες , χάπενινγκ , σκουπιδιασμα , στιγμες συναισθηματικα φορτισμενες , σπασιμο νικς , ξεφτιλισμα , πμ στην φόρα , καταθεσεις ψυχης κτλ ..
Δεν μπορεις να ριχνεις ενα φρεσκαρισμα , να αλλαζεις μια ταμπέλα και να βάζεις τρυπια-σκονισμενα-ρεζιλικια νικς και να κανεις διαγωνισμο
Θελει εξέλιξη , θέλει μαρκετινγκ , θελει προσαρμογη στο ΤΩΡΑ κοιτώντας το μέλλον ... γιατι οτι δεν εξελίσσεται ΠΕΘΑΙΝΕΙ
Τώρα θα ανοίξω και δικό σου θα σου βάλω και αγγελία
Εκτός από βλάκας είσαι και βλάκας. Στείλε από κάποιον δικό μου που σου έστειλε. Αλλιώς κάνε ντουέτο με τον ΤΣΙΜΠΟΎΚΙΣΠου να δεις πως στέλνει τηλέφωνα των μελών που έχει κόντρα μαζί τους σε άλλα μέλη. Και σου στέλνουν μήνυμα στο βαιμπερ...
Όχι σαν ΤΣΙΜΠΟΎΚΙΣ
Πάλι σαν Andrianna4435 θα το ανοίξεις
Ρε τον Τάσο-Αντριάννα που μας βγήκε πολυτάλαντος(η)
Τον Σοχοβιτς λέω Τασούλη.Εκτός από βλάκας είσαι και βλάκας. Στείλε από κάποιον δικό μου που σου έστειλε. Αλλιώς κάνε ντουέτο με τον ΤΣΙΜΠΟΎΚΙΣ
ιδανικά θα ήθελα να δω ντιμπειτ μεταξύ άλεξ-λακη-μπαρόκ μπροστά στην ολομέλεια του σάιτ για να μας πείσουν και μόλις τελειώσουν τα επιχειρήματα για την ανωτερότητα της μαλακίας τους να ψηφίσουμε όλοι και να βγάλουμε τον πραγματικό μαλάκα της χρονιάς.και πολλα άλλα και χειρότερα
Τι αχαριστος που είμαι τελικά. Έχεις δίκιο.
7 ώρες ,40 λεπτα
5 ψήφοι διαφορά
Ποιος το θέλει πιο πολύ;
Είσαι μαλάκας αν θες να βγεις Mr Μαλάκας ή είσαι winner;
Αν δεν καταφέρεις να βγεις Mr Μαλάκας, πόσο μαλάκας είσαι;
Αν συμπαθείς κάποιον, τον ψηφίζεις για να πάρει την κούπα ή ψηφίζεις τον ανταγωνιστή του για να μη σε λένε ο φίλος του Mr Μαλάκα;
Οσοι πήραν κάτω από 5 ψήφους είναι ψιλομαλάκες;
Ο δεύτερος και ο τρίτος του διαγωνισμού έχασαν από μαλακία τους;
Οι βασιλόπιτες του μέλλοντος θα έχουν μέσα bitcoin;
Υπάρχει ζώδιο που δε θα του πάει καλά το 2025;
Αν χάνεις στα χαρτιά παραμονή Πρωτοχρονιάς θέλει 365 μέρες για να γυρίσει το γούρι;
Αν τα δίσεκτα έτη είναι άτυχα, γιατί λέμε καλή χρονιά;
Αφού κάθε θρησκεία έχει τη δική της Πρωτοχρονιά, μπορείς να λες καλές 365 μέρες οποιαδήποτε μέρα του χρόνου;
Ο τίτλος θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η ψήφος σου είναι λεπτομέρεια.
7 ώρες ,40 λεπτα
5 ψήφοι διαφορά
Ποιος το θέλει πιο πολύ;
Αν συμπαθείς κάποιον, τον ψηφίζεις για να πάρει την κούπα ή ψηφίζεις τον ανταγωνιστή του για να μη σε λένε ο φίλος του Mr Μαλάκα;
Αν χάνεις στα χαρτιά παραμονή Πρωτοχρονιάς θέλει 365 μέρες για να γυρίσει το γούρι;
Αφού κάθε θρησκεία έχει τη δική της Πρωτοχρονιά, μπορείς να λες καλές 365 μέρες οποιαδήποτε μέρα του χρόνου;
Όχι σαν ΤΣΙΜΠΟΎΚΙΣ
Αλήθεια με ποιον μιλάς τώρα άσε βρε Ζεμπου τελικά όντως είσαι για ψυχιατροτΤον Σοχοβιτς λέω Τασούλη.
Δεν μου λες. Προσωπικά μελών γιατί τα στέλνεις σε πμ και τα βγάζεις και στην φορά;
Μην στείλεις στον Νιπλη. Άδικος κοπος του τα έχω στείλει εγώ ο ίδιος. Τον πέρασα για φίλο και αυτόν.
Έρχεται η ώρα που θα Με πηδήξεις... Τραυμαπλαστ για την κωλοτρυπιδα σου να πάρεις
Έχεις να φας πολλά, όχι μόνο, τσιμπούκια.
Θα γίνει η κωλάρα σου τούνελ των Τεμπών.
7 ώρες ,40 λεπτα
5 ψήφοι διαφορά
Ποιος το θέλει πιο πολύ;