Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 8.069
- Πόντοι
- 2.046
Τα δικα σου προσωπικα ελεγε δεξια κι αριστερα στα πμ βρε κουναβι, οχι τα δικα μου.Το ιδιο μαλακες σας επιασε και εσας με τον Αλπουλα... Και μετα σκουζατε σαν τις κατινες.
Το χει το ταλέντο ο συγκεριμενος να βρισκει μαλακες. Αργα η γρηγορα βρισκει καινουριους και μαλακες και εχθρους.
Σωθηκε και τουτο το ποστ.
Κάτι τέτοιες κρυοκωλες μαλακιες πετάς Μπροεδρε και οι ψήφοι μαζευονται σωρηδόν... δεν παίρνεις τον μαϊντανό σου να πάτε σε κάνα γκέι μπαρ; Μπορει να σταθείτε τυχεροί αυτή τη φορά...Α!!! Το έπιασα το υπονοούμενο.
Θα είστε λοιπόν μαζί με την υπόλοιπη κομπανία στην Πύλο, που τα ναυάγια είναι περισσότερα και μεγαλύτερα .
Μπράβο! Θαυμάσια επιλογή.
Ενω τα δικα σας τα κρατησε για παρτη του.Τα δικα σου προσωπικα ελεγε δεξια κι αριστερα στα πμ βρε κουναβι, οχι τα δικα μου.
Εμενα η μαγικη μου μπαλα μου έδειξε οτι θα σχολιαστουν οι αντιδρασεις που παίρνεις... στα ποστ σου.Αφήστε να μαντέψω γιατί έχω την εντύπωση ότι σήμερα θα κάνω χατ τρικ.
Σε λίγο έρχεται εντελώς πρωτότυπο σούπερ αστείο με ανοϊκό γέρο, κατουρημένα κρεβάτια και μοναχικά Χριστούγεννα.
θες να σου κανω εγω παρεα;Αφήστε να μαντέψω γιατί έχω την εντύπωση ότι σήμερα θα κάνω χατ τρικ.
Σε λίγο έρχεται εντελώς πρωτότυπο σούπερ αστείο με ανοϊκό γέρο, κατουρημένα κρεβάτια και μοναχικά Χριστούγεννα.
Ενω τα δικα σας τα κρατησε για παρτη του.
Ετσι να νομίζεις
θες να σου κανω εγω παρεα;
Εμενα η μαγικη μου μπαλα μου έδειξε οτι θα σχολιαστουν οι αντιδρασεις που παίρνεις... στα ποστ σου.
γιατι ρε μουνη και εγω θα φερω την σκυλα μουΝαι ρε!
Τέρας εχεμύθειας ο Πολυζώης!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπά!
Καλύτερα θα περάσω με τη σκύλα.
Κάνει μανουρα η δικιά σουγιατι ρε μουνη και εγω θα φερω την σκυλα μου
Δεν νομιζω οτι η σκυλα ειναι το προβλημα.γιατι ρε μουνη και εγω θα φερω την σκυλα μου
ουτε διαθηκη με βαζειΔεν νομιζω οτι η σκυλα ειναι το προβλημα.
γιατι ρε μουνη και εγω θα φερω την σκυλα μου
Γιατι προεξοφλεις οτι θα φυγει πρωτος?(Να το κανουμε και λιγο χαρουμενο μερες που ειναι)ουτε διαθηκη με βαζει
βαριεται και μου κανει επιθεσειςΟ.Κ. Τότε!
βαριεται και μου κανει επιθεσεις
εισαι ΠΟΛΥ καλος ανθρωπος και στα δικα σουΓιατι προεξοφλεις οτι θα φυγει πρωτος?(Να το κανουμε και λιγο χαρουμενο μερες που ειναι)