celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.034
- Πόντοι
- 6.056
Kλαιω ρε μαλακες
Γιαδεγιαπε !
Kλαιω ρε μαλακες
Γιαδεγιαπε !
το είχαμε διαγράψει από τη μνήμη μας ρε μαν γιατί το επαναφέρειςAσε γιατι θυμηθηκα τα χθεσινα του Αργυρη με τις μερεντες της Νομικου
Στο θέμα με το όνομα της συγκεκριμένης , δεν έχει κάτι . Σε ποιο λες ;
Κι εγω το ειχα ξεχασειΔεν φταιω,ο αλλος ειπε για κατουρηματα και το θυμηθηκα.το είχαμε διαγράψει από τη μνήμη μας ρε μαν γιατί το επαναφέρεις
Γκουρμεδιάρη...
Μασημενη τροφη θες κι εσυ(ατυχες το παραδειγμα με αυτα που προκειται να διαβασεις βεβαια)Στο θέμα με το όνομα της συγκεκριμένης , δεν έχει κάτι . Σε ποιο λες ;
Nα σου πω εσυ εχεις παει με τον αλεξ?Ρε μαλακα, φτάνει το γλύψιμο, νταξ, αν θέλεις ραντεβού με τον Αλεξ στείλε dm.
Ναι εσενα σε έβγαλαν οι κλωνοι θες να πεις...Δεν πιστευω οτι ευθυνεται για την κλωνο-επιθεση ο Λακης.
Ειναι προφανές ότι πρόκειται για δουλειά της παρέας του αρχιμασόνου, κατόπιν ρητών πιεστικων εντολων του προς τους υποτακτικούς του
Εισαι ο μιστερ μαλακας 2023 δαιμονισμενε με τ κουλη!προσπαθησες και τα κταφερες!Α, να πω και κατι αλλο παρεμπιπτοντως.
Διαφορα τυπακια εδω μεσα, τα οποια βγαινουν τωρα και με ειρωνευονται, κατα καιρους εχουν ΕΝΤΡΟΜΟΙ ζητησει την νομικη μου συμβουλη με πμ, επειδη καιγοταν ο κωλος τους, και μετα με ευχαριστουσαν απο βαθους καρδιας αφου τους συμβουλεψα σωστα.
Και ρωτω εσας λοιπον.
Να βγαλω δημοσια τα πμ αυτα?
Αφου με ανακηρυσσετε μαλακα της χρονιας, γιατι να μην το κανω? Ενας μαλακας, κάνει μαλακίες. Ναι?
Μην ανησυχειτε, τυπακια. Δεν θα το κανω. Αλλά δεν ξερετε ποσο γελοιοι γινεστε.
Παιζει να ειναι η μεγαλυτερη μαλακια που εχεις γραψει.Α, να πω και κατι αλλο παρεμπιπτοντως.
Διαφορα τυπακια εδω μεσα, τα οποια βγαινουν τωρα και με ειρωνευονται, κατα καιρους εχουν ΕΝΤΡΟΜΟΙ ζητησει την νομικη μου συμβουλη με πμ, επειδη καιγοταν ο κωλος τους, και μετα με ευχαριστουσαν απο βαθους καρδιας αφου τους συμβουλεψα σωστα.
Και ρωτω εσας λοιπον.
Αφου με ανακηρυσσετε μαλακα της χρονιας, γιατι να μην το κανω? Ενας μαλακας, κάνει μαλακίες. Ναι?
Το μαδομουνι δεν είναι για σένα, για κάνα μαδοπουτσι που ταίριαζει και με την λαχτάρα σου να αρραβωνιαστεις τραβελο .Δεν σε μπλέκω απλά λέω ότι έχουμε δρόμο για να κάνουμε ένα μαδομουνι της προκοπης κ εμείς.
Το μαδομουνι δεν είναι για σένα, για κάνα μαδοπουτσι που ταίριαζει και με την λαχτάρα σου να αρραβωνιαστεις τραβελο .
Είναι και προφανές κι όλαςΔεν πιστευω οτι ευθυνεται για την κλωνο-επιθεση ο Λακης.
Ειναι προφανές ότι πρόκειται για δουλειά της παρέας του αρχιμασόνου, κατόπιν ρητών πιεστικων εντολων του προς τους υποτακτικούς του
Εσύ τυπαρα μου από χθες τα εχεις κάνει όλα κολυμπυθροξυλα ,ακόμη δεν έχεις σταματήσει?
Θα τα κάνω όλα λίμπα ...
Δηλ σύμφωνα με την θεωρία του,Είναι και προφανές κι όλας
Ηλίθιε κατατρεγμενε !!!
Η φανερή ψηφοφορία δεν σου άρεσε και εσένα για να μπορείς να βγάζεις τώρα παραμύθια και δράκους ότι σε ψηφίζουν κλώνοι ...
Λογικό, γιατί θα σου γαμιοταν η ψυχούλα αν έβλεπες ότι σε ψηφίζουν κανονικά μέλη..
Τώρα το αφήγημα σου είναι οι κλώνοι
Να γιατί αγαπάμε τον βιτάμα.Οποίος πηδαει γυναικα φιλου του ειναι ξεφτίλας .
Μια φορα ενα τυπακι στενοχωρημενο ημουν 26 ετων τοτε αυτος ηταν 30 ετων ετοιμος να αυτοκτονησει.
Του λεω τι επαθες ρε φιλε ασε μου λεει η κοπελα μου τα εμπλεξε με το φιλο μου τον ταδε,ο ταδε ηταν ενας 1.90 ελαφρα γυμνασμενος καινοχι μονο του πηδηξε τη κοπέλα του πουλησε τσαμπουκά και μαγκιά μπροστα στη καριολα.
Ο τύπος αδυνατος 1.70 θα τις ετρωγε και δεν φτανει η προδοσια μονο αλλα βγηκε και κερατας και γδαρμενος.
Εγω αυτον τον ειχα αχτι γιατί μου κολαγε σε ενα γυμανστηριο που πηγαιναμε και του ασε θα τον φτιαξω.
Τλεος παντων μετα απο 6 μερες τον πετυχαινω με τη γκόμενα η γκομενα μια 1.65 μελαχροινη απο κρητη φοιτητρια τέλειοφοιτη.
Παω στο μερος του και του λεω ρε ξεφτιλα αλλες γκομενες δεν έβρισκες να πηδησεις του φιλου σου βρήκες?μου λεει εμένα γουστάρει η ταδε την να τον κάνει τον μαλάκα τον αλλον,του λεει να τον χωριζε και μετα να τα φτιαχνε μαζι σου οχι να φαει κερατο και να μη το ξερει,και μου λεει οτι γουσταρουμε κανουμε και με σπρωχνει,εγω 1.80 απλα πολυ πιο γυμνασμενος,παιρνω φορα και το δινω μια κλωτσιά στο στερνο καιντου κανω κεφαλοκλειδωμα παει να.με χτυπησει κεφάλι του πιανω το χερι καιντο αλλο ενω το κεφάλι του κατω και καταφέρνει λογο υψους να ξεφυγει,τον αφηνω και τοναρχιζω σε δεξι κροσε μπηκαν αλλοι στη μεση μετα εγινε τζαρτζαλο.
Την αλλη μερα το λεω στο τυπο τι εγινε και μολις τον ειδε με πρησμένο ματιμου λεει φιλε αισθανομαι οτι πηρα το αιμα μου πίσω.
Φανταζομαι οτι και στο σχολειο που πηγαινες ετσι σε φωναζαν....Α, να πω και κατι αλλο παρεμπιπτοντως.
Και ρωτω εσας λοιπον.
Αν ήσουν τοτε στο περιστατικό θα αλλαζες βρακι.Να γιατί αγαπάμε τον βιτάμα.
Αυθεντικός, καθαρός, γλαφυρός, ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ.
Δώστε του την ευκαιρία να ξεδιπλώσει ΟΛΟ το ταλέντο που κρύβει μέσα του...
Ο μάνατζερ
Rebirthed Sapiens Sapiens