Για ποιον λόγο ξανάρωταω?Για να μήν κλαιει ΠΟΙΟΣ?Υπάρχει και η επιλογή να μην διαβάζεις μαλακίες. Και εγώ τον Τραβαμούνη κάποια στιγμή σταμάτησα να τον διαβάζω. Τον δε Πιξι τον εβδομηνταπεντάρη, σταμάτησα να τον διαβάζω μετα από τρία ποστ του.
Αυτοί οι τύποι, όσα και να τους γράψεις, δεν χαμπαριάζουν. Τώρα αν εσείς αρέσκεστε στο να ασχολείστε με αθεράπευτους μαλάκες, και βρίσκετε και νόημα σε αυτό, ελεύθερα...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mr Μαλάκας 2023- Προκριματικά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tellystalone6969
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 144K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Αν θέλω να μην διαβάζω κάποιονΥπάρχει και η επιλογή να μην διαβάζεις μαλακίες. Και εγώ τον Τραβαμούνη κάποια στιγμή σταμάτησα να τον διαβάζω. Τον δε Πιξι τον εβδομηνταπεντάρη, σταμάτησα να τον διαβάζω μετα από τρία ποστ του.
Αυτοί οι τύποι, όσα και να τους γράψεις, δεν χαμπαριάζουν. Τώρα αν εσείς αρέσκεστε στο να ασχολείστε με αθεράπευτους μαλάκες, και βρίσκετε και νόημα σε αυτό, ελεύθερα...
Θα το κάνω.
Αν θελω να βρίζω κάποιον θα το κάνω.
Αν θέλω να τρολαρω κάποιον θα το κάνω.
Ανάλογα πόσο και πως προκαλεί
Ο άλλος.
Σωστά μέχρι εδώ?
Και επίσης για ποιον λόγο να βγούμε 20 άτομα από εδώ υπερβολικοί,λάθος κτλ?
Για να μην παρεξηγηθεί ΠΟΙΟΣ?
Ο Ένας?
Ρε ειστε με τα καλά σας εδώ?
Που βρίσκεστε ,σε νηπιαγωγείο?
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.482
- Πόντοι
- 8.846
παρέμβαση
(που σε πολλούς δεν θα αρέσει αλλά στα παπάρια μου).
η αλήθεια είναι ότι όρμηξαν πολλοί στον άλεξ. όχι διαφώνησαν ή ψήφισαν, αλλά όρμηξαν.
οκ δημοκρατία έχουμε, αλλά αν μη τι άλλο τα 9 στα 10 που λέει ο δικηγόρος έχουν σοβαρότητα και ως προς το περιεχόμενο και ως προς τον τρόπο που εκφράζονται. το αν διαφωνεί κάποιος είναι άλλη υπόθεση...
την ίδια στιγμή εδώ μέσα υπάρχουν τύποι που η μαλακία προηγείται και ακόμα του μηνύματος if you know what i mean...με πολύ λιγότερους ψήφους.
ΚΑΙ ΘΥΜΙΖΩ/ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ, ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΥΤΗ-ΤΑΚΟΥΝΙ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ...
η αλήθεια είναι ότι όρμηξαν πολλοί στον άλεξ. όχι διαφώνησαν ή ψήφισαν, αλλά όρμηξαν.
οκ δημοκρατία έχουμε, αλλά αν μη τι άλλο τα 9 στα 10 που λέει ο δικηγόρος έχουν σοβαρότητα και ως προς το περιεχόμενο και ως προς τον τρόπο που εκφράζονται. το αν διαφωνεί κάποιος είναι άλλη υπόθεση...
την ίδια στιγμή εδώ μέσα υπάρχουν τύποι που η μαλακία προηγείται και ακόμα του μηνύματος if you know what i mean...με πολύ λιγότερους ψήφους.
ΚΑΙ ΘΥΜΙΖΩ/ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ, ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΥΤΗ-ΤΑΚΟΥΝΙ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ...
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.482
- Πόντοι
- 8.846
α ναι, ξεχάστηκα....ΝΑ ΒΡΩ ΡΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ 9 ΠΟΥ ΜΕ ΨΗΦΙΣΑΝ !!
ΟΥΑΙ ΟΥΑΙ....
ΟΥΑΙ ΟΥΑΙ....
Προσωπικά μιλάω πάντα. Δεν έχω θέμα με τις γνώμες του κάθε ανθρώπου,ΑΡΚΕΙ να μην συνοδεύεται με ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΟ υφος,Υποτίμηση των συνομιλητων και ότι αυτός έχει τα σκήπτρα για την απόλυτηπαρέμβαση
Κατοχή της Αλήθειας.Δεν αναφερθώ για χαρτζιλίκι 3 χρόνων σε Κολομβιανα που του την γαμανε αλλοι.Δικα του είναι τα λεφτά και δικαίωμα του...όπως Δικαίωμα μου είναι να κρίνω ότι μόνο από αυτήν την κίνηση είναι δείγμα μεγάλης μαλακιας ,οπότε φτιάχνω μια εικόνα για την προσωπικότητα του.
Ωχ θα τα Γαμησει παλι ολα οπως χτεςΔ Ι Α Μ Α Ρ Τ Υ Ρ Ο Μ Α Ι
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.059
- Πόντοι
- 3.556
ρε τυπαρα τι εγινε με σενανε; ποτε έφτασες 15; λες να ναι οι χεητερς απο νήματα των κορασίδων;Δ Ι Α Μ Α Ρ Τ Υ Ρ Ο Μ Α Ι
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.736
- Πόντοι
- 46.423
Gianis klavdios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.095
- Πόντοι
- 206
Ποιοι ορμηξαν μωρη μισορηξιαπαρέμβαση
Ο δικηγόρος λεει πολλες μαλακίες και ολοι τον βριζουν οτι ειναι κομματοσκυλο,στηριξη μονο απο εσας τους περιπου 20 νδ του νηματος,ολοι οι άλλοι τον κοροϊδεύουν.
Εδω στο θεμα με τον πληθωρισμό εκανε μωκο,καυχιοραν οτι ηταν 3,8 και ολα πανε καλα και ηθελε κιολας η ψωναρα να.με διορθωσει που ειπα οτι ηταν 11
Ναι επεσε στο 3.8 απο 11 που ηταν αυτο σημαινει ομως οτι τίποτα δεν άλλαξε.
Για να μπορουσε ο πληθωρισμός να σταθεροποιηθει έπρεπε οι μισθοί συνταξεις να ακολουθούν τις αυξησεις.
Ρεζουμε 30% πανω οι τιμες στα σουπερ μαρκετ και ολα τα κατανωλοτικα ειδη,30% πανω τα τιμολογια της δεη απο το 24 150% αυξηση του φορου στους ελ.επ,αυξηση των διοδιων κατα 2 εως 10% αναλογα αυξηση φορου σε μεταβιβασεις αποδοχη κληρονομιας συμβόλαια κλπ.
Και ερχεται μετα ο δικηγορος εσυ και τα λοιπα δεξια τσιρακια και μου λετε πανε ολα καλα επειδη ο κουλης δινει κατι φραγκοδιφραγκα στα πας και 5% αύξηση στις συντάξεις
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.449
- Πόντοι
- 25.467
Δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά δεν τίθεται θέμα κλάψας.Για ποιον λόγο ξανάρωταω?Για να μήν κλαιει ΠΟΙΟΣ?
Gianis klavdios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.095
- Πόντοι
- 206
Προμοτορα σε φτιαχνω μην φοβάσαι, στοχος οι 15 ψηφοι αν το καταφέρουμε.α ναι, ξεχάστηκα....ΝΑ ΒΡΩ ΡΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ 9 ΠΟΥ ΜΕ ΨΗΦΙΣΑΝ !!
ΟΥΑΙ ΟΥΑΙ....
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.736
- Πόντοι
- 46.423
ρε τυπαρα τι εγινε με σενανε; ποτε έφτασες 15; λες να ναι οι χεητερς απο νήματα των κορασίδων;
Το μόνο σίγουρο.
Έχω πολλές συμπάθειες ...
Clonarius και το σκυλολόι του.
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.604
- Πόντοι
- 606
τουλαχιστον στην ελλαδα παιδια η εφορια δεν βαραει στα αυτια
Εγωπαλι πιστευω πως εσύ μονο δεν το αντιλήφθηκες.Δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά δεν τίθεται θέμα κλάψας.
Gianis klavdios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.095
- Πόντοι
- 206
Ποια υποτίμηση ρε φιλε μια ψωναρα ειναι που νομιζει οτι λεει αυτος ειναι σωστο.Προσωπικά μιλάω πάντα. Δεν έχω θέμα με τις γνώμες του κάθε ανθρώπου,ΑΡΚΕΙ να μην συνοδεύεται με ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΟ υφος,Υποτίμηση των συνομιλητων και ότι αυτός έχει τα σκήπτρα για την απόλυτη
Κατοχή της Αλήθειας.Δεν αναφερθώ για χαρτζιλίκι 3 χρόνων σε Κολομβιανα που του την γαμανε αλλοι.Δικα του είναι τα λεφτά και δικαίωμα του...όπως Δικαίωμα μου είναι να κρίνω ότι μόνο από αυτήν την κίνηση είναι δείγμα μεγάλης μαλακιας ,οπότε φτιάχνω μια εικόνα για την προσωπικότητα του.
Βέβαια εγω τον εχω κανει να βελαζει πολλες φορες.
Και αν το παρατηρησεις παντα γραφει εκ του ασφαλους,διαβαζει πρωτου γραψει για να φανει οτι τα ξερει,ρε αμεσο διάλογο εκει κλαταρει
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.449
- Πόντοι
- 25.467
Επαναλαμβάνω σε άλλη διάλεκτο, γιατί όπως αντιλαμβάνομαι δεν μιλάμε την ίδια.Αν θέλω να μην διαβάζω κάποιον
Θα το κάνω.
Αν θελω να βρίζω κάποιον θα το κάνω.
Αν θέλω να τρολαρω κάποιον θα το κάνω.
Ανάλογα πόσο και πως προκαλεί
Ο άλλος.
Σωστά μέχρι εδώ?
Και επίσης για ποιον λόγο να βγούμε 20 άτομα από εδώ υπερβολικοί,λάθος κτλ?
Για να μην παρεξηγηθεί ΠΟΙΟΣ?
Ο Ένας?
Ρε ειστε με τα καλά σας εδώ?
Που βρίσκεστε ,σε νηπιαγωγείο?
Αν γουστάρετε να γίνεστε ένα με τα σκατά που πετάγονται στους ανεμιστήρες σε αυτά τα πουτσομετρήματα, ελεύθερα.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.948
- Πόντοι
- 3.656
Και αν το παρατηρησεις παντα γραφει εκ του ασφαλους,διαβαζει πρωτου γραψει για να φανει οτι τα ξερει,ρε αμεσο διάλογο εκει κλαταρει
Έπος
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.449
- Πόντοι
- 25.467
Εννοώ ότι σε όλα τα παραπάνω δεν υπεισέρχεται ο παράγων κλαψα. Αυτή ούτως ή άλλως υφίσταται είτε απροκάλυπτα όπως η παραπονιάρικη κλάψα του κ. alex71, είτε κεκαλυμμένα, όπως η καταγγελτική κλάψα του κ. Νίπλης.Εγωπαλι πιστευω πως εσύ μονο δεν το αντιλήφθηκες.
Όταν ειναι να μιλήσω για επαγγελματικά ντιλ θα μιλήσω αναλόγως.Εδω έχεις καταλάβει που βρίσκεσαι?Μήπως εσύ μιλάς τόσα χρόνια λάθος γλώσσα σε λαθος τοποθεσια και συνθηκη??Μπουρδελοσαιτ ειναι εδω.Και γιατί μας θεωρείς σκατα εμάς τους 20 και δεν αποδέχεσαι να βάλεις μυαλό στον δικό σου τον Μεγαλειοτατο της Μαλακιας?Επαναλαμβάνω σε άλλη διάλεκτο, γιατί όπως αντιλαμβάνομαι δεν μιλάμε την ίδια.
Αν γουστάρετε να γίνεστε ένα με τα σκατά που πετάγονται στους ανεμιστήρες σε αυτά τα πουτσομετρήματα, ελεύθερα.
Και ξανά λέω θα βρίζω οποτε θέλω κ οποιον θελω.