Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.482
- Πόντοι
- 8.846
Εσύ ψαρα είσαι τιμημένοςΕμένα δεν με βάζουν στη ψηφοφορία..
Way ???
Εσύ ψαρα είσαι τιμημένοςΕμένα δεν με βάζουν στη ψηφοφορία..
Way ???
άρε τύπε πως ξεγλιστράς ετσι να πουμε, δεν σε πιανουν πουθενα. μια με το νήμα της γλυφαδας, μια με το μινχαουζεν , μια με τους αρχιμασονους δεν σε εχουν λυγίσει ποτε. οποτε πανε κατι να κανουν τους γυρναει ανάποδα
Αλλαξοκωλιές ρε ζανούλη?Προμοτορα σε φτιαχνω μην φοβάσαι, στοχος οι 15 ψηφοι αν το καταφέρουμε.
Ναι οκ , αλλα τωρα βλεπω μια ευαισθησία σου προς τον μαλάκα που μου προκαλεί περιέργια ... δεν ξερω αν ειναι η σεβάσμια ηλικία σου που σε εχει κανει πιο ευαίσθητο
στο να βοηθας ταλαίπωρο κόσμο και γενικά να λυγίζεις συναισθηματικά σε κατα φαντασια τους και μονο αδικημένους .
Απλα να ξερεις οτι οποια πιεση , επίθεση, σκουπιδιασμα δεχεται ο δικός σου την εχει προκαλέσει και δημιουργησει αυτος,
με την συμπεριφορά του, τον τρόπο απάντησης, την ξερολιαση , την αποφυγη αποδοχης λαθους και δεκάδες άλλες συμπεριφορές χτικιαρικου μικρου παιδιου γεματο κομπλεξ..
Το οτι εχει φτασει σε αυτη την ηλικία και συνεχίζει να τα κάνει ολα αυτα δεν τον τιμά καθόλου , και ουτε βεβαια θα σταματησει τους αλλους απο το
να τον ξεκωλιαζουν οπου τον βρουν, ισα ισα θα ελεγα ...
Thats life φιλε μου καλέ.
Υπερβάλεις.Μαλλον εχεις μπερδευτει στο μετρημα ...
αν ηταν σοβαρα 9 στα 10 και καλα γάμα το περιεχομενο αλλα και μόνο ο τρόπος που τα λεει .. ενω ειναι και μαλακιες τα περισσοτερα , εισαι εντελως αλλου τυπε..
9 στα 10 πρεπει να ηταν οταν ειχε 800 μηνυματα συνολο εδω μεσα .. τωρα αυτο το 9 στα 10 στην καλυτερη ειναι 2 στα 10
Το ότι ψηφίζει κάποιος κλώνος δεν σημαίνει οτι η ψήφος δεν είναι αληθινή
απλά αυτός που ψήφισε θεωρεί τον διαγωνιζόμενο διπλά μαλάκα....
όμως αν κάποιοι επωφελούνται από τους κλώνους είναι αυτοί που στήριξαν την μυστική ψηφοφορία
Βοηθάει και το crew τυπε μου (οχι παντα όμως ... πρεπει να ξηλωσω κανέναν για να μπει πειθαρχία )
τυπαρα στέκα το ειδες αυτο; ειναι η δευτερη φορα που γραφει εδω μεσα ωσαν να εκπροσωπεί τη μπουεφα.
Mr Μαλάκας 2023- Προκριματικά - Page 84 - bourdela.com forum
Επειδή ο stekas72 είναι λίγο ... και αρκετά κομματόσκυλο ... και οι ψηφοφορίες του είναι σαν εκλογές που .... ψηφίζουν όχι μόνο δέντρα , αλλά και θάμνοι , βρύα και λειχήνες και τελευταια μερα ... μετα τις 04.55 μεχρι 05.30 ... μπορεί να πέσουν όσες ψήφοι δεν έπεσαν σε 20 μέρες .... Για...www.bourdela.com
Ναι αλλά μετά προσπάθησε να εφαρμόσει το πυθαγόρειο θεώρημα στην ''επιστήμη'' του να έχεις πάντα δίκιο για τα πολιτικά και δεν μπόρεσα να ακολουθήσω την λογική τουΟχι τυπε .. εδω θα μπει η λογικη της σκεψης του Αλεξ , οπως με τις εκλογες
Σε μηνυματα που ελεγαν αντιΝΔ οτι αυτοι που δεν ψηφισαν αν πηγαιναν στις καλπες θα επελεγαν κατι διαφορετικό απο την ΝΔ
και ο ιδιος είπε σωστά , οτι δεν ειναι σιγουρο αυτο , γιατι ειπε οτι τι του λεει οτι αν πηγαιναν δεν θα ψηφιζαν ΝΔ ;;
Και φυσικα ΝΔ θα ψηφιζαν με την ιδια αναλογία περιπου με αυτους που πηγαν ,,,
Αρα , οι κλωνοι (αν υπαρχουν) ειναι το εκλογικό σωμα που απέχει .. αποφασισε να ψηφίσει και αναλογικα το εριξε και στον Αλεξ
Δεν αμφισβητώ τίποτα από όλα αυτά που αραδιάσατε, και αυτό γιατί έχετε έρεισμα. Ο αλεξ με την συμπεριφορά του έχει δώσει πάτημα σε πολλούς, και συνεχίζει να δίνει.
Το μόνο που έχω να σχολιάσω, είναι πως το όλο θέμα ξεκίνησε από κάποιο νικ, που ενώ έχει ευεργετηθεί πολλάκις και σε πολλούς τομείς από τον Αλέξανδρο, δείχνει αχαριστία.
Δεν συμφωνώ ... ο παρόν διαγωνισμός δεν ελέγχεται από πουθενά, συγχωνεύτηκε με την παράγκα του λάκη, οπότε δεν έχει ιδιαίτερη αξία.
Το μόνο σίγουρο.
Έχω πολλές συμπάθειες ...
Clonarius και το σκυλολόι του.
Εννοώ ότι σε όλα τα παραπάνω δεν υπεισέρχεται ο παράγων κλαψα. Αυτή ούτως ή άλλως υφίσταται είτε απροκάλυπτα όπως η παραπονιάρικη κλάψα του κ. alex71, είτε κεκαλυμμένα, όπως η καταγγελτική κλάψα του κ. Νίπλης.
Επειδή είσαι Αμπελόκηπαρα εσύ οπως και εγώ δεν θα το συνεχίσω.Εισαι Γείτονας.Αλλα την στιγμή που είπες την γνώμη σου 7 σελίδες τωρα και δε εισακουγεσαι δεν έχει νόημα να συνεχίσεις.(αν θες φυσικά να συνεχίσεις θα κάνεις ότι γουστάρεις δεν θα στο υποδείξω εγω)
5 σελίδες σε διάβαζα και δεν μιλάγα,αλλά εδώ διαολε βλέπω πως έχεις το στυλ ότι φταίμε οοοοολοι εκτός απο έναν.
Τεσπα.
Υ.γ Σε Σέβομαι να ξερεις.
Καυλιαρη μουυυυ χαχαχαχαχα
τι έχουμε εδω μπρό μου
Άλλο παλι και αυτο ....
"πέταξε" κάτι να αιωρείται για κάποιο μέλος , (που εξαρχης για μένα δεν επρεπε να το πει καθόλου, και συμφωνησες και εσυ σε αυτο)
για να κερδίσει συμπάθεια οτι βοηθησε αλλα ο αλλος ειναι αχάριστος .. που τι ;
δεν τον βοηθησε σε κάτι ;
που τον κατηγορει σε κάτι ;
δεν βαραει παλαμακι σε οτι μαλακία πει ο Αλεξ ;
Και πάλι ας υποθεσουμε οτι ειναι ετσι , αυτος ο ενας θα του εριξε μια ψηφο , αλλα ο αγαπημενος σου μαλακας εχει άλλες 56 ..
λες αυτος ο ενας να επηρέασε αλλους 56 ή ο Αλεξουκος βοηθησε αλλους 56 αχαριστους ;;;
Ουτε πουτανα δεν εχει τετοια επιρροη εδω μεσα να σερνει 56 ατομα , μεχρι και οι πιο αγαπητες στα νηματα τους εχουν καμια 10αρια αγαπουληδες ..
Φτανει πια με τα επιστημονικης φαντασίας επιχειρηματα του μαλακα .. νισάφι που λεει και αυτος ..
ΥΓ Εντωμεταξυ ο μαλακας τον εχουν παρει χαμπαρι ολοι οτι δεν με εχει ignore list και συνεχιζει ο μπουφος να κανει λαικ σε αυτα που γραφεις χωρις να ξερει τι εγραψε ο αλλος που ειναι και καλα ignore απο αυτον
Πάντα δίπλα σου !!!!Βοηθάει και το crew τυπε μου (οχι παντα όμως ... πρεπει να ξηλωσω κανέναν για να μπει πειθαρχία )
Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος....Αλλαξοκωλιές ρε ζανούλη?
Αλληλοπρομοτάρισμα?
Θα μας παρεξηγήσουν...
Δεν τους βλέπεις, έτοιμοι είναι...