Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.596
- Πόντοι
- 8.346
Καρφί για 41% παει.ακολουθει τα βήματα αυτου που του γλειφει το κωλοτρυπιδι
Σε ξέρω πολύ καλάΣτην δική μου? Ποσο λιγο με ξέρεις
το έλεγα εγώ...Α, να πω και κατι αλλο παρεμπιπτοντως.
Διαφορα τυπακια εδω μεσα, τα οποια βγαινουν τωρα και με ειρωνευονται, κατα καιρους εχουν ΕΝΤΡΟΜΟΙ ζητησει την νομικη μου συμβουλη με πμ, επειδη καιγοταν ο κωλος τους, και μετα με ευχαριστουσαν απο βαθους καρδιας αφου τους συμβουλεψα σωστα.
Και ρωτω εσας λοιπον.
Να βγαλω δημοσια τα πμ αυτα?
Αφου με ανακηρυσσετε μαλακα της χρονιας, γιατι να μην το κανω? Ενας μαλακας, κάνει μαλακίες. Ναι?
Μην ανησυχειτε, τυπακια. Δεν θα το κανω. Αλλά δεν ξερετε ποσο γελοιοι γινεστε.
έχει και ψυχολόγους το σάηΚαταγγελω @alex71 γιατι με ελεγε ψυχάκια
τυπε άσε το γλειψιμο ..Σε ξέρω πολύ καλά
Βοηθούσες όλο το κόσμο αφιλοκερδώς,από τη καρδιά σου,πίστευες στην ηθική ανταμοιβή στον έπαινο της κοινωνίας,στην αναγνώριση από τη κοινότητα.
Και εισεπραξες αχαριστία εμπαιγμό χλεύη ειρωνία κ στοχοποίηση.Ποσο θα αντέξεις πια τη σκατιλα; Απασφαλισε πια ,δώσε τα πμ ,πάρε την εκδίκηση σου να λυτρωθεις
Ο Αλέκος λέει είμαι τσιράκι σου κ μάλιστα χαϊδεμένο,οπότε θα βγάλω τα δικά σου στη φόρα εκτός αν με χαρτζιλικωσειςτυπε άσε το γλειψιμο ..
Εχεις εσυ κανέναν να εκβιάσεις απο εδω μέσα ; να πετάξεις κανα υπονοούμενο; , σε 3ο πρόσωπο ομως , οχι και καλά εσυ προσωπικά
Ετσι βγαινει το ψωμί εδω σήμερα
Μήπως είσαι διπλός πράκτορας;Ο Αλέκος λέει είμαι τσιράκι σου κ μάλιστα χαϊδεμένο,οπότε θα βγάλω τα δικά σου στη φόρα εκτός αν με χαρτζιλικωσεις
Όχι απλά ο Αλέκος έχει σύνδρομο καταδιωξηςΜήπως είσαι διπλός πράκτορας;
κάπου στο netflix το έχω δει αυτόΣε ξέρω πολύ καλά
Βοηθούσες όλο το κόσμο αφιλοκερδώς,από τη καρδιά σου,πίστευες στην ηθική ανταμοιβή στον έπαινο της κοινωνίας,στην αναγνώριση από τη κοινότητα.
Και εισεπραξες αχαριστία εμπαιγμό χλεύη ειρωνία κ στοχοποίηση.Ποσο θα αντέξεις πια τη σκατιλα; Απασφαλισε πια ,δώσε τα πμ ,πάρε την εκδίκηση σου να λυτρωθεις
Ο Αλέκος λέει είμαι τσιράκι σου κ μάλιστα χαϊδεμένο,οπότε θα βγάλω τα δικά σου στη φόρα εκτός αν με χαρτζιλικωσεις
Εσύ ξέρεις πολλά και πρέπει να πεθάνεις.Ξέρω εγώ τι γράφω και το ληγω εδω
ειμαι φειδωλος αφηνω να σολαρουν και απλα παρακολουθω..Εσύ ξέρεις πολλά και πρέπει να πεθάνεις.
ΚΡΑΚ.τι εννοεις "φίλε" μου ;
μας κανεις τον Αλεξ και εσυ ; διαφημιση οτι δεν εισαι σάπιος , τόσο ανάγκη την έχεις ;
πολυ καλα ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΑφίλος @baros πως πάει στην ψηφοφορία?
πολύ χαίρομαι, θα περάσει στην επόμενη φάση πιστεύεις?πολυ καλα ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
οχι ρε μονο 2 ψηφους εχειπολύ χαίρομαι, θα περάσει στην επόμενη φάση πιστεύεις?
κρίμα...οχι ρε μονο 2 ψηφους εχει