Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.638
- Πόντοι
- 3.556
Γιατί λέει για τον Κρεταν; Αφού είναι ο ΛευτέρηςΕδώ, τα έχει πει ΟΛΑ!
Τι παραπάνω να προσθέσει κανείς;
Γιατί λέει για τον Κρεταν; Αφού είναι ο ΛευτέρηςΕδώ, τα έχει πει ΟΛΑ!
όχι, είναι σε λίγο καιρό αυτόΒαζεις δυσκολα τωρα
Με το νερο που εγινε κρασι λεω
....mieste oloi SASΓιατί λέει για τον Κρεταν; Αφού είναι ο Λευτέρης
Ρε saint ....Εδώ, τα έχει πει ΟΛΑ!
Γιατί λέει για τον Κρεταν; Αφού είναι ο Λευτέρης
μονο βραδυνες ωρες πινει και ΠΟΤΕ μετα τις 3 το πρωι..αρα πινει κοινωνικα λεω εγωΈχει κάψει από το πολύ αλκοόλ εγκεφαλικά κύτταρα, και ώρες - ώρες κολλάει ο "επεξεργαστής".
μονο βραδυνες ωρες πινει και ΠΟΤΕ μετα τις 3 το πρωι..αρα πινει κοινωνικα λεω εγω
Μην κανεις έτσι ρε Λευτέρη , χρονιάρες μέρες....mieste oloi SAS
Έλα μωρέ όλοι χωριατές Αθηναίοι είναι .....μιλάμε για ανθρώπους που πάνε Αράχωβα μη έχοντας αλυσίδες .......Να βλεπεις , αυτη την μαλακία λεω
Ολοι μου γινατε Μανιατες , γενημμενοι και ζειτε στην Αθηνα .. αλλα ο Μονεγασκος εκ Λιοσιων πρεπει να λεει οτι ειναι απο τα Λιοσια ..
Και 5 γενιες να περάσουν και τα παιδια σας το ιδιο θα λενε , που η μονη σχεση με την Μανη θα ειναι οτι καποιοι 8 γενιες πισω ηταν απο εκει
Έμαθες και τι είναι ο επεξεργαστής μπάρμπα ;Έχει κάψει από το πολύ αλκοόλ εγκεφαλικά κύτταρα, και ώρες - ώρες κολλάει ο "επεξεργαστής".
σκεφτομαι να αλλαξω χρονο στο μπου σε αυτο το νημα
Καλά να πάθετε ρε.με κουλη δεν θα ξανακανουμε χριστουγεννα...μπαιραμι θα κανουμε
έτσι όπως το πάμε θείο για εκεί βαδίζουμε ολοταχώς...με κουλη δεν θα ξανακανουμε χριστουγεννα...μπαιραμι θα κανουμε
Ρώτησε το φίλο σου το @Maximilien να μας πει:σκεφτομαι να αλλαξω χρονο στο μπου σε αυτο το νημα
Με πιάνει μια νοσταλγία, αν και δεν είμαι πασοκτζης, πως ήταν ρεβεγιόν με Ανδρέα και πως ειναι με Κούλη.με κουλη δεν θα ξανακανουμε χριστουγεννα...μπαιραμι θα κανουμε
Πετυχα προσφατα ερωτηση του Μπογιοπουλου στον ΑΝδρεα μεσα 90ς που τον ρωτουσε τι εχει να πει που το βιοτικο επιπεδο των Ελληνων εχει πεσει τα τελευταια 6 χρονια.Μεσα 90ς,τωρα πεταει το βιοτικο επιπεδο των ΕλληνωνΜε πιάνει μια νοσταλγία, αν και δεν είμαι πασοκτζης, πως ήταν ρεβεγιόν με Ανδρέα και πως ειναι με Κούλη.
ε ρε φιλε....το νταμπλ ντοτ μας φαινοτανε λιγο....δεν υπηρχες αν δεν εις παει σε ολες της πιστεςΜε πιάνει μια νοσταλγία, αν και δεν είμαι πασοκτζης, πως ήταν ρεβεγιόν με Ανδρέα και πως ειναι με Κούλη.