athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 54.997
- Πόντοι
- 12.756
τωρα οχι θα μου το βαλει στον πατο κυρα εχω ηδη το κτηνος δεν θελει αλλοΚατεβαίνω από Μπάνσκο κ έχω δυο ντατσχουντ ..θες κανένα τέτοιο ;
τωρα οχι θα μου το βαλει στον πατο κυρα εχω ηδη το κτηνος δεν θελει αλλοΚατεβαίνω από Μπάνσκο κ έχω δυο ντατσχουντ ..θες κανένα τέτοιο ;
ΟχιΚατεβαίνω από Μπάνσκο κ έχω δυο ντατσχουντ ..θες κανένα τέτοιο ;
αυτο δε θελουμε?Θα φτασουμε τις 500 σελιδες οπου ολοι θα βριζομαστε μεταξύ μας.
Τύπε, δε πιστεύω να αποκαλεί εσένα κυρά ο τύπος @athinaios44 ??????????????
ti einai ayta re type. σκυλια θελουμε οχι χοτ ντογκ.Κατεβαίνω από Μπάνσκο κ έχω δυο ντατσχουντ ..θες κανένα τέτοιο ;
Τυπε πιωμένος εισαι?Τύπε, δε πιστεύω να αποκαλεί εσένα κυρά ο τύπος @athinaios44 ??????????????
καλησπερα φιλε-μπαρεti einai ayta re type. σκυλια θελουμε οχι χοτ ντογκ.
καλησπερα φιλε,βλεπω εχει πλημμυρισει η αγαπη εδω μεσα.τωρα οχι θα μου το βαλει στον πατο κυρα εχω ηδη το κτηνος δεν θελει αλλο
Φαρμακωμένος, ακόμαΤυπε πιωμένος εισαι?
Φαρμακωμένος, ακόμα
δεν υπαρχουν ΑΓΙΕΣ μερες στο μπουκαλησπερα φιλε,βλεπω εχει πλημμυρισει η αγαπη εδω μεσα.
περίσσεια αγάπης φίλε βάρο, overflowκαλησπερα φιλε,βλεπω εχει πλημμυρισει η αγαπη εδω μεσα.
ελπιζω να μην ειμαστε μικρογραφια της κοινωνιας μας.δεν υπαρχουν ΑΓΙΕΣ μερες στο μπου
ειμαστεελπιζω να μην ειμαστε μικρογραφια της κοινωνιας μας.
δεν δουλεψε ο επιτηρητης σταθμης και πλημμυρισαμε.περίσσεια αγάπης φίλε βάρο, overflow
χτύπησε alarm άνω στάθμης...
κάπως έτσι...δεν δουλεψε ο επιτηρητης σταθμης και πλημμυρισαμε.
η κοινωνία είναι χειρότερηελπιζω να μην ειμαστε μικρογραφια της κοινωνιας μας.
Mην γινεσαι υπερβολικος,βλεπεις τι παιζει γυρω,πυροβολισμοι,μαχαιρωματα,τραμπουκες.Εδω το πολυ πολυ να παιξει κανενα ελαφρυ μπιφ-σου πα μου πες,να φλεξαρουμε κανενα απολυτηριου δημοτικου(οσοι ειναι τυχεροι και εχουν δηλαδη)και τετοια ζορικα σκηνικαελπιζω να μην ειμαστε μικρογραφια της κοινωνιας μας.
Κάποτε είχαμε κ τα προφορικά ραντεβού θάνατο ...Mην γινεσαι υπερβολικος,βλεπεις τι παιζει γυρω,πυροβολισμοι,μαχαιρωματα,τραμπουκες.Εδω το πολυ πολυ να παιξει κανενα ελαφρυ μπιφ-σου πα μου πες,να φλεξαρουμε κανενα απολυτηριου δημοτικου(οσοι ειναι και τυχεροι και εχουν δηλαδη)και τετοια ζορικα σκηνικα