κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.574
- Πόντοι
- 19.795
Σε ποιο σταθμό; Εκεί που θες να πας ή εκεί πού θα σε αφήσει το μετρό;Μπέρδεψες τα μετρό...
Σε περιμένω 2.20 ακριβώς.
Σε ποιο σταθμό; Εκεί που θες να πας ή εκεί πού θα σε αφήσει το μετρό;Μπέρδεψες τα μετρό...
Σε περιμένω 2.20 ακριβώς.
Τώρα τα κονόμησε η ενορίαας δωσουμε ραντεβου θανατου τοτε ωστε να μεινουν μονο οι αξιοι και να χτιστει απο τα ματοβαμμενα χερια τους-μας ο ΧΡΥΣΟΣ ΑΙΩΝ
ΓΕΡΟΝΤΑ @The Saint* ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ Η ΓΕΡΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΚΙΡΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΟΥ ΕΝΑΠΟΘΕΣΕ ΤΗΝ ΤΑΞΗ
41%Καλησπέρα κύριοι
Βγήκαν exit poll ?
ΠαρακολουθώΣε ποιο σταθμό; Εκεί που θες να πας ή εκεί πού θα σε αφήσει το μετρό;
Είναι στους τοπ 5, καλά πηγαίνειΕιπαμε να προκριθει ο Νταιμα, αλλα αν ειναι να μου βγαλετε τον Ανναπουρνα οξω, ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ.
4 περνανε ομωςΕίναι στους τοπ 5, καλά πηγαίνει
Εννοούσα μπέρδεψε τις πόλεις...Σε ποιο σταθμό; Εκεί που θες να πας ή εκεί πού θα σε αφήσει το μετρό;
Στην χωρα πιστευεις οτι συνεννοηθηκαμε?Γιατι εχω καποιες αμφιβολιεςΕννοούσα μπέρδεψε τις πόλεις...
εσύ θα μας πεις, για ποια χώρα συζητάμε?Στην χωρα πιστευεις οτι συνεννοηθηκαμε?Γιατι εχω καποιες αμφιβολιες
Βορειο ημισφαιριο ή νοτιο?Να το ξεκαθαρισουμεεσύ θα μας πεις, για ποια χώρα συζητάμε?
εμένα ρωτάς, δε ξέρεις σε ποιο ημισφαίριο είσαι ταρίφας?Βορειο ημισφαιριο ή νοτιο?Να το ξεκαθαρισουμε
Ποσες εχω?Αυθαιρετα συμπερασματα βγαζεις αγαπητε,εκτος απο την εππαγελματικη ταυτοτητα ενημερωσε με και για τον τοπο διαμονης,μπορει να ρωτησει κανενας να ξερω τι θα πωεμένα ρωτάς, δε ξέρεις σε ποιο ημισφαίριο είσαι ταρίφας?
και έχεις πατώσει στον διαγωνισμό?? έπρεπε να μας τα πεις νωρίτερα αυτά
ΑΔΙΚΙΑ...
@Eraser.. κατω απο το αυλακι σιγουρα...Ποσες εχω?Αυθαιρετα συμπερασματα βγαζεις αγαπητε,εκτος απο την εππαγελματικη ταυτοτητα ενημερωσε με και για τον τοπο διαμονης,μπορει να ρωτησει κανενας να ξερω τι θα πω
Eξ ιδιων κρινεις τα αλλοτρια αγαπητε Πυργιωτη
Δεν ηξερα οτι ειστε συντοπιτες,τωρα εξηγουνται πολλα