Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.506
- Πόντοι
- 2.606
θείο... δεν έχω πάει σε καμία...ε ρε φιλε....το νταμπλ ντοτ μας φαινοτανε λιγο....δεν υπηρχες αν δεν εις παει σε ολες της πιστες
θείο... δεν έχω πάει σε καμία...ε ρε φιλε....το νταμπλ ντοτ μας φαινοτανε λιγο....δεν υπηρχες αν δεν εις παει σε ολες της πιστες
Θα χάσει τον τίτλο ο Άλεξ???η αγωνία κορυφώνεται καθώς η μάχη πλησιάζει στο τέλος της
Πραγματικά, που είναι εκείνα τα Επικά βράδια των 90, με τον Πάριο στο Διογένη να μας έχει καβλωμένους μέχρι το πρωι, με Λεπά, με τα παρανοϊκά μουνιά που δούλευαν ως λουλουδούδες ή γλάστρες, ωραίες εποχές.ε ρε φιλε....το νταμπλ ντοτ μας φαινοτανε λιγο....δεν υπηρχες αν δεν εις παει σε ολες της πιστες
εσενα θα σε εστελνε στους γιεγιεδες θειο να κουνατε μαλλια... ζαχαρη θα περνουσεςθείο... δεν έχω πάει σε καμία...
Ελιά,καρυδιά εγγύηση...Ρώτησε το φίλο σου το @Maximilien να μας πει:
1) Τι ράτσα είναι το ανωτέρω θηριώδες κούτσουρο (σαν κι εσένα LOL) ΟΚ δύσκολο γιατί δεν μπορώ να πλησιάσω κοντά...
2) Ποιος είναι ο βασιλιάς της ξυλείας - το καλύτερο και βραδύκαυστο.
Γεια σου αριστερέ μου σύντροφεΘα χάσει τον τίτλο ο Άλεξ???
Κλεισανε το νημα μας τυπε....κλεινουν και τον ταφο τους!!!@Hellraiser4Ever ΜΟΛΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΟΤΙ ΓΙΝΑΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ για να κατέβει το θεάρεστο νημα μας. ΥΠΟΠΤΟ. ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟ … με ενημέρωσαν ότι υπήρξαν και γραπτες (ΠΡΟΦΗΤΙΚΕΣ θα έλεγε κανεις) αναφορές σε τούτο το χαμερπές νήμα ότι το διέγραψαν ΠΡΙΝ καν γίνει αυτό γίνει στα αλήθεια
εσενα θα σε εστελνε στους γιεγιεδες θειο να κουνατε μαλλια... ζαχαρη θα περνουσες
δεν περιγραφω αλλοΠραγματικά, που είναι εκείνα τα Επικά βράδια των 90, με τον Πάριο στο Διογένη να μας έχει καβλωμένους μέχρι το πρωι, με Λεπά, με τα παρανοϊκά μουνιά που δούλευαν ως λουλουδούδες ή γλάστρες, ωραίες εποχές.
Για ξυλεία ήξερε καλά ο λιλαςΡώτησε το φίλο σου το @Maximilien να μας πει:
1) Τι ράτσα είναι το ανωτέρω θηριώδες κούτσουρο (σαν κι εσένα LOL) ΟΚ δύσκολο γιατί δεν μπορώ να πλησιάσω κοντά...
2) Ποιος είναι ο βασιλιάς της ξυλείας - το καλύτερο και βραδύκαυστο.
κανενα γατι φερνεις απο μπουργκας?Γεια σου αριστερές μου σύντροφε
Είναι ξεκάθαρο ότι τα δεξιά απολειφαδια μπαίνουν σιγά σιγά στα χρονοντούλαπα της ιστορίας
Ότι θέλει ο φίλος μου ο μπάροςκανενα γατι φερνεις απο μπουργκας?
Ο Άλεξ ρε τα κάνει αυτά. Του στέρησαν τον τίτλο φέτος και δεν μπορεί να το χωνέψει.Κλεισανε το νημα μας τυπε....κλεινουν και τον ταφο τους!!!
Αισχροι,αρκουδεηδες!!!
πρέπει να είναι απ' έξω?κανενα γατι φερνεις απο μπουργκας?
Ο Άλεξ ρε τα κάνει αυτά. Του στέρησαν τον τίτλο φέτος και δεν μπορεί να το χωνέψειΚλεισανε το νημα μας τυπε....κλεινουν και τον ταφο τους!!!
Αισχροι,αρκουδεηδες!!!
σου στελνει εμβασμα ο 'φιλος'Ότι θέλει ο φίλος μου ο μπάρος
Russia blue cat ή θιβετιανή ;
το 1/3 της τιμης μαν.πρέπει να είναι απ' έξω?
Κάποιος είχε βάλει φωτό με κούτσουρο.Για ξυλεία ήξερε καλά ο λιλας
Ο Γερομπισμπικης τυπε...πρεπει να του τα εκανε Ζεπελιν του Αντισθενη .Ο Άλεξ ρε τα κάνει αυτά. Του στέρησαν τον τίτλο φέτος και δεν μπορεί να το χωνέψει.
Έχει ταλέντοΟ Γερομπισμπικης τυπε...πρεπει να του τα εκανε Ζεπελιν του Αντισθενη .
Φίλε κοντά έπεσες, αλλά σας είπα δεν μπορώ να πλησιάσω και δεν φαινόταν καλά η φωτογραφία, μουριά είναι...Ελιά,καρυδιά εγγύηση...
Τώρα ο Αθηνέζος για Δρύς μου φέρνει με αυτά που λέει...