RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.059
- Πόντοι
- 3.556
ελα ρε μαν γιατι εισαι υπερβολικός να πουμε, 11 ψήφους λιγότερες απο σενανε εχειΤο μαλακα, σε λίγο μόνος του θα τα ξεράσει όλα, δίχως ξύλο και αυγά στη μασχάλη.
ελα ρε μαν γιατι εισαι υπερβολικός να πουμε, 11 ψήφους λιγότερες απο σενανε εχειΤο μαλακα, σε λίγο μόνος του θα τα ξεράσει όλα, δίχως ξύλο και αυγά στη μασχάλη.
Παρακολουθώ τον ανταγωνισμό, τελείωσα με τη δουλειά και τώρα είναιελα ρε μαν γιατι εισαι υπερβολικός να πουμε, 11 ψήφους λιγότερες απο σενανε εχει
Tωρα γινεται πραγματικα ενδιαφερονΑ, να πω και κατι αλλο παρεμπιπτοντως.
Διαφορα τυπακια εδω μεσα, τα οποια βγαινουν τωρα και με ειρωνευονται, κατα καιρους εχουν ΕΝΤΡΟΜΟΙ ζητησει την νομικη μου συμβουλη με πμ, επειδη καιγοταν ο κωλος τους, και μετα με ευχαριστουσαν απο βαθους καρδιας αφου τους συμβουλεψα σωστα.
Και ρωτω εσας λοιπον.
Να βγαλω δημοσια τα πμ αυτα?
Αφου με ανακηρυσσετε μαλακα της χρονιας, γιατι να μην το κανω? Ενας μαλακας, κάνει μαλακίες. Ναι?
Μην ανησυχειτε, τυπακια. Δεν θα το κανω. Αλλά δεν ξερετε ποσο γελοιοι γινεστε.
Όλα στην φόρα τυπε φοράς παντελόνια η φούστες;Ο Αλέκος λέει είμαι τσιράκι σου κ μάλιστα χαϊδεμένο,οπότε θα βγάλω τα δικά σου στη φόρα εκτός αν με χαρτζιλικωσεις
και ο στέκας τυπε που εδωσε το γκριν λαητ χωρις να καταλαβει τι παιχτηκεΟ Στοκχόλμης την έκανε την δουλίτσα του
ρετρέ μη γελάς
Αξιότιμοι κύριοι,
Με την παρούσα ανάρτησή μου, θα ήθελα να εκφράσω τη λύπη μου, για την αήθη επίθεση που δέχεται από φαιδρά ανδρείκελα, ένα ιστορικό μέλος της κοινότητάς μας, με τεράστια προσφορά, όχι στα πουτανικά, αλλά στα κοινωνικοπολιτικά και οικονομικά νήματα. Η μαχητική συμμετοχή σε αυτά, δεδομένης της ιδιοσυγκρασίας του και των ενίοτε ρηξικέλευθων απόψεών του, ποτέ δεν περνούσε και δεν περνά απαρατήρητη, και ως εκ τούτου αποτελεί πόλο έλξης για κάθε νήμα το οποίο τιμά με την παρουσία του. Αναλογιστείτε άλλωστε τι θα ήταν το Bourdela.com στα κοινονικοπολιτικά χωρίς την συμβολή του κ. @alex71. Θα ήταν κοκορέτσι χωρίς ξύγκια... Πιτόγυρο χωρίς τζατζίκι... Γαμίσι χωρίς ¨ροδέλα"... Γι αυτό τον λόγο λοιπόν, αισθάνομαι την υποχρέωση να εκφράσω την συμπαράσταση μου στον Μεγαλειότατο, και να τον διαβεβαιώσω, πως παρά τις ερεβώδης ιδεολογικές μας διαφορές, θα με βρεί συμπαραστάτη σε αυτή την σκαιότατη και άνανδρη επίθεση που δέχεται.
Α, να πω και κατι αλλο παρεμπιπτοντως.
Διαφορα τυπακια εδω μεσα, τα οποια βγαινουν τωρα και με ειρωνευονται, κατα καιρους εχουν ΕΝΤΡΟΜΟΙ ζητησει την νομικη μου συμβουλη με πμ, επειδη καιγοταν ο κωλος τους, και μετα με ευχαριστουσαν απο βαθους καρδιας αφου τους συμβουλεψα σωστα.
Και ρωτω εσας λοιπον.
Να βγαλω δημοσια τα πμ αυτα?
Αφου με ανακηρυσσετε μαλακα της χρονιας, γιατι να μην το κανω? Ενας μαλακας, κάνει μαλακίες. Ναι?
Μην ανησυχειτε, τυπακια. Δεν θα το κανω. Αλλά δεν ξερετε ποσο γελοιοι γινεστε.
Κανονίστε να τα κάνω όλα λίμπα εδώ μέσα.
Αγιε παππούλη χαίρομαι που συμπαραστέκεσαι σε ιστορικά μέλη με τεράστια προσφορά και δηλώσεις καθημερινότητας όπως την παρακάτω
μετά τη σημερινή εξέλιξη της ψηφοφορίας αρχίζω να μυρίζω το μισό αμαζόνιο...
δέντρα κάθε είδους πλανώνται στο νήμα.
πρέπει να φανούν τα αποτελέσματα και οι ψήφοι του καθενός...ΧΘΕΣ.
ΔΊΚΑΙΟ
άσε που θα ανέβει επίπεδο το σάη με τις σφαγές που θα ακολουθήσουν.
το λέω ξεκάθαρα. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ
Αξιότιμοι κύριοι,
Με την παρούσα ανάρτησή μου, θα ήθελα να εκφράσω τη λύπη μου, για την αήθη επίθεση που δέχεται από φαιδρά ανδρείκελα, ένα ιστορικό μέλος της κοινότητάς μας, με τεράστια προσφορά, όχι στα πουτανικά, αλλά στα κοινωνικοπολιτικά και οικονομικά νήματα. Η μαχητική συμμετοχή σε αυτά, δεδομένης της ιδιοσυγκρασίας του και των ενίοτε ρηξικέλευθων απόψεών του, ποτέ δεν περνούσε και δεν περνά απαρατήρητη, και ως εκ τούτου αποτελεί πόλο έλξης για κάθε νήμα το οποίο τιμά με την παρουσία του. Αναλογιστείτε άλλωστε τι θα ήταν το Bourdela.com στα κοινονικοπολιτικά χωρίς την συμβολή του κ. @alex71. Θα ήταν κοκορέτσι χωρίς ξύγκια... Πιτόγυρο χωρίς τζατζίκι... Γαμίσι χωρίς ¨ροδέλα"... Γι αυτό τον λόγο λοιπόν, αισθάνομαι την υποχρέωση να εκφράσω την συμπαράσταση μου στον Μεγαλειότατο, και να τον διαβεβαιώσω, πως παρά τις ερεβώδης ιδεολογικές μας διαφορές, θα με βρεί συμπαραστάτη σε αυτή την σκαιότατη και άνανδρη επίθεση που δέχεται.
Ας υπενθυμίσουμε ότι ο φερόμενος ως νέος πρωταθλητής ...Ετσι.
Αλλά υπαρχουν εδω καποιοι μυρωδιαδες, που αποθεωνουν τον....Σουνακ επειδη προσβαλλε τον Κουλη. Πνευματικα ανηλικοι, που βαζουν το κομματικο συμφερον πανω απο το εθνικο και φυσικα θα στενοχωρηθουν σε ενδεχομενη εθνικη επιτυχια, επειδη κυβερναει αυτος που δεν ψηφισανε. Εμετός.