You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mr Μαλάκας 2023- Προκριματικά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tellystalone6969
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 144K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.353
- Πόντοι
- 6.056
αστο να πα να γαμηθει τωρα αυτοΜεγαλύτερη μαγκιά τώρα.....
Αποκαλύψτε τις ψήφους να ξεροχύσουμε.
εχει ατομα εδω που την ακουσαν σαν τον μπελα λουγκοζι ο ρολος τους εγινε η πραγματικοτιτα τους και δεν θα προλαβαινουν τα ασθενοφορα να μαζευουν φρικαρισμενους λεμε
Gianis klavdios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.095
- Πόντοι
- 206
Αυτο λεμε οτι εχει κορεστει αν ειναι να πεσουν οι ψηφοι θα πεσουν,ο νικητής φαινεται απο την αρχη εκτος και αν ειναι ντέρμπιΔιαπιστώνω ότι ο ρυθμός ανάπτυξης της απήχησης της μαλακίας σε αυτόν τον διαγωνισμό είναι σταθερός και δεν έχουμε μεγάλες εκπλήξεις.
Ανοίξτε τις ψήφους για να μην βαλτώσει το νήμα
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.948
- Πόντοι
- 3.656
η θα βρέξει η θα χιονίσει ή θα κάνει ζέστηο νικητής φαινεται απο την αρχη εκτος και αν ειναι ντέρμπι
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.353
- Πόντοι
- 6.056
αλεξαρα ξερεις οτι σε συμπαθω και σου ειπα κιολας απο περυσι οτι δεν σε ψηφιζω στην μαλακια διαγωνισμο γιατι δεν σε θεωρω μαλακαΑυτο ειναι συγκαλυμμένη εκβίαση ξεκαθαρα, και εχει ως στοχο την αποκομιση οφέλους. Εγω με τα λεγομενα μου δεν προσδοκω καποιο οφελος. Εκτος αν θεωρειται οφελος η εύλογη προσδοκία μου να μην με ειρωνευονται και να μιλουν απαξιωτικα και υποτιμητικα καποιοι ευεργετηθεντες. Και παλι ομως, ημουν σαφης οτι δεν θα αποκαλυψω τιποτα. Απλως υπογραμμισα την κακοήθεια. Η διαφορά ειναι περισσοτερο απο ευδιακριτη
ο μαλακας ειναι παντα μαλακας... εσυ το γαμας μονο στα πολιτικα (αλλα οκ ολοι καπου ειναι κολλημενοι σε βαθμο μαλακιας)
αυτο χθες ηταν φαλτσοστεκια ομως μωρ αδερφακι μου
εισαι νομικος και λες οτι θα βγαλεις σεντρα πμ με δικαστικα τρεχαματα που καποιος σου εμπιστευτηκε επειδη σε ειρωνευεται στο φορουμ?
ξερω οτι δεν θα το εκανες να πουμε αλλα νταξ παρτο πιο χαλαρα ρε bro
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.992
- Πόντοι
- 6.256
41 τακατο θα παρει ο δεξιος μου φίλος;
Του το έγραψα όταν το ξεκίνησε αλλά είπε πως το έχουν αναλάβει πλέον οι μοντς και φανερή ψηφοφορία δεν........Μεγαλύτερη μαγκιά τώρα.....
Αποκαλύψτε τις ψήφους να ξεροχύσουμε.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.829
- Πόντοι
- 6.536
Του το έγραψα όταν το ξεκίνησε αλλά είπε πως το έχουν αναλάβει πλέον οι μοντς και φανερή ψηφοφορία δεν........
Gianis klavdios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.095
- Πόντοι
- 206
ΤΙ πιο χαλαρα ρε ολα πανω του εχουν πεσει.αλεξαρα ξερεις οτι σε συμπαθω και σου ειπα κιολας απο περυσι οτι δεν σε ψηφιζω στην μαλακια διαγωνισμο γιατι δεν σε θεωρω μαλακα
ο μαλακας ειναι παντα μαλακας... εσυ το γαμας μονο στα πολιτικα (αλλα οκ ολοι καπου ειναι κολλημενοι σε βαθμο μαλακιας)
εισαι νομικος και λες οτι θα βγαλεις σεντρα πμ με δικαστικα τρεχαματα που καποιος σου εμπιστευτηκε επειδη σε ειρωνευεται στο φορουμ?
Τωρα ο χοσε αρμαντο του ζηταει αλλο ενα 2χιλιαρο ο κουλης αποντην αλλη στριμωχνει τους δικηγορους και τους υπερφορολογειι θα μπαίνεις σε δικηγορικό γραφειο και θα βλεπεις να βαζουν γραφειο μεχρι και στη τουαλετα,διαμερισματα με υπαλληλους θα γινουν τα δικηγορικα γραφεία, το ρευμα παιρνει την ανιουσα,τα λουκανικα που τρωει και τα ζαμπον το ιδιο,το σαξο θελει τελη κυκλοφοριας τωρα τελος του χρονου,εδω μεσα τον εβγαλαν μαλακα με στεμα ολα ανάποδα του πανε
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.034
- Πόντοι
- 6.056
αστο να πα να γαμηθει τωρα αυτο
εχει ατομα εδω που την ακουσαν σαν τον μπελα λουγκοζι ο ρολος τους εγινε η πραγματικοτιτα τους και δεν θα προλαβαινουν τα ασθενοφορα να μαζευουν φρικαρισμενους λεμε
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.928
- Πόντοι
- 6.256
Ουτε ο δικηγορος σου ζητησε να κανεις τον δικηγορο του και να του φτιαξεις την αγιογραφια του και να μας ζαλιζεις τα αρχιδια ποσες σελιδες τωρα.....το νημα ειναι για χαβαλε και σκουπιδιασμα.Οποιος το παιρνει στα σοβαρα και μιλαει για αηθεις επιθεσεις στο πλεον ανηθικο φορουμ του ιντερνετ ειναι τελειως εκτος τοπου και χρονου....Κατά το ίδιο σκεπτικό κανείς δεν ζήτησε την άποψή σας.
Συνεπώς κρατήστε τις απόψεις σας, καθώς και τις υποδείξεις σας για τους σφογγοκωλάριους σας .
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.928
- Πόντοι
- 6.256
Πωπω ρε φιλε και σαν κλωνος παλι απο χιουμορ μηδεν.....Η BOUEFA με περηφάνεια ανακοινώνει πως μετά τη χτεσινή μέρα αυξάνει το μετοχικό της κεφάλαιο και πλέον η αξία της έχει πολλαπλασιαστεί και ευχαριστεί όσους συνέβαλαν σε αυτό.
Υπενθυμίζουμε πως έχετε 8 ψήφους και υπάρχει δυνατότητα αλλαγής ψήφου αν κάποιος σας πείσει περισσότερο ή λιγότερο για την αξία του.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ενταξει τύπε μου, εσυ μπροστα στη χυδαια αχαριστία, να εισαι Δαλαι Λαμα της ηρεμιας. Εγω δεν το'χω παντα. Και προφανως εκανα υπομονη παρα πολυ καιρο, αλλά καποτε φτανει ο κομπος στο χτενιαλεξαρα ξερεις οτι σε συμπαθω και σου ειπα κιολας απο περυσι οτι δεν σε ψηφιζω στην μαλακια διαγωνισμο γιατι δεν σε θεωρω μαλακα
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.928
- Πόντοι
- 6.256
Ωχ μωρε μαλακα και εσυ εχεις καταλαβει οτι γραφει σε ενα σαι για πουτανες;Τι περιμενες δηλαδη να ειναι η αφροκρεμα της κοινωνιας εδω μεσα;Ποσο σκατα εισαι πεντε χρονων;Ενταξει τύπε μου, εσυ μπροστα στη χυδαια αχαριστία, να εισαι Δαλαι Λαμα της ηρεμιας. Εγω δεν το'χω παντα. Και προφανως εκανα υπομονη παρα πολυ καιρο, αλλά καποτε φτανει ο κομπος στο χτενι
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Σε πετσόκοψε λιγακι ε?Ουτε ο δικηγορος σου ζητησε να κανεις τον δικηγορο του και να του φτιαξεις την αγιογραφια του και να μας ζαλιζεις τα αρχιδια ποσες σελιδες τωρα.....το νημα ειναι για χαβαλε και σκουπιδιασμα.Οποιος το παιρνει στα σοβαρα και μιλαει για αηθεις επιθεσεις στο πλεον ανηθικο φορουμ του ιντερνετ ειναι τελειως εκτος τοπου και χρονου....
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ε ωραια. Με την ιδια λογικη, γιατι ενοχλει οταν λεω εγω καποια πραγματα? Δυο μετρα και δυο σταθμα?Ωχ μωρε μαλακα και εσυ εχεις καταλαβει οτι γραφει σε ενα σαι για πουτανες;Τι περιμενες δηλαδη να ειναι η αφροκρεμα της κοινωνιας εδω μεσα;Ποσο σκατα εισαι πεντε χρονων;
Απο εμενα απαιτείτε δηλαδη ψυχραιμια θιβετιανού μοναχού, επειδη "το σαιτ ειναι για πουτανες", αλλά οι αλλοι μπορουν να κάνουν και να λενε ό,τι τους καπνισει? Δεν ειμαστε καλα.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.928
- Πόντοι
- 6.256
Αν εννοεις με τον αυτισμο ναι....Σε πετσόκοψε λιγακι ε?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Το ξερεις κατα βαθος οτι εχει δικιο, γιατι χαζος δεν εισαι.Αν εννοεις με τον αυτισμο ναι....