barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.106
- Πόντοι
- 5.506
Τύπε Λέλο-μπανανα-bi, λες να είμαι σαν τα μούτρα σου;Ενω εσυ εισαι τυπε απ οπου περνας σκορπιζεις βαρβατιλα
Τύπε Λέλο-μπανανα-bi, λες να είμαι σαν τα μούτρα σου;Ενω εσυ εισαι τυπε απ οπου περνας σκορπιζεις βαρβατιλα
Ακόμη πιο σίγουρο .... είναι ότι δεν έχεις πτυχίο !
Το κόμπλεξ για αυτό .... φαίνεται !
Γράφεις, γράφεις, γράφεις για μένα ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ, κλαίγεσαι για τον Άγιο που ασχολείται και ποστάρει για σένα, ΜΙΣΟ ΑΡΧΙΔΙ ΔΕ ΛΕΣ ΝΑ ΦΥΤΡΩΣΕΙΣ να με ρωτήσεις ΤΙ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΣΟΥ ΤΟ ΑΠΛΥΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.Είναι τύπος της χρυσής σαμπάνιας μάστορα.
Έχουν γράψει τόσα για τις αγαπημένες του.
Δεν ξεχνάς βλέπω ... που σε έχω καταγεγραμμένο !αρχίδια.
Εγω υποψηφιε Mr Μαλακα δεν κρυβω οτι γαμαω τραβελια και πουτανες, σαν εσενα που ντρεπεσε να πεις οτι τον παιρνεις.Τύπε Λέλο-μπανανα-bi, λες να είμαι σαν τα μούτρα σου;
Τι να κάνει, ψάχνει ότι δεν έχει ο καθένας.Πουλιά στον αέρα πιάνεις ρε μπαγάσα!
Μόνο που τα πουλιά που πιάνεις είναι αυτά που έχουν αρχίδια.
το 4ο γκρουπ εχει μακραν τους περισσοτερους μαλακες....και 20 να περνουσαν απο αυτο το γκρουπ, πάλι λιγοι θα ητανε....
και εδω φαινεται για αλλη μια φορα η μαλακια του μαλακα του αγιου και των ποντικομαμή που εβαλε στην εφορευτικη επιτροπη, που βγαλανε τα γκρουπ αλφαβητικα!!!!
Στράπον γουστάρει . Γιατί δεν αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά ;Εγω υποψηφιε Mr Μαλακα δεν κρυβω οτι γαμαω τραβελια και πουτανες, σαν εσενα που ντρεπεσε να πεις οτι τον παιρνεις.
Εγώ ΗΛΙΘΙΕ, ούτε τον παίρνω, ούτε γαμαω τραβελια. Σύρε και γαμησου τώρα και η είσπραξη χάρισμα σου.Εγω υποψηφιε Mr Μαλακα δεν κρυβω οτι γαμαω τραβελια και πουτανες, σαν εσενα που ντρεπεσε να πεις οτι τον παιρνεις.
Τα σκρινσοτ μωρή ΑΝΑΡΧΙΔΗ ΚΟΤΑ, ΤΑ ΣΚΡΙΝΣΟΤΣτράπον γουστάρει . Γιατί δεν αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά ;
Και ... golden shower !!!!
Μην είσαι ... ισοπεδωτικός !
Δεν ξεχνάς βλέπω ... που σε έχω καταγεγραμμένο !
Μπράβο !!!!
Κάτσε στην άκρη ΜΑΛΑΚΑ.ανα 4-5 ποστ θυμαται να συνεχισει την επιθεση στον Λακη το χρυσο κουφέτο μας .. παλι καλα .. σαν γερος που παθαινει ξαφνικά ξελαμπικαρισμα εγκεφάλου και θυμαται τα παντα
Ρε Μαλακα γιατι νευριαζεις ? Χαλαρωσε, αποδεξου τον εαυτο σου, δεν ειναι κακο να εισαι πουστης. Αν εισαι τους γουστου μου μπορει να γινει και κανα επιτοπιο νταλαβερι μεταξυ μας.Εγώ ΗΛΙΘΙΕ, ούτε τον παίρνω, ούτε γαμαω τραβελια. Σύρε και γαμησου τώρα και η είσπραξη χάρισμα σου.
Είναι που δεν του μιλάς κιόλας….Ξεφτιλισμένο σκουπίδι , αποτυχημένο ναυάγιο
όταν γράφω, δεν απευθύνομαι σε σένα.
Με βοθρολύμματα σαν εσένα, το έχω αναφέρει άπειρες φορές , δεν θέλω κουβέντες.
Δεν το αποδέχεσαι , γιατί αυτή είναι η αποτυχία που ονομάζεις ζωή σου.
Κανείς ποτέ πουθενά, δεν σε ήθελε. Σε σιχαίνονται όλοι.
Έβαλα φωτογραφία από ένα Purdey ....
κάποτε.
ΒΡΕΣ post ρε ξεφτιλισμένο σκουπίδι ... που έγραψα ότι ΕΓΩ ΕΧΟ purdey .
Γελοίο υποκείμενο .
Δεν θα βρεις . Θα αποδείξεις , ότι όποτε γράφεις, είναι όλα ψέμματα.
Σιγά μην ανέφερα μάρκα , με την οποία ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ.
Γελοίε. Το πιο ακριβό που παίζει , στην ελλάδα, είναι perazzi , krieghoff, beretta , merkel ίσως. Μέχρι εκεί.
Είσαι και ηλίθιος, άσχετος, αγράμματος, πανίβλακας
Στο μεταξύ , είσαι ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ, τόσο τελευταίος ....
που ο μόνος που αντέδρασε ... στη φωτό ενός purdey .... είσαι εσύ.
Βάλε ένα θέμα μονόλογο ... να παραληρείς γραπτό ...
ονόμασέ το ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ tellystalone6969
Μακάρι να σε βοηθούσε να γλυτώσεις το τρελάδικο . Χλωμό .
Πάντως ...
όπως έγραψε ο @LION7 βοηθάς τους νεότερους
αποτελώντας παράδειγμα προς αποφυγή .
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕΣΟΚΟΠΟΙ
σε τίποτε
θα έχουν πετύχει .
ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ.
Κωλομπινα, τραβά παρά πέρα, αν σου γυάλισε κανένας εδώ μέσα υπάρχουν και τα πιμια, εγώ δε γαμαω τραβελια.Ρε Μαλακα γιατι νευριαζεις ? Χαλαρωσε, αποδεξου τον εαυτο σου, δεν ειναι κακο να εισαι πουστης. Αν εισαι τους γουστου μου μπορει να γινει και κανα επιτοπιο νταλαβερι μεταξυ μας.
Τον "χυσε μεσα" που ειναι ξεφωνιμενη αδερφη δεν τον κραζει κανενας ουτε στον διαγωνισμο τον βαλαν. Εσυ πας καρφι για τον τιτλο. Δεν σου λεει κατι αυτο ?
ανα 4-5 ποστ θυμαται να συνεχισει την επιθεση στον Λακη το χρυσο κουφέτο μας .. παλι καλα .. σαν γερος που παθαινει ξαφνικά ξελαμπικαρισμα εγκεφάλου και θυμαται τα παντα
ανα 4-5 ποστ θυμαται να συνεχισει την επιθεση στον Λακη το χρυσο κουφέτο μας .. παλι καλα .. σαν γερος που παθαινει ξαφνικά ξελαμπικαρισμα εγκεφάλου και θυμαται τα παντα
Συγνώμη .... ήρεμα το λέω ....Κρίμα να λειπει ο Λευτερης σε τετοιο μαδομουνι