Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.372
- Πόντοι
- 3.556
Κανόνισε να μπει και το σκυλί στη λίστα…..Λακη με προσεβαλες θα βαλω την σκυλα μου να κλαιει
Κανόνισε να μπει και το σκυλί στη λίστα…..Λακη με προσεβαλες θα βαλω την σκυλα μου να κλαιει
Είναι που δεν του μιλάς κιόλας….
Τυπε για σφηστικε η ψηφος που σου ειχα ριξει ? καταντησες χειροτερος νοθειας κι απο τον ΣτεκαΦανταστείτε και να μου μίλαγε κιόλας.
Δεν πτοείσαι που το αδελφάτο δεν υποστηρίζει το πνεύμα και το ύφος σου.Θες να φτιάξεις κεφτέδες και δεν ξέρεις τι να βάλεις μέσα;
Κάνεις μαρουλοσαλάτα και έχεις μόνο άνιθο;
Έχεις σαρδέλες στη σχάρα και δεν ξέρεις τι να προσθέσεις για να νοστιμίσει;
Εδώ ο καλός μαϊντανός!!!
Ο πρώτος όμιλος ήταν των πειραματισμών
Ο δεύτρος όμιλος ήταν των πεθαμένων
Ο τρίτος όμιλος ήταν του σασπένς
Ο τέταρτος είναι της μανούρας
Ανάμεσα σε παλιές έχθρες και καινούριες ,φαλτσέτες και ρολόγια, κλαν εντανιον κλαν, σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα:
Πρώτος, ένα παίκτης ζωντανός θρύλος, ο μάγκας με το Purdey (συγγνώμη είπαμε δεν έχει) ο Τέλλης ο Σταλόνε με 59 ψήφους,
Ακολουθεί από απόσταση ο Πολυζώης, η νέμεσις του Μπουμπούκη, με 53 ψήφους.
Στην τρίτη θέση με 46 έχει φτάσει ο πρίγκηπας της μιζέρειας, ο ολυμπιονίκης της γκρίνιας ,ο Sub Zero.
Τέταρτος ο μύστης της ιταλικής κουζίνας και του πρωκτικού σεξ, ο The Saint με 46 ψήφους ενώ σε απόσταση αναπνοής ακολουθεί η ψυχάρα ο Zebu με 45.
Ψηφίστε - βρίστε - συνομωτήστε. Προλαβαίνετε!
Υ.Γ. Αγαπητέ κύριε Ραοπάου: Αν κάναμε γκρουπ δυναμικότητας θα ήταν άδικο για την κατηγορία με τους "ψιλομαλάκες" ,δηλαδή όσους παίρνουν κάτω από 10 ψήφους. Με 4 να βγαίνουν από κάθε όμιλο ο αγώνας θα ήταν άνισος. Τώρα ο καθένας παίζει με δυνατούς και λιγότερο δυνατούς υποψήφιους και αναγκάζεται να ανέβει επιπεδο για να περάσει.
Τυπε για σφηστικε η ψηφος που σου ειχα ριξει ? καταντησε χειροτερος νοθειας κι απο τον Στεκα
Τυπάρα .... να υπενθυμίσω ....Τυπε για σφηστικε η ψηφος που σου ειχα ριξει ? καταντησε χειροτερος νοθειας κι απο τον Στεκα
Γιατί να πτοηθώ ρε φίλε; Χαβαλέ κάνουμε. Δεν κρατάω κακίες σε κανέναν. Εγώ κάνω κερκίδα, πετάω καμιά μαλακία να γίνεται χαβαλές, τέτοια. Κάποιοι θα κράξουν ,κάποιοι θα στηρίξουν, κάποιοι θα με γράψουν. Έτσι είναι η ζωή.Δεν πτοείσαι που το αδελφάτο δεν υποστηρίζει το πνεύμα και το ύφος σου.
Από μικρός δεν στο λέγαν ; Οι άλλοι , έχουν πρόβλημα διατύπωσης. Όλοι .Βγάλτε την βούρτσα από το στόμα σας γιατί ψευδίζετε και δεν καταλαβαίνω τι λέτε.
Συγνώμη .... ήρεμα το λέω ....
Μήπως έχεις πιει ... ή μπερδεύτηκες ;;;
Προφανώς εννοείς ο Cretan336 !!!!!!
Καμία σχέση με Lefteris38.
Είμαι σίγουρος ότι έγινε εκ παραδρομής το ατόπημα !
Λεω οτι το μεσημερι σε ψηφισα και το βραδι που μπηκα στο site μου εβγαλε να ξανα ψηφισω. Πες τι μαλακιες εκανες παλι και συντομα γιατι θελω να βαλω μια τσοντα να τονΒγάλτε την βούρτσα από το στόμα σας γιατί ψευδίζετε και δεν καταλαβαίνω τι λέτε.
Γιατί να πτοηθώ ρε φίλε; Χαβαλέ κάνουμε.
Γιατί το κατηγορώ ;Γιατί το κατηγορείς το παλικάρι ρε Λάκη;
Αν είναι μειονεκτικό να αλλάζεις λογαριασμούς, εσύ γιατί έχεις αλλάξει τέσσερις;
βγες ρε μπινε στο Καπιτώλιο και εσυ σαν τον Τραμπ όταν έχασε από το ΜπαιντενΤυπάρα .... να υπενθυμίσω ....
Δεν γίνονται νοθείες.Όπως δεν είχε γίνει νοθεία στις εκλογές του 1961.
Το .... 2016 .... τελευταία στιγμή ... έπεσαν 45 ψήφοι τελευταίο λεπτό στα ημιτελικά . Χάραμα.
Σιγά. Ήταν η ώρα που κλείνουν τα τζάδικα.40 μέλη από τζάδικο , γύρισαν σπίτι όλοι μαζί
και ψήφισαν όλοι μαζί . Κάθε μέρα γίνονται αυτά.
Και κάτι βασικότερο .
Ο Cretan336, δεν είναι ο Lefteris38.
Λεω οτι το μεσημερι σε ψηφισα και το βραδι που μπηκα στο site μου εβγαλε να ξανα ψηφισω. Πες τι μαλακιες εκανες παλι και συντομα γιατι θελω να βαλω μια τσοντα να τον
Τώρα .... μπορούμε να δούμε .... τα μέλη που είχαν ψηφίσει στις προηγούμενες ....
Άκυρο , έχει σβηστεί .
ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΒΗΣΤΕΙ ... μετά τη λήξη ... θα μπορούσαμε να δούμε τα μέλη που ψήφισαν ;;
Όχι ότι ρωτάω για τους κλώνους, αφού δεν υπάρχουν κλώνοι .
Πέρα από το ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ πάλι ... τον άλλο που ρωτάει ...Κάτι κοπελιές διαμαρτύρονταν (εκ του ασφαλούς βέβαια γιατί είχε παρέλθει το γκρούπ στο οποίο ήταν υποψήφιοι) και επειδή έχουν ωραία κωλαράκια λύγισα, και την ξεκίνησα ξανά από το μηδέν με κρυφή πλέον ψήφο.
Ικανοποιήθηκε η θηλυκή πλευρά της περιέργειάς σας;
Μισά τα λες.Η Ελλανόδικος διαθέτει πριντ σκριν. Κάντε αίτηση.
Εσύ για να ξεφτιλισεις ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ τραβελακη πρέπει να φυτρώσεις αρχιδια. Όχι στο στόμα που τα έχεις, πιο κάτω.Πέρα από το ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ πάλι ... τον άλλο που ρωτάει ...μαλάκας είσαι , πάντα το κάνεις
ΓΙΑ ΠΕΣ .... ακόμη κι αν δεν είχες σβήσει τις προηγούμενες ψηφοφορίες ...
ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ... θα μπορούσε να αποκαλυφθεί ποιοί ψήφισαν τι ;;;
ΕΓΩ ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΟΧΙ , ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΩ ΡΩΤΑΩ
Αλλά θα κάνεις τον κινέζο.