barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.048
- Πόντοι
- 5.506
Οπου κι αν βρεθω δινω κατι απο τη μαγεια μου ρε τραχανα, χρονια τωρα.ΜΑΛΑΚΑ ΑΕΡΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ......Θα σηκωσεις κουπα,θα κανεις το νησι σου διασημο ρε μπαγασα!
Οπου κι αν βρεθω δινω κατι απο τη μαγεια μου ρε τραχανα, χρονια τωρα.ΜΑΛΑΚΑ ΑΕΡΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ......Θα σηκωσεις κουπα,θα κανεις το νησι σου διασημο ρε μπαγασα!
ΑΙΘΕΡΑΣ ,ΑΕΡΙΝΟΣ,ΜΑΓΟΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ,ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΠΟΡ....ΑΞΙΟΣ!!!!1Οπου κι αν βρεθω δινω κατι απο τη μαγεια μου ρε τραχανα, χρονια τωρα.
αφενος εισαγγελεας το κανω τζαμπα ηδη.Και οι αλλοι τζαμπα θα ναι, δεν το πιασεςΣιγά μη σας φέρουμε και εξωτικές χορεύτριες,
σκάστε το κασέρι να τους προσλάβουμε αυτούς που λες.
Έχεις μείνει πολύ πίσω αφεντικό.Noμιζω πρεπει να αρχισουμε να βαζουμε και τιτλο μπροστα,τσικο μαλακας,μαλακας ομιλων,ημιτελικου κλπ
Nα παρεις το καινουργιο μετρο,αξιοπιστο(παρε και κατι να τσιμπας γιατι μπορει να αργησεις λιγο)Έχεις μείνει πολύ πίσω αφεντικό.
Βάλε μια κούρσα και έλα να το συζητήσουμε...
Μπέρδεψες τα μετρό...Nα παρεις το καινουργιο μετρο,αξιοπιστο(παρε και κατι να τσιμπας γιατι μπορει να αργησεις λιγο)
Τα ρεστα δικα σουΜπέρδεψες τα μετρό...
Σε περιμένω 2.20 ακριβώς.
Ψωλοβροντηδες ειμαστε κυριε...οχι η singular logic(φτου κακα)αφενος εισαγγελεας το κανω τζαμπα ηδη.Και οι αλλοι τζαμπα θα ναι, δεν το πιασες
εκλογες λεω ετησιες με σκοπο τη λογοκρισια, την καταχρηση εξουσιας, τα ξεκαθαρισματα λογαριασμων, την αποδοχη δωρεων για τη συνεχεια του ευαρεστου εργου
τη λεπτοδουλεια-βρωμοδουλεια τελοσπαντων.
Τι πιο προοδευτικο? Τι πιο δημοκρατικο?Τι πιο πονηρο?
Ζητω ψηφοφορια επι του αν αξιζει να τεθει ψηφοφορια για την προταση μου.
Ακολουθως εκλογες υποψηφιων
Φαίνονται, οι 4 που είναι πάνω από 50 ψήφους.Καλησπέρα κύριοι
Βγήκαν exit poll ?
Ρε αρχιδι, με λες αδύναμο μλκ;;;;mpa....λιγο ο μητσοτακης,λιγο ο κοβιντ,λιγο η γουοκ ατζεντα μας εχουν παει πισω σε ΔΥΝΑΤΟΥΣ μαλακες...
ο βιρλας μου χακαρε τον λογαριασμοΡε αρχιδι, με λες αδύναμο μλκ;;;;
Μαθαινω οτι θα παρεις δωρο χριστουγεννωνο βιρλας μου χακαρε τον λογαριασμο
Δεν πιστεύω τέτοιο πράγμα για το εξαίρετο μέλος μαςο βιρλας μου χακαρε τον λογαριασμο
Δεν έχεις αντίπαλο, δεν βλέπεις κανέναν!Να επισημάνω πάντως πως έχουμε ηχηρές απουσίες λαλιστατων νικ από το νήμα.