The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 39.672
- Πόντοι
- 25.467
Γιατι προεξοφλεις οτι θα φυγει πρωτος?(Να το κανουμε και λιγο χαρουμενο μερες που ειναι)
Γιατι προεξοφλεις οτι θα φυγει πρωτος?(Να το κανουμε και λιγο χαρουμενο μερες που ειναι)
Πω ρε πουστη πεινασαμε στείλε ρε αθηναιε δύο τρεις τέσσερις πιτσεςεισαι ΠΟΛΥ καλος ανθρωπος και στα δικα σου
εγινεΠω ρε πουστη πεινασαμε στείλε ρε αθηναιε δύο τρεις τέσσερις πιτσες
Δεν ηταν αναγκηεισαι ΠΟΛΥ καλος ανθρωπος και στα δικα σου
ρε μουνη με ειδες εμενα να βριζω πουθενα???
Όλο κάτι άκυρους πάτε και ψηφίζετε... Τους πραγματικούς μαλάκες δεν τους ψηφίζετε γιατί τους θαυμάζετε και τους σέβεστε από ότι φαίνεται, αλλά ότι και να κάνετε δεν θα μπορέσετε ποτέ να τους φτάσετε...
Είναι δυνατόν να μου έχετε πρώτους τον Σταλόνε, τον Πολυζώη τον sub zero και τον Άγιο. Τα καλύτερα παιδιά του φόρουμ, τους πιο συμπαθητικούς...Μιλα ξεκαθαρα Γιαγκο!!!
Ποιους εννοεις????
θες μια wild card????Είναι δυνατόν να μου έχετε πρώτους τον Σταλόνε, τον Πολυζώη τον sub zero και τον Άγιο. Τα καλύτερα παιδιά του φόρουμ, τους πιο συμπαθητικούς...
Και άντε τους άλλους τον Άγιο ρε αθεόφοβοι, χριστουγενιάτικα;;;
Αι ντοντ σπικ ινγκλαντθες μια wild card????
sta hellinicos πλυσου ντυσου ετοιμασουΑι ντοντ σπικ ινγκλαντ
Δαγκώνει?θες μια wild card????
πω ρε μαλακα και μολις εφαγαΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ
Ο άνθρωπος που πετάγεται σαν την πορδή σε όλα τα νήματα και τα μπαχαλεύει, δεν είναι μαλάκας;;,,
Ο άνθρωπος που φωτογραφίζει την τριχωτή κοιλάρα του και την μελάτη ψωλή του, για να συμμετάσχει σε αγγελία εκδιδόμενης, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ;;;;;;;
alex24
sexorama.eu
ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΛΑΚΑ
ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΖΩΗ aka TASSOS KARIPIDIS
@ΠΟΛΥΖΩΗΣ
ΔΙΝΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ
δεν ξερω τι βιτσια κουβαλαει ο καθενας κυριε συνεπιτροπεΔαγκώνει?
να κανω μια ερωτηση που μου ρθε τωρα, ομως. Εσυ πως το ξερεις οτι απεικονιζεται ο τασος στις εν λογω φωτο? τον εχεις δει γυμνο ΠΩΣ?ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ
Ο άνθρωπος που πετάγεται σαν την πορδή σε όλα τα νήματα και τα μπαχαλεύει, δεν είναι μαλάκας;;,,
Ο άνθρωπος που φωτογραφίζει την τριχωτή κοιλάρα του και την μελάτη ψωλή του, για να συμμετάσχει σε αγγελία εκδιδόμενης, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ;;;;;;;
alex24
sexorama.eu
ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΛΑΚΑ
ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΖΩΗ aka TASSOS KARIPIDIS
@ΠΟΛΥΖΩΗΣ
ΔΙΝΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ
Η επιτροπή μας, αγαπητέ, δεν προτείνει όποιον κι όποιον για Mr Mαλάκας 2024.πω ρε μαλακα και μολις εφαγα
αυτο ειναι πλοτ τουιστ!!!!!!!!!!!!!να κανω μια ερωτηση που μου ρθε τωρα, ομως. Εσυ πως το ξερεις οτι απεικονιζεται ο τασος στις εν λογω φωτο? τον εχεις δει γυμνο ΠΩΣ?
ναι ολοι αγαπαμε και εχουμε τασουλη σε υποληψη απαντα στο ερωτημα ομωςΗ επιτροπή μας, αγαπητέ, δεν προτείνει όποιον κι όποιον για Mr Mαλάκας 2024.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΛΑΚΑ!
Ψηφίζουμε @Πολυζώης aka @TASSOS karipidis
φανταζεσαι να αποδειχθει μπουμπουκης γυναικα τεως του χωρου, κακοποιημενη απο τασο που επεστρεψε για να του γινει η νεμεσις?αυτο ειναι πλοτ τουιστ!!!!!!!!!!!!!