Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (15 μέλη και 21 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

• Ακροατής

• alex 71

• Annapurna

• anon (Wild Card)

• barock

• BigMountain (Wild Card)

• Boubookis (Wild Card)

• daima 703 (Wild Card)

• Hellraiser4Ever (Wild Card)

• jean-Claud

• John 100

• Kachaplias

• Kalogero

• Karlotos (Wild Card)

• Kostakis 27

• Lion7 (Wild Card)

• Maximilien

• Νίπλης

• papaphilips

• πολυζωης

• RETRO (Wild Card)

• tellystalone6969

• The Saint*

• Zebu

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.430
Πόντοι
3.346
δεν εχει ερθει κανα παιδακι να μου πει τα καλαντα ρε αν ειναι δυνατον
παιζει να φοβουνται το σκυλι:confused:
Christmas Eve Running GIF by MOODMAN

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.755
Πόντοι
2.606
δεν εχει ερθει κανα παιδακι να μου πει τα καλαντα ρε αν ειναι δυνατον
παιζει να φοβουνται το σκυλι:confused:
τυπε αν το σκλι σου ειναι 67 κιλα ,το φωναζεις γκοντζιλα και οταν γρυλιζει νομιζεις οτι τρωει ψυχες ο κερβερος στην κολαση ,λογικο να μην ΘΕΛΕΙ να σου πει καλαντα κανενα παιδακι....ουτε τα παιδια απο τη Δεη δεν θα θελουν να στα πουν βασικα!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.685
Πόντοι
12.756
τυπε αν το σκλι σου ειναι 67 κιλα ,το φωναζεις γκοντζιλα και οταν γρυλιζει νομιζεις οτι τρωει ψυχες ο κερβερος στην κολαση ,λογικο να μην ΘΕΛΕΙ να σου πει καλαντα κανενα παιδακι....ουτε τα παιδια απο τη Δεη δεν θα θελουν να στα πουν βασικα!
τι να κανω ρε συ με το δαιμονισμενο

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.755
Πόντοι
2.606
τι να κανω ρε συ με το δαιμονισμενο
για αρχη εξορκισμο....μετα σκεψου τη λυση να το στειλεις να καταταγει στον ισραηλινο στρατο...θα ξεδωσει εκει ,που θα παει,οταν γυρισει βετερανος θα εχει ηρεμησει ,του πουστη!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.685
Πόντοι
12.756
για αρχη εξορκισμο....μετα σκεψου τη λυση να το στειλεις να καταταγει στον ισραηλινο στρατο...θα ξεδωσει εκει ,που θα παει,οταν γυρισει βετερανος θα εχει ηρεμησει ,του πουστη!
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ τετοιο σκυλι για τους ΔΕΗΤΖΗΔΕΣ και ΙΣΩΣ και για Χαρτοπολεμους:coffee:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.755
Πόντοι
2.606
Μην σκουζεις γερομπισμπικη οπως βλεπεις φετος ειμαι τρυφερος σε σχεση με περυσι που σου ειχα κανει τη κωλοτρυπιδα κουλουρι Θεσσαλονικης!!!:confused:
χαχαχαχαχαχα μαλακα ,λεξη επος βγαλμενη απο την καλυτερη ελληνικη ταινια εβερ!!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.755
Πόντοι
2.606
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ τετοιο σκυλι για τους ΔΕΗΤΖΗΔΕΣ και ΙΣΩΣ και για Χαρτοπολεμους:coffee:
τα παιδια απο τη ΔΕΗ ,κατι τετοια πριονια τα μυριζουν απο χιλιομετρα...ξερω "κορκοδειλο που περασε μεσα απο τζαμαρια οταν τα μυρισε για να προλαβει να τα φαει...τον ενα τον ξεκωλιασε ,οι αλλοι καλαμαρια δεντροποταμο το εκαναν σε κλασματα .....για χαρτοπολεμους δεν ξερω αν δουλευει ,γιατι ειναι επιρρεπης στο εκλεκτο κρεας αυτες οι ρατσες και οι χαρτοπολεμοι ξερουν να λαδωνουν ολα τα γραναζια σωστα!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.685
Πόντοι
12.756
τα παιδια απο τη ΔΕΗ ,κατι τετοια πριονια τα μυριζουν απο χιλιομετρα...ξερω "κορκοδειλο που περασε μεσα απο τζαμαρια οταν τα μυρισε για να προλαβει να τα φαει...τον ενα τον ξεκωλιασε ,οι αλλοι καλαμαρια δεντροποταμο το εκαναν σε κλασματα .....για χαρτοπολεμους δεν ξερω αν δουλευει ,γιατι ειναι επιρρεπης στο εκλεκτο κρεας αυτες οι ρατσες και οι χαρτοπολεμοι ξερουν να λαδωνουν ολα τα γραναζια σωστα!
ψαχνει την μυρωδια του καποια στιγμη θα τον βρει:coffee:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.755
Πόντοι
2.606
ψαχνει την μυρωδια του καποια στιγμη θα τον βρει:coffee:
μη τον τουμπαρει και τον παρει με το μερος του ,το νου σου με τους χαρτοπολεμους,ειναι εμπειροι στην δολοπλοκια....εσυ εισαι αγνος μεροκαματιαρης....και βαζελος

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.685
Πόντοι
12.756
μη τον τουμπαρει και τον παρει με το μερος του ,το νου σου με τους χαρτοπολεμους,ειναι εμπειροι στην δολοπλοκια....εσυ εισαι αγνος μεροκαματιαρης....και βαζελος
δεν παιζει η σκυλα μου μου ειναι πιστη....οταν ειναι να γαυγισει και να κανει ντου ουτε καν λιχουδιες δεν ακουμπαει ουτε απο μενα φαντασου:coffee:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.529
Πόντοι
5.006

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.297
Πόντοι
3.656
τι εγινε τασουλη γρηγορα εσπασες!!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ γιατι πρεπει να ψηφισουμε ολοι αυτον τον ΜΑΛΑΚΑ... ραντεβου θανατου με τον νεκροθαυτη :cheesy: σιγα μην φυγω απο την κρητη να ερθω να σε κυνηγησω μελατε χοντρομπαλα. ελα σε περιμενω βρακι της κατερινας παρε τον δρομο για ρεθυμνο και μην φοβασε εγω θα σε προσεχω. και το μπιστολακι του ''αερα'' που λες οτι εχεις, εδω το εχουμε για να κυνηγαμε τα σαλιγκαρια....
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΣΟΥΛΗΣ
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ @πολυζωης
Mυλοποταμιτης εισαι μωρη σουπια και μας κλαιγοσουνα κιολας οτι στα μασαει ο κουλης???

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.755
Πόντοι
2.606
δεν παιζει η σκυλα μου μου ειναι πιστη....οταν ειναι να γαυγισει και να κανει ντου ουτε καν λιχουδιες δεν ακουμπαει ουτε απο μενα φαντασου:coffee:
τυχεροι οι αρσενικοι που στη ζωη γνωριζουν πιστα θηλυκα...κοιτα ποση καταστροφη κυκλοφορει στα νηματα του σαη ....ολοι αυτοι οι ναυαγοι μια θηλυκια εμπιστευτηκαν καποτε!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.685
Πόντοι
12.756
τυχεροι οι αρσενικοι που στη ζωη γνωριζουν πιστα θηλυκα...κοιτα ποση καταστροφη κυκλοφορει στα νηματα του σαη ....ολοι αυτοι οι ναυαγοι μια θηλυκια εμπιστευτηκαν καποτε!
ισχυει...γαμιολες ολες Κλο:coffee:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.297
Πόντοι
3.656
Ηρθαν να σου πουν τα καλαντα ή τους ξεκινησες στα καντηλια στο καλημερα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom