Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (19 μέλη και 31 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

• Ακροατής

• alex 71

• Annapurna

• anon (Wild Card)

• barock

• BigMountain (Wild Card)

• Boubookis (Wild Card)

• daima 703 (Wild Card)

• Hellraiser4Ever (Wild Card)

• jean-Claud

• John 100

• Kachaplias

• Kalogero

• Karlotos (Wild Card)

• Kostakis 27

• Lion7 (Wild Card)

• Maximilien

• Νίπλης

• papaphilips

• πολυζωης

• RETRO (Wild Card)

• tellystalone6969

• The Saint*

• Zebu

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.787
Πόντοι
25.467

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.213
Πόντοι
6.056
Παρε Πριμπεραν Λευτερη....
Να ... επισημάνω ένα λάθος που προφανώς έκανες ... εκ παραδρομής ;
Είναι ο Cretan336.
Καμία σχέση με Lefteris38.

Νομίζω έγινε άλλες 1-2 φορές το ίδιο λάθος. Όχι παραπάνω. Από άλλους.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.787
Πόντοι
25.467

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.955
Πόντοι
1.706
Μακάρι να τανε!

Τραπεζοκόμος ή τραυματιοφορέας. Ούτε καν νοσοκόμος χειρουργείου.
Είμαι ευγενικός άνθρωπος εγώ, έχω και έναν γείτονα που είναι όντως τραυματιοφορέας και τον αποκαλώ έτσι, ντόκτωρ.
Άλλο τώρα που δεν μου φαίνεται αυτή η ευγένεια.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Adam Devine Hbo GIF by The Righteous Gemstones

SKASE POUSTI

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.494
Πόντοι
566
Αυτά τα δύο σιχάματα του έκαναν τρελό πόλεμο , απειλές, βρισιές ....
και τον έκαναν να φύγει .
Έτσι πιστεύω ξεχωρίζουν τα πολύ μεγάλα σκουπίδια σαν αυτά. Την πέφτουν σε πολύ αδύναμους, σε άρρωστους.

Βλαμμένε τραλαλακη η διαμάχη ήταν καθαρά ιδεολογικού χαρακτήρα σε ένα νόμο (του πικερ) που πάει κόντρα στην φύση του ανδρός! Απειλές δεν υπήρξαν ποτέ .... είσαι ένας άχρηστος που ζει με την πατρική περιουσία και μόνο .... Σκέτη ντροπή για τους προγόνους σου ....

• Like
Αντιδράσεις: barock
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.490
Πόντοι
2.596
Ο τυπος προσπαθει να ζησει τη ζωη στις καθυστερησεις, οποτε δειξτε λιγη κατανοηση και συμπονια
Κοίτα τι κάνεις εσύ κι άσε τον καθέναν να κόψει το σβέρκο του (ειδικά αν δεν σε έχει ενοχλήσει με κογιότ)....
Θυμάσαι που πριν χρόνια τηλεφωνιόμαστε για κάτι θέματα με εισαγωγή δεδομένων κλπ
Ε μάθε ότι μπαίνουν με άλλο τρόπο κατευθείαν στις βάσεις δεδομένων χωρίς διαδικτυακό προγραμματισμό...
Αξιοποίησε τις γνώσεις σου για ένα καλύτερο αύριο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.746
Πόντοι
3.656
Σύντομη ανακοίνωση :

Η ψήφος μου ήταν και παραμένει ως εξής με την ακριβή σειρά προτεραιότητας :

1. Αλεξ
2. Μπαρόκ
3. Τέλλυσταλονε
4. Ντάιμα
5. Ζανκλόντ

Θέλω να εκφράσω την λύπη μου δεν πήρα αρκετές ψήφους για την επόμενη φάση...το σαιτ φαίνεται ότι τηρεί πιστά τις παραδόσεις και θα διακριθούν ξανά οι επαγγελματίες του είδους.

Εύχομαι καλές γιορτές και με το μαλακό τα ξύδια άγιες μέρες είναι :coffee::coffee::coffee::coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.177
Πόντοι
5.506
Σκουπίδι .... για πες μας, πόσες ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΕΒΑΛΑ ΕΓΩ ΣΚΟΥΠΙΔΙ
αναφερόμενος στη βρωμερή σου ύπαρξη ;
Και πόσες ... έχεις βάλει εσύ .... ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ ... ΜΙΝΧΑΟΥΖΕΝ ... ΝΟΜΠΕΛ ΓΙΑ ΠΕΣΙΜΟ ΣΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ
Ωραια και δημιουργικα Χριστουγεννα εκανες παλι χθες βραδυ πολυασχολε χλιδατε Λακη, ευτυχως που εχεις πραγματικη ζωη και δεν ασχολεισαι!

Μολις πιεστηκε λιγο η Λακου εσπασε και καθισε να γραφει παραμονη Χριστουγεννων ξημερωματα δε μπορεσε να βλεπει απο την κλειδαρότρυπα ησυχος για να εχει να λεει οτι ηταν σε κοσμικα ρεβεγιον και εχει πραγματικη ζωη
:2funny::2funny:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.213
Πόντοι
6.056
Σημερα ξυπνησε πονοψυχος ο Μπροεδρας για να μην μαζεψει ψηφουλακια....:effemine:
Αν προσέξεις ... παραπέμπει σε ειδικευμένους ...
Λες σήμερα να την έχει δει GP ;;;;

Μου έλεγε η μάνα μου ότι νοιώθει κάτι τυμπανισμούς ....
Να του ζητήσουμε λες να γράψει μια ηλεκτρονική για υπέρηχο άνω κάτω κοιλίας ;
Δεν βρίσκεις κανέναν τέτοια μέρα.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.787
Πόντοι
25.467

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.272
Πόντοι
12.056
Καλα, το οτι το ραμολιμεντο αλλαζει κολεγιές συχνα και κανει κωλοτούμπες ειναι γνωστο εδω και χρονια.
Ο τυπος προσπαθει να ζησει τη ζωη στις καθυστερησεις, οποτε δειξτε λιγη κατανοηση και συμπονια
Από κολληταρια γίνατε εχθροί....να τους χαίρεσαι :2funny::2funny::2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.177
Πόντοι
5.506
Είσαι το απόλυτο σκουπίδι .
Πιο βρωμερό σίχαμα δεν έχει περάσει και δεν έχει υπάρχει .
Καθίκι του κερατά.
Η ιστορία με το τροχαίο , έχει πάνω από 11 χρόνια. Ακριβώς.
ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΘΙΚΙ.
Βλαμμενε, μια χαρα σου τα ειπε, αλλα ως γνωστη αδερφη προσπαθεις παλι να κανεις ντορο, ειδικα τωρα που σε λυπηθηκε ο Θεουλης και χαρη σε εμας απεκτησες «φιλους» και σε παιζουν τα αλλα παιδακια. ΕΣΥ μουνοπανο ειχες πρηξει μπαλες με το υπεργαματο γκολφακι με τα 366372772 αλογα, ΕΣΥ μωρη αδερφαρα εγραφες επικα ποστ για γκολφακι που εκανε ντριφτ (μαλακα ποσο ασχετος) επειδη το ειχες κανει τουμπανο στο μαστρο μητσο και ΕΣΥ ξεβρασες δημοσιως την ιστορια με το συγχωρεμενο.

Αν ηλιθιε ηξερες να μαζευεις τη γλωσσα σου και να μην προσπαθεις να κανεις τον πολυπραγμωνα βαρυμαγκα κανεις δε θα ηξερε ουτε για γκολφακι ουτε για ντριφτ ουτε για θανατικα. Και να, καποιοι ηλιθιοι που ηξεραν και πηγαν να το χτυπησουν ειναι πουτανας γιοι οπως ειπε το πρωι επι λεξη και το φιλαρακι σου ο @Hellraiser4Ever τον @Zebu (αυτο δε βλεπω να το σχολιαζεις) , αλλη αναφορα στο ντριφτεραδικο γκολφακι (μαλακα ασχετε) δεν ειναι σχετικη με το θανατικο και το συγχωρεμενο αλλα με τη μαλακιαρα που εγραφες.

ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΑ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.177
Πόντοι
5.506
Τον Zebu πουστρακο ξερεις πολυ καλα γιατι τον αποκαλεσα ετσι και παρολαυτα εχω ζητησει ηδη να διαγραφει....εσυ παλιοπουσταρα πετας τα ΞΠΓ γιατι δεν εχεις αρχιδια να το γραψεις ολοκληρο μην φας κανενα μπαν και τελειωσει το μοναδικο νοημα που εχει η θλιβερη ζωη σου.

Γιαυτο λοιπον βγαλε το ΣΚΑΣΜΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ!!!:tooth:
1702666155664.png
Γιατι βγαζεις και συ το αναρχιδο μουνοπανο απο μεσα σου και κανεις ακριβως τα ιδια με αυτα που μυξοκλαις.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.357
Πόντοι
3.656
Mαλλον τελειωσε το act απο το duo χλαπατσα με το ΕΠΙΚΟ χιουμορακι και θα συνεχισει το σκουπιδι-λακης σολο...

Αφηστε οτι εχετε ευχαριστηση στα παλικαρια μην παει χαμενος τοσος κοπος...

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.320
Πόντοι
3.846
ΠΡΟΣΟΧΗ!

Αυτός ο διαγωνισμός βγαίνει μόνο σε αντρικό. Φανερή ψηφοφορία. Για γνήσια αρσενικά. Να ξέρουμε ποιους βαράει που. Εδώ φαίνονται οι συμμαχίες ,τα λαμόγια, οι διπλοί πράκτορες ,οι κορμοί και τα κλώνάρια.

24 υποψήφιοι. Μόνο 8 είναι οι εκλεκτοί.

Στην πρώτη θέση με φόρα από τα προκριματικά ο barock που δείχνει αποφασισμένος για να το πάει all the way.
Ακολουθεί ο Τέλης με 25, που δε θα σταματήσει αν δεν κερδίσει ακόμα και αν παραμείνει στο πληκτρολόγιο μέχρι τα Φώτα.
Λίγο πιο πίσω ο νέος Βαρώνος Μυγχάουζεν, ο Annapurna με 22, που δεν έκρυψε ποτέ ότι φέτος θέλει να κάνει γιορτές με το νταμπλ.
22 ψήφους και ο Πολυζώης ο πιο δυσφημισμένος υποψήφιος, με μια ομάδα κραξιματος πίσω του που δε δείχνουν να τα παρατάνε.
Σε απόσταση αναπνοής η φωνή της δεξιάς, ο σώγαμπρος της Μπαραγκίγια, ο Άλεξ με 21 ψήφους.
Με 20 ακολουθεί ένα ακόμη σιωπηλό προφίλ που συνεχίζει να εξαργυρώνει μαλακίες του παρελθόντος, ο Πατρινός εραστής, Ζαν Κλωντ Βιτάμ.
Αμέσως μετά με 19 ψήφους, ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, ο μύστης που ρίχνει χώμα με τη χούφτα του εκσκαφέα, ο The Saint*.
Στην όγδοη θέση ισοψηφούν ο κάτοχος wild card daima, γιατί ήτανε δίκαιο και έγινε πράξη, και ο πάντα στιλάτος Νίπλης που ξεβλαχεύει το διαγωνισμό.

Είναι Χριστούγεννα. Για τον υπόλοιπο κόσμο μια ημέρα αγάπης. Σε αυτό όμως το σκοτεινό σημείο του διαδικτύου είναι μια ημέρα μίσους και ίντριγκας. Καλά Χριστούγεννα λοιπόν, σκληροί καριόληδες.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.177
Πόντοι
5.506
Μην ξελογκαρετε, ΜΠΟΡΕΙ να εμφανιστω ανα πασα στιγμη :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.787
Πόντοι
25.467
Mαλλον τελειωσε το act απο το duo χλαπατσα με το ΕΠΙΚΟ χιουμορακι και θα συνεχισει το σκουπιδι-λακης σολο...

Αφηστε οτι εχετε ευχαριστηση στα παλικαρια μην παει χαμενος τοσος κοπος...

Πως τελείωσε;;;

Χωρίς το τελικό αστειάκι από τον κλαρινιτζή, ότι μας έκανε τους κώλους σαν κουλούρι Θεσσαλονίκης;;;

Αααα... Όλα κι όλα. Αν δεν ολοκληρωθεί το νούμερο, δεν δίνω φράγκο. :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom