Νέα

Mr Μαλάκας 2023- Προκριματικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tellystalone6969
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mr. Malakas 2023

• Alex71 (77 ψήφοι στον 1ο γύρο)

Ψήφοι: 44 46,3%
  • Barock (48 ψήφοι στον 1ο γύρο)

Ψήφοι: 33 34,7%
  • tellystalone6969 (46 ψήφοι στον 1ο γύρο)

Ψήφοι: 31 32,6%
  • daima703 (41 ψήφοι στον 1ο γύρο)

Ψήφοι: 9 9,5%
  • donald-duck (41 ψήφοι στον 1ο γύρο)

Ψήφοι: 19 20,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    95
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.366
Πόντοι
12.756
Εννοώ ότι σε όλα τα παραπάνω δεν υπεισέρχεται ο παράγων κλαψα. Αυτή ούτως ή άλλως υφίσταται είτε απροκάλυπτα όπως η παραπονιάρικη κλάψα του κ. alex71, είτε κεκαλυμμένα, όπως η καταγγελτική κλάψα του κ. Νίπλης.

κλαψα καταγγελιας καμία :coffee:
καταγγελία σκέτη ναι , οχι και κλαψα , που σου πειράξαμε το μοσχάρι το σιτευτό

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.144
Πόντοι
5.006
Τελευταία τροποποίηση:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
κλαψα καταγγελιας καμία :coffee:
καταγγελία σκέτη ναι , οχι και κλαψα , που σου πειράξαμε το μοσχάρι το σιτευτό
Δεν εννοώ τον Μεγαλειότατο. Εννοώ τις δηλώσεις που κάνατε όταν αρχίσατε να βλέπετε τα ποσοστά σας να ανεβαίνουν, από τότε που η ψηφοφορία γύρισε σε κρυφή.

• Like
Αντιδράσεις: amjik

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.366
Πόντοι
12.756
Τον Μεγαλειότατο τον γνωρίσαμε ως ένα συνονθύλευμα attention whore - drama queen.

Αυτά τα χαρακτηριστικά τον συνοδεύουν πάντα, μένοντας αναλλοίωτα στον χρόνο.

ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ !!!

εδω μέσα θα μαθει να ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ η γαμιολα , δεν ειμαστε κανα ιδρυμα να δεχόμαστε τα κομπλεξ του.

οπου τον βρουμε και συνεχιζει τις συμπεριφορες που εγραψαν και οι αλλοι , και να γαμαει καθε προσπαθεια ανταλλαγής αποψεων , ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΑΜΕ ΑΣΑΛΙΩΤΑ

Που θα πρεπει ολο το σαητ να δεχεται τα καπρίτσια του χαρακτηρα του μαλάκα.

Τελευταία τροποποίηση:

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ !!!

εδω μέσα θα μαθει να ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ η γαμιολα , δεν ειμαστε κανα ιδρυμα να δεχόμαστε το κομπλεξ του

οπου τον βρουμε και συνεχιζει τις συμπεριφορες που εγραψαν και οι αλλοι , και να γαμαει και προσπαθεια ανταλλαγης αποψεων , ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΑΜΕ ΑΣΑΛΙΩΤΑ

:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ !!!

εδω μέσα θα μαθει να ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ η γαμιολα , δεν ειμαστε κανα ιδρυμα να δεχόμαστε το κομπλεξ του

οπου τον βρουμε και συνεχιζει τις συμπεριφορες που εγραψαν και οι αλλοι , και να γαμαει καθε προσπαθεια ανταλλαγής αποψεων , ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΑΜΕ ΑΣΑΛΙΩΤΑ

Εγω δεν του χαιδευω τ αυτια,του τα χώνω γιατί λεει μαλακιες

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.366
Πόντοι
12.756
Δεν εννοώ τον Μεγαλειότατο. Εννοώ τις δηλώσεις που κάνατε όταν αρχίσατε να βλέπετε τα ποσοστά σας να ανεβαίνουν, από τότε που η ψηφοφορία γύρισε σε κρυφή.

Να σε ενημερωσω οτι μου ειναι αδιαφορο αν ειναι κρυφη η φανερη , φανερη θα ειχε πιο μανουρα και πιο χαβαλε , και θα γλυτωναμε απο τον μαλακα που κλαιει για τους κλωνους ..
(που νομιζει κιολας οτι το κανονισα εγω :jerking:)

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.059
Πόντοι
3.556
Να σε ενημερωσω οτι μου ειναι αδιαφορο αν ειναι κρυφη η φανερη , φανερη θα ειχε πιο μανουρα και πιο χαβαλε , και θα γλυτωναμε απο τον μαλακα που κλαιει για τους κλωνους ..
άρε τύπε πως ξεγλιστράς ετσι να πουμε, δεν σε πιανουν πουθενα. μια με το νήμα της γλυφαδας, μια με το μινχαουζεν , μια με τους αρχιμασονους :tooth::tooth::tooth: δεν σε εχουν λυγίσει ποτε. οποτε πανε κατι να κανουν τους γυρναει ανάποδα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ !!!

οπου τον βρουμε και συνεχιζει τις συμπεριφορες που εγραψαν και οι αλλοι , και να γαμαει και προσπαθεια ανταλλαγης αποψεων , ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΑΜΕ ΑΣΑΛΙΩΤΑ

Να σας ενημερώσω πως αυτά τα επισημαίνετε σε ένα νικ που και κατά παραδοχή του μεγάλου κεφαλοκυνηγού Έκτορ Λόπεθ, κατάφερε προς στιγμήν να τον σπάσει.

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Ρε δεν γινεται να τον ψηφίσουν τοσοι κλωνοι,να ειναι 2 3 5 παραπανω δεν θα είναι.
Σιγα μην κάτσει καποιος μα ασχοληθεί με τον δικηγορο φτιαχνοντας κλωνους.
Απλα δεν μπορει να παραδεχτει οτι πολλοι εδω μεσα τον θεωρουν κυριο μλκ

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
Συμφωνούμε.

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Και στη προπερσινη ψηφοφορία πηγε αερας ηταν σχετικα στη κορυφή
Αερας άλογο ανδαλουσιανο ειναι ο δικηγορος και καβαλαρης η κολομβιανα

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.334
Πόντοι
12.056
άρε τύπε πως ξεγλιστράς ετσι να πουμε, δεν σε πιανουν πουθενα. μια με το νήμα της γλυφαδας, μια με το μινχαουζεν , μια με τους αρχιμασονους :tooth::tooth::tooth: δεν σε εχουν λυγίσει ποτε. οποτε πανε κατι να κανουν τους γυρναει ανάποδα

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Μαλλον εχεις μπερδευτει στο μετρημα ...
αν ηταν σοβαρα 9 στα 10 και καλα γάμα το περιεχομενο αλλα και μόνο ο τρόπος που τα λεει .. ενω ειναι και μαλακιες τα περισσοτερα , εισαι εντελως αλλου τυπε..

9 στα 10 πρεπει να ηταν οταν ειχε 800 μηνυματα συνολο εδω μεσα .. τωρα αυτο το 9 στα 10 στην καλυτερη ειναι 2 στα 10

1701791279227.png

Κυρ-πούστη, είναι στενά μέσα στο περίπτερο;

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Τα είπες ολα εταιρε τεκτονα μου :rockon::rockon::rockon:

Το ξέρετε ότι οι μασόνοι τον τρώνε επειδή πρέπει να έχουν και τις 2 φύσεις;

Έτσι νομίζετε ότι τον έσπασαν και τον μικρό νιπλή;

Όοοοχι.

Αυτός ήταν ήδη ξεκωλιασμένος.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.366
Πόντοι
12.756
Να σας ενημερώσω πως αυτά τα επισημαίνετε σε ένα νικ που και κατά παραδοχή του μεγάλου κεφαλοκυνηγού Έκτορ Λόπεθ, κατάφερε προς στιγμήν να τον σπάσει.

Ναι οκ , αλλα τωρα βλεπω μια ευαισθησία σου προς τον μαλάκα που μου προκαλεί περιέργια ... δεν ξερω αν ειναι η σεβάσμια ηλικία σου που σε εχει κανει πιο ευαίσθητο
στο να βοηθας ταλαίπωρο κόσμο και γενικά να λυγίζεις συναισθηματικά σε κατα φαντασια τους και μόνον αδικημένους .

Απλα να ξερεις οτι οποια πιεση , επίθεση, σκουπιδιασμα δεχεται ο δικός σου την εχει προκαλέσει και δημιουργησει αυτος,
με την συμπεριφορά του, τον τρόπο απάντησης, την ξερολιαση , την αποφυγη αποδοχης λαθους και δεκάδες άλλες συμπεριφορές χτικιαρικου μικρου παιδιου γεματο κομπλεξ..

Το οτι εχει φτασει σε αυτη την ηλικία και συνεχίζει να τα κάνει ολα αυτα δεν τον τιμά καθόλου , και ουτε βεβαια θα σταματησει τους αλλους απο το
να τον ξεκωλιαζουν οπου τον βρουν, ισα ισα θα ελεγα ...

Και οπως σοφα λεει ο λαός μας - και αν δεν γαμήθηκες μικρός θα γαμηθείς μεγάλος -

Thats life φιλε μου καλέ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom