tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.213
- Πόντοι
- 6.056
Με ποιά ιδιότητα ρε πιο ξεφτιλισμένε από την ξεφτίλασου συστήνω
και πιο ντροπιασμένε από την ντροπή ;
Του "γνώστη μηχανοκίνητου αθλητισμού" ;;;
Με ποιά ιδιότητα ρε πιο ξεφτιλισμένε από την ξεφτίλασου συστήνω
Μας τα ζάλισες ντόκτωρ, κάνε λίγο υπομονή και θα πας σπίτι σου.
Αυτές οι φωτογραφίες που ανεβάζεις μου θυμίζουν σκηνές από ταινίες τρόμου (κλείνει η παρένθεση)ανθήσανε οι μεντολες..
Να ... επισημάνω ένα λάθος που προφανώς έκανες ... εκ παραδρομής ;Παρε Πριμπεραν Λευτερη....
Ντικ πίκ σας κάνει; Για εσάς είναι το μόνο που μπορώ να κάνω προς το παρόν.αν δεν ποστάρεις σκληρή αδίστακτη φωτό από το ομεγα δεν πιστεύουμε λεξη
Είμαι ευγενικός άνθρωπος εγώ, έχω και έναν γείτονα που είναι όντως τραυματιοφορέας και τον αποκαλώ έτσι, ντόκτωρ.Μακάρι να τανε!
Τραπεζοκόμος ή τραυματιοφορέας. Ούτε καν νοσοκόμος χειρουργείου.
Αυτά τα δύο σιχάματα του έκαναν τρελό πόλεμο , απειλές, βρισιές ....
και τον έκαναν να φύγει .
Έτσι πιστεύω ξεχωρίζουν τα πολύ μεγάλα σκουπίδια σαν αυτά. Την πέφτουν σε πολύ αδύναμους, σε άρρωστους.
Κοίτα τι κάνεις εσύ κι άσε τον καθέναν να κόψει το σβέρκο του (ειδικά αν δεν σε έχει ενοχλήσει με κογιότ)....Ο τυπος προσπαθει να ζησει τη ζωη στις καθυστερησεις, οποτε δειξτε λιγη κατανοηση και συμπονια
Ωραια και δημιουργικα Χριστουγεννα εκανες παλι χθες βραδυ πολυασχολε χλιδατε Λακη, ευτυχως που εχεις πραγματικη ζωη και δεν ασχολεισαι!Σκουπίδι .... για πες μας, πόσες ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΕΒΑΛΑ ΕΓΩ ΣΚΟΥΠΙΔΙ
αναφερόμενος στη βρωμερή σου ύπαρξη ;
Και πόσες ... έχεις βάλει εσύ .... ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ ... ΜΙΝΧΑΟΥΖΕΝ ... ΝΟΜΠΕΛ ΓΙΑ ΠΕΣΙΜΟ ΣΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ
Αν προσέξεις ... παραπέμπει σε ειδικευμένους ...Σημερα ξυπνησε πονοψυχος ο Μπροεδρας για να μην μαζεψει ψηφουλακια....
Σημερα ξυπνησε πονοψυχος ο Μπροεδρας για να μην μαζεψει ψηφουλακια....
Από κολληταρια γίνατε εχθροί....να τους χαίρεσαιΚαλα, το οτι το ραμολιμεντο αλλαζει κολεγιές συχνα και κανει κωλοτούμπες ειναι γνωστο εδω και χρονια.
Ο τυπος προσπαθει να ζησει τη ζωη στις καθυστερησεις, οποτε δειξτε λιγη κατανοηση και συμπονια
Βλαμμενε, μια χαρα σου τα ειπε, αλλα ως γνωστη αδερφη προσπαθεις παλι να κανεις ντορο, ειδικα τωρα που σε λυπηθηκε ο Θεουλης και χαρη σε εμας απεκτησες «φιλους» και σε παιζουν τα αλλα παιδακια. ΕΣΥ μουνοπανο ειχες πρηξει μπαλες με το υπεργαματο γκολφακι με τα 366372772 αλογα, ΕΣΥ μωρη αδερφαρα εγραφες επικα ποστ για γκολφακι που εκανε ντριφτ (μαλακα ποσο ασχετος) επειδη το ειχες κανει τουμπανο στο μαστρο μητσο και ΕΣΥ ξεβρασες δημοσιως την ιστορια με το συγχωρεμενο.Είσαι το απόλυτο σκουπίδι .
Πιο βρωμερό σίχαμα δεν έχει περάσει και δεν έχει υπάρχει .
Καθίκι του κερατά.
Η ιστορία με το τροχαίο , έχει πάνω από 11 χρόνια. Ακριβώς.
ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΘΙΚΙ.
Γιατι βγαζεις και συ το αναρχιδο μουνοπανο απο μεσα σου και κανεις ακριβως τα ιδια με αυτα που μυξοκλαις.Τον Zebu πουστρακο ξερεις πολυ καλα γιατι τον αποκαλεσα ετσι και παρολαυτα εχω ζητησει ηδη να διαγραφει....εσυ παλιοπουσταρα πετας τα ΞΠΓ γιατι δεν εχεις αρχιδια να το γραψεις ολοκληρο μην φας κανενα μπαν και τελειωσει το μοναδικο νοημα που εχει η θλιβερη ζωη σου.
Γιαυτο λοιπον βγαλε το ΣΚΑΣΜΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ!!!
Mαλλον τελειωσε το act απο το duo χλαπατσα με το ΕΠΙΚΟ χιουμορακι και θα συνεχισει το σκουπιδι-λακης σολο...
Αφηστε οτι εχετε ευχαριστηση στα παλικαρια μην παει χαμενος τοσος κοπος...