athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 54.664
- Πόντοι
- 12.756
λιγα αλλα ναι υπαρχουνμη ξηγιεσαι....υπαρχουν και διαμαντια στον βουρκο...
λιγα αλλα ναι υπαρχουνμη ξηγιεσαι....υπαρχουν και διαμαντια στον βουρκο...
Πάλι το ίδιο λάθος έκανες φίλε μου.Την καλημερα στον Κο Λευτερη
Σκάσε μαλακοπιτουρα , Σαουρον των κλωνωνΠάλι το ίδιο λάθος έκανες φίλε μου.
Ξέρουμε ότι γίνεται εκ παραδρομής.
Είσαι κουρασμένος.
Και αποκαλείς Lefteris38 , τον Cretan336 , ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι δεν έχουν καμία σχέση .
... το παίζει οδοντίατρος και καλά ο άχρηστος με το lada ...ληξιαρχος ειναι ...?
βλεπω αμα σε παρατησει κυρα να πηγαινεις πανω κατω λαζαρακη ζησιμοπουλου με τερμα τα ηχεια στο σαξοισχυει...γαμιολες ολες Κλο
Δεν θέλω με την ψήφο μου να ισοψηφεί ο Zebu με τον TheSaint.
Οπότε αφαιρώ την ψήφο μου από το Zebu .
ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΣΑΙΤ, ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
Θυμασαι ενα για μαδομουνι που ειχες ανοιξει και ημασταν ολοι τσαϊ και συμπαθεια?Ενω εδω υπαρχει ενδιαφερον
Afou gamieste oloi edw mesa kai den ektimate ta nimata pou anevazoun to epipedo tou sait.Θυμασαι ενα για μαδομουνι που ειχες ανοιξει και ημασταν ολοι τσαϊ και συμπαθεια?Ενω εδω υπαρχει ενδιαφερον
To κραταμε χαμηλα για να συμβαδιζει με το δικο μας επιπεδοAfou gamieste oloi edw mesa kai den ektimate ta nimata pou anevazoun to epipedo tou sait.
Θυμασαι ενα για μαδομουνι που ειχες ανοιξει και ημασταν ολοι τσαϊ και συμπαθεια?Ενω εδω υπαρχει ενδιαφερον
παιχτηκε μαλακια ,οταν διαβασα για το κολπο με τις εικονες ιαχωβα στο κουδουνι του νιπλη ,ηταν ηδη αργα ,με ειχαν ξυπνησει ....του χρονου θα ξερω ομως!!!!Ηρθαν να σου πουν τα καλαντα ή τους ξεκινησες στα καντηλια στο καλημερα?
Ωραια σειρα τα νιντζα τερτλςΝαι.
Η ροή είναι σαφώς καλύτερη.
Έχουμε τον Μπαρόκ να γεμίζει τον νεκρό χρόνο των διαλειμμάτων, και τον κλαρινιτζή κωμικό Χελωνονιντζάκι, να αυτοσχεδιάζει με συνεχώς καινούργια χωρατά.
λαθος πορτα χτυπησες γεροντα....εδω η αγαπη εκδιδεται και μεις δεν διδουμε φραγκο....ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΣΑΙΤ, ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
απο συμφραζομενα νομιζα οτι με κλαρινα δινει πονο ο μπαροκ...εχουμε και χελωνονιτζακια στο νημα?Ναι.
Η ροή είναι σαφώς καλύτερη.
Έχουμε τον Μπαρόκ να γεμίζει τον νεκρό χρόνο των διαλειμμάτων, και τον κλαρινιτζή κωμικό Χελωνονιντζάκι, να αυτοσχεδιάζει με συνεχώς καινούργια χωρατά.