Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 199K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    174
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.671
Πόντοι
6.056
για το μουνάκι που μπαινει μόνο και ψηφίζει λες ;; γι αυτο το καριολακι ; :coffee::coffee:
Αν έμπαινε .... μπορεί να μην άφηνε χώρο στην Κλαούντια.
Έκανε και χθες like ... στον μπάρμπα.
Δεν έχει φτάσει στον πάτο του γκρεμού ... έχει κι άλλο κατήφορο .

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.811
Πόντοι
12.756
Αν έμπαινε .... μπορεί να μην άφηνε χώρο στην Κλαούντια.
Έκανε και χθες like ... στον μπάρμπα.
Δεν έχει φτάσει στον πάτο του γκρεμού ... έχει κι άλλο κατήφορο .

οποτε μου τα χώνει ο μπαρμπας μπαινει να πατησει λαικ ... :coffee:
αλλά να δούμε μέχρι πότε θα κρύβεται :coffee:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.671
Πόντοι
6.056
οποτε μου τα χώνει ο μπαρπας μπαινει να πατησει λαικ ... :coffee:
αλλά να δούμε μέχρι πότε θα κρύβεται :coffee:

Ο μπάρμπας .... έχασε και τα σώβρακα σε αυτό το παιχνίδι .....
Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.068
Πόντοι
25.467
Ο μπάρμπας .... έχασε και τα σώβρακα σε αυτό το παιχνίδι .....
Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος.

Ξεφτιλάκη αυθαδιάζεις πάλι.

Πρόσεχε μη βγεί κάνα αποκριάτικο π.μ. σου, που παίζεις με κονφετί και χαρτοπόλεμο. :coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.811
Πόντοι
12.756
200w.gif

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.586
Πόντοι
6.056
Ξεφτιλάκη αυθαδιάζεις πάλι.

Πρόσεχε μη βγεί κάνα αποκριάτικο π.μ. σου, που παίζεις με κονφετί και χαρτοπόλεμο. :coffee:

σαν το σκυλι παλευει ο ανναπουρνας με το μεγαθηριο κυριε αγιε ομως και εσυ πηγες και μου ψηφισες εκεινον τον τετοιοπουθενα :undecided:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.150
Πόντοι
8.346

Βάλτε το βίντεο να παίζει ,σβήστε τα φώτα και υποδεχτείτε τους 8 φιναλίστ όπως τους αξίζουν.

1. (60) Πρώτος στους ομίλους, πρώτος στους προημιτελικούς. Στο σπίτι του έδωσαν το φλουρί πριν ψήσουν τη βασιλόπιτα. Υποδεχτείτε τον @barock
2. (50) Όλοι αντιπαθούν τους δικηγόρους, λίγοι όμως έχουν τη στόφα του πρωταθλητή. Υποδεχτείτε τον @alex71
3. (49) Τον ξέρουν πολύ καλά στα swingers bars και στα τσοντοσινεμά. Για αυτό και δεν τον βάζουν μέσα. Είναι ο @kostakis27
4. (47) Έχει δύο φανερούς εχθρούς και από ότι φαίνεται πολλούς κρυφούς. Χειροκροτήστε τον @πολυζωης
5. (46) Συλλέγει ρολόγια, συλλέγει φαλτσέτες, συλλέγει όπλα, συλλέγει πικ απ ,κυρίως όμως συλλέγει ψήφους στο μπου. Κάντε χαμό για τον @tellystalone6969
6. (44) Έχει βγει στο δεύτερο προημιτελικό σε διαγωνισμό ενός φόρουμ που δεν έχει καν προφιλ. Ο Τσακ Νόρρις ψάχνει να τον βρει να τον ρωτήσει πως το έκανε, αλλά είναι τόσο σκλήρός καριόλης που δε σηκώνει το τηλέφωνο. Αποθεώστε τον Jean Claud.
7. Του έδωσαν wild card γιατί είναι τόσο wild που του άξιζε μια δεύτερη ευκαιρία. Και δεν την άφησε ανεκμετάλλευτη. Δώστε πόνο για τον @daima703
8. Είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης της χρονιάς αλλά αυτό που έχει καταφέρει είναι αλήθεια. Σπάστε τα για τον @Annapurna

8 μονομάχοι. 4 θα αποχωρήσουν, 4 θα προχωρήσουν. Ψηφίζεις, καθορίζεις. Γιατί στο μπου έχεις δύναμη.
Οταν με πιάνω να αναρωτιέμαι γτ ειμαι ακόμα μέλος στο μπου, συνήθως η απάντηση ειναι "για κατι διαμαντακια σαν κ αυτο".
Τι επος εφτιαξες ρε μυστη!!

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.068
Πόντοι
25.467
σαν το σκυλι παλευει ο ανναπουρνας με το μεγαθηριο κυριε αγιε ομως και εσυ πηγες και μου ψηφισες εκεινον τον τετοιοπουθενα :undecided:

Είμαι ο μόνος που έχει δυνατότητα αλλαγής ψήφου.
Ποιον θέλετε να ψηφίσω;
:coffee:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
21.702
Πόντοι
12.946
Είμαι ο μόνος που έχει δυνατότητα αλλαγής ψήφου.
Ποιον θέλετε να ψηφίσω;
:coffee:
Καλημέρα σας.
Μόνος σας θα κρίνετε, δεν υπάρχει κομματική γραμμή ή άλλου είδους καθοδήγηση.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.657
Πόντοι
46.423
Μπορεί κάποιο μέλος , που έχει αγνές προθέσεις και καλή καρδιά , όπως όλοι μας εδώ μέσα , να μου εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους οι κύριοι:

Μπαροκ
Αναπουρνας
Κωστακης

Είναι υποψήφιοι ; Ελάχιστα τα γραπτά τους που θυμάμαι , πέρα του δημοσίου εξευτελισμού δια σοδομισμού της λακαινας

Δεν έχεις καταλάβει τι γίνεται σε αυτό το φόρουμ ?

Από την μία έχεις τον Ιπποπόταμο τον Άγιο ο οποίος δεν μπορεί να γαμήσει θηλυκό πλέον και αναλίσκεται στο ανεβάζει ηλίθια νήματα όπως το παρόν με σκοπό να γελιοποιήσει νικ νέιμς.

Στη θέση του θα ντρεπόμουν.

Σε αυτό βέβαια φέρει τεράστια ευθύνη η διοίκηση που το επιτρέπει μόνο και μόνο για να πουλάει κλίκς.

Από την άλλη έχεις κάτι μεθύστακες αγάμητους όπως ο Ζεμπού ο οποίος στέλνει πμ για πληροφορίες και αν δεν του απαντήσεις ή να δεν πας με τα θέλω του σε διαβάλλει δεξιά και αριστερά ότι δεν δίνεις πληροφορίες, σιγά μη του δώσω του παπάρα αφού δεν πηδάει ούτε γίδα απλώς είναι ένας κακός κουτσομπόλης.

Έχεις και αρκετούς που γράφουν ψεύτικες κριτικές όπως ο Ελμουφαδόρ ( τον έχουν ξεμπροστιάσει και γραφεία για τις ψεύτικες κριτικές του ) και όταν τους ξεμπροστιάζεις τους κακοφαίνεται και σε διαβάλλουν για να σώσουν το τομάρι τους.

Έχεις καιι πολλούς άλλους αυλικούς του Ιπποπόταμου που τον γυροφέρνουν μπας και φάνε απο τα σκατά που χέζει ολημερίς.

Έχεις και κάποιους εμμονικούς όπως ο Έκο με τα σάπια δόντια, Φεραγκάμο, Ροντρίγκεζ κλπ ... οι οποίοι δεν κάνουν τίποτα άλλο στη ζωή τους από το να ασχολούνται μαζί μου.

10-15 άτομα είναι, καραγκίοζηδες, γνωρίζω πλέον τι σκατά είναι, που τους τα χώνω και βέβαια και ενοχλούνται.

Ένα πολύ μικρό ποσοστό του φόρουμ είναι.

Εγώ δε μασάω ούτε γλείφω κανέναν.

Όσοι με εκτιμούν για τις πληροφορίες που δίνω εμπιστευτικά με γνωρίζουν καλά.

Αυτούς τους επιβράβευω με προσωπικές πληροφορίες.

Τους υπόλοιπους τους γράφω στα παπάρια μου.

Γιαυτό και έχω τόσους εμμονικούς εχθρούς.

Συνεχιστε λοιπον εσείς οι 10-15 εμμονικοί να ασχολείστε μαζί μου.

Ελπίζω να κατάλαβες τι γίνεται σε αυτό το φόρουμ.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.761
Πόντοι
12.056
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.068
Πόντοι
25.467
Δεν έχεις καταλάβει τι γίνεται σε αυτό το φόρουμ ?

Από την μία έχεις τον Ιπποπόταμο τον Άγιο ο οποίος δεν μπορεί να γαμήσει θηλυκό πλέον και αναλίσκεται στο ανεβάζει ηλίθια νήματα όπως το παρόν με σκοπό να γελιοποιήσει νικ νέιμς.

Στη θέση του θα ντρεπόμουν.

Σε αυτό βέβαια φέρει τεράστια ευθύνη η διοίκηση που το επιτρέπει μόνο και μόνο για να πουλάει κλίκς.

Από την άλλη έχεις κάτι μεθύστακες αγάμητους όπως ο Ζεμπού ο οποίος στέλνει πμ για πληροφορίες και αν δεν του απαντήσεις ή να δεν πας με τα θέλω του σε διαβάλλει δεξιά και αριστερά ότι δεν δίνεις πληροφορίες, σιγά μη του δώσω του παπάρα αφού δεν πηδάει ούτε γίδα απλώς είναι ένας κακός κουτσομπόλης.

Έχεις και αρκετούς που γράφουν ψεύτικες κριτικές όπως ο Ελμουφαδόρ ( τον έχουν ξεμπροστιάσει και γραφεία για τις ψεύτικες κριτικές του ) και όταν τους ξεμπροστιάζεις τους κακοφαίνεται και σε διαβάλλουν για να σώσουν το τομάρι τους.

Έχεις καιι πολλούς άλλους αυλικούς του Ιπποπόταμου που τον γυροφέρνουν μπας και φάνε απο τα σκατά που χέζει ολημερίς.

Έχεις και κάποιους εμμονικούς όπως ο Έκο με τα σάπια δόντια, Φεραγκάμο, Ροντρίγκεζ κλπ ... οι οποίοι δεν κάνουν τίποτα άλλο στη ζωή τους από το να ασχολούνται μαζί μου.

10-15 άτομα είναι, καραγκίοζηδες, γνωρίζω πλέον τι σκατά είναι, που τους τα χώνω και βέβαια και ενοχλούνται.

Ένα πολύ μικρό ποσοστό του φόρουμ είναι.

Εγώ δε μασάω ούτε γλείφω κανέναν.

Όσοι με εκτιμούν για τις πληροφορίες που δίνω εμπιστευτικά με γνωρίζουν καλά.

Αυτούς τους επιβράβευω με προσωπικές πληροφορίες.

Τους υπόλοιπους τους γράφω στα παπάρια μου.

Γιαυτό και έχω τόσους εμμονικούς εχθρούς.

Συνεχιστε λοιπον εσείς οι 10-15 εμμονικοί να ασχολείστε μαζί μου.

Ελπίζω να κατάλαβες τι γίνεται σε αυτό το φόρουμ.
:headbang2::headbang2::headbang2::headbang2::headbang2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom