Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.138
- Πόντοι
- 6.536
Ρυζογκοφρέτα,το σνάκ του πούστη.κάθε κλώνος και διαφορετική γεύση
Ρυζογκοφρέτα,το σνάκ του πούστη.κάθε κλώνος και διαφορετική γεύση
Επικό ποστΆντε για σένα, έχω κρατήσει το σκρην σοτ
το σνακ του σκληρού καργιόλη που μπορεί να φάει και ασβέστη για πρωινόΡυζογκοφρέτα,το σνάκ του πούστη.
είμαι κλώνος του λάκη
για μαρμελαδα βυσσινο σε κοβω αλειμμα πανω στην ρυζογκοφρετατο σνακ του σκληρού καργιόλη που μπορεί να φάει και ασβέστη για πρωινό
Και του πούστη....το σνακ του σκληρού καργιόλη που μπορεί να φάει και ασβέστη για πρωινό
Κάποια ιδιαίτερη προτίμηση??Σοβαρά;
Για χέσε έναν τάφο να δούμε!
είμαι ο άλλος ο κλώνος με το σεατ λεόν και την καμπαρτίναΣοβαρά;
Για χέσε έναν τάφο να δούμε!
οτσν σου στελνουν μνμ ρε μουνη στην διαρκεια του αγωνα θα απανταςΚαι του πούστη....
Μικρός χαρτοπόλεμος καλό παιδί αλλά ειναι λίγο δροσερός.για μαρμελαδα βυσσινο σε κοβω αλειμμα πανω στην ρυζογκοφρετα
για μαρμελαδα βυσσινο σε κοβω αλειμμα πανω στην ρυζογκοφρετα
με ψέγετε γιατί δεν έχετε what it takes για να τρέφεστε με ρυζογκοφρέτες και νερό για 1 μήνα όπως εγώ.Και του πούστη....
στηριζω την αποψη σουΜικρός χαρτοπόλεμος καλό παιδί αλλά ειναι λίγο δροσερός.
Γνώμη σου....
Μισό γιατί με μερδέψατε...είμαι ο άλλος ο κλώνος με το σεατ λεόν και την καμπαρτίνα
Κωλοδάκτυλο μη φάει μόνο γιατί μετά πούστη θα τον λένε, ποιον θυμίζει άραγε(ς)......το σνακ του σκληρού καργιόλη που μπορεί να φάει και ασβέστη για πρωινό
Απάντησα ρε μλκοτσν σου στελνουν μνμ ρε μουνη στην διαρκεια του αγωνα θα απαντας
θα γαμηθειςΑπάντησα ρε μλκ
άλλος εγώ είμαι ο απογευματινός κλώνος τις φαλτσέτες τις έχει ο βραδινός μαζί με τα γκάνια και τα σκάλπ των εχθρών του κρεμασμένα στο σαλόνι τουΜισό γιατί με μερδέψατε...
Τη φραντσέζα ποιός την έχει; Εσείς ή ο άλλος;
θα ανοιξω νημα αγαπης γνωμη σουάλλος εγώ είμαι ο απογευματινός κλώνος τις φαλτσέτες τις έχει ο βραδινός μαζί με τα γκάνια και τα σκάλπ των εχθρών του κρεμασμένα στο σαλόνι του
όχι ευτυχώς από εκεί δεν μπαίνει τίποτα μόνο βγαίνειΚωλοδάκτυλο μη φάει μόνο γιατί μετά πούστη θα τον λένε, ποιον θυμίζει άραγε(ς)......