πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 78.712
- Πόντοι
- 12.056
και πολλα αλλα .. πχ. εχουν κωδικους απο νηματα ανεξαρτητωνεννοεις οτιεδω μεσα κανουν μπουλινκ καποια παλιοτομαρα ...?
και πολλα αλλα .. πχ. εχουν κωδικους απο νηματα ανεξαρτητωνεννοεις οτιεδω μεσα κανουν μπουλινκ καποια παλιοτομαρα ...?
πες μου οτι το σαιτ εχει πουτανες ...?και πολλα αλλα .. πχ. εχουν κωδικους απο νηματα ανεξαρτητων
οχι ρε ποιος τα λεει αυτα ...κατι χεστες εχει που θελουν 2 κωλοχαρτα στην καθησια τουςπες μου οτι το σαιτ εχει πουτανες ...?
Θα σε προσκαλέσω συντόμως, και πάλι, στον Πρίαμο, να δεις αν γαμάω και κυρίως ΠΟΙΑ γαμάω.τι να γαμησεις ρε πηγαινε να γλυψεις τιποτα αρχιδια ρε τσιμπουκακο
οχι ρε ποιος τα λεει αυτα ...κατι χεστες εχει που θελουν 2 κωλοχαρτα στην καθησια τους
τωρα αντε γαμησου και ξερεις που θα με βρεις στο λακομπα που εχει και θαλασσα κονταΘα σε προσκαλέσω συντόμως, και πάλι, στον Πρίαμο, να δεις αν γαμάω και κυρίως ΠΟΙΑ γαμάω.
Εσύ συνέχισε με τις γριούλες σου και τα κοτομπίφτεκα.
Αποτυχημένε διαφημιστή εκδιδιδομένων
οποιος βρει το ονομα τις ανεξαρτητης κερδιζει δωρο μια ερωτικη βραδια με τον TSIBOOKIS
Ο άρχων των τσοντοσινεμά και swinging clubs.Μπαίνει μόνο για να μπαχαλεύει τα νήματα με βρισιέςΠοιος ειναι αυτός ο Κωστάκης που εφτασε κ τελικό?!? Τοσα φυντανια αφησε απεξω
Γεια σου ρε Τάσαρε, κοτάρα λειράτητωρα αντε γαμησου και ξερεις που θα με βρεις στο λακομπα που εχει και θαλασσα κοντα
2 το πρωι εδω μεσα παλι ρε Παρκαδορε;Γεια σου Χελ. Εβαλες πολλα στοιχημα; Ρε σεις σκουπιδιαστες, μετα το τελος καθε ψηφοφοριας τα ιδια λεγατε, μαγειρευουν τα αποτελέσματα και τελικά μια χαρα τα βγαζανε ανακοινωση.
Σε παραδεχομαι παντως, χελ. Μια ζωη παντα μεσα πεφτεις. Για δες πως σας εχυσε στα μουτρα ακομα μια φορα, ο Ατενεζος.
Για δώσε μας μια περιγραφή πως είναι ο πάτος του γκρεμού, εσύ που είσαι εκεί εκ γενετής.Αν έμπαινε .... μπορεί να μην άφηνε χώρο στην Κλαούντια.
Έκανε και χθες like ... στον μπάρμπα.
Δεν έχει φτάσει στον πάτο του γκρεμού ... έχει κι άλλο κατήφορο .
αυτα θα μου τα πεις απο κοντα στο replayΓεια σου ρε Τάσαρε, κοτάρα λειράτη
Μλκ, ποσό σ έχει στοιχειώσει και παρακαλάς νυχθημερόν να επιστρέψει;οποτε μου τα χώνει ο μπαρμπας μπαινει να πατησει λαικ ...
αλλά να δούμε μέχρι πότε θα κρύβεται
Ρώτα τον Τάσαρο, που τα ξέρει όλα!!!@Boubookis εισαι μπασμενο ατομο ...
δεν μασας τα λογια σου ξερεις πολλα για πολλους εδω μεσα ....
μηπως εισαι ντετεκτιβ ρε τσακαλε ...?
ti νομιζεις oti εχεις να κανεις με τεμπεληδες2 το πρωι εδω μεσα παλι ρε Παρκαδορε;
Δεν βαριεσαι αμα τη παλευεις ετσι....ολοι μας χυσανε εντωμεταξυ.Η Κλαουντια,ο Αθηναιος,ο Γερομπισμπικης,ο Παρκαδορος...τωρα βεβαια γιατι ολοι αυτοι σκουζουν σαν αγαμητα κοριτσακια και εμεις ειμαστε χαλαροι ειναι ενα θεμα.