athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.587
- Πόντοι
- 12.756
Ξέρω εγώ τι γράφω και το ληγω εδωΤι αναγκη έχει αυτός μωρ μαλάκα....
Στο θέμα ανοικτής ψηφοφορίας έχει δίκιο.
Ξέρω εγώ τι γράφω και το ληγω εδωΤι αναγκη έχει αυτός μωρ μαλάκα....
Στο θέμα ανοικτής ψηφοφορίας έχει δίκιο.
σορρυ που δεν πρήζουμε πουτσες σαν τον φιλο σου τον Αλεξ με το μανιφέστο στην αρχη της πρωτης ψηφοφοριας που το ποσταρε 3 φορες την ημερα καθε μερα ..Χαλρωστε παλικαρια...μια επισημανση εκανα οτι ολως τυχαιως σημερα δεν υπηρξε καθολου γκρινια για φανερες κρυφες κτλ...αφηστε τη μυγα
Μα αυτο ειπα αλλα δεν το πηρες χαμπαρι...οτι ενα 3μερο πρηζανε καποιοι πουτσες και ξαφνου σταματησαν.σορρυ που δεν πρήζουμε πουτσες σαν τον φιλο σου τον Αλεξ με το μανιφέστο στην αρχη της πρωτης ψηφοφοριας που το ποσταρε 3 φορες την ημερα καθε μερα ..
Αλλα καλυτερα να ελεγες "ειπα μια μαλακια τυποι , οκ ειμαστε " απο το να το συνεχιζεις με καθε φορα μεγαλυτερη μαλακια για να καλυψεις την προηγουμενη
Ελα μαλάκα εισαι και ξυπνιος εννοειται
με αυτη εδω την μαλακια καταθεση ψυχης τι θες να καταφέρεις ;;;Α, να πω και κατι αλλο παρεμπιπτοντως.
Διαφορα τυπακια εδω μεσα, τα οποια βγαινουν τωρα και με ειρωνευονται, κατα καιρους εχουν ΕΝΤΡΟΜΟΙ ζητησει την νομικη μου συμβουλη με πμ, επειδη καιγοταν ο κωλος τους, και μετα με ευχαριστουσαν απο βαθους καρδιας αφου τους συμβουλεψα σωστα.
Και ρωτω εσας λοιπον.
Να βγαλω δημοσια τα πμ αυτα?
Αφου με ανακηρυσσετε μαλακα της χρονιας, γιατι να μην το κανω? Ενας μαλακας, κάνει μαλακίες. Ναι?
Μην ανησυχειτε, τυπακια. Δεν θα το κανω. Αλλά δεν ξερετε ποσο γελοιοι γινεστε.
τι εννοεις "φίλε" μου ;εχει ολα τα φοντα να παει ψηλοτερα εκανε καλη αρχη φετος....και ειναι και τυχερος γιατι καποιοι σεβονται λιγα πραγματα ακομα και εδω μεσα
Βγάλτα να γλενταμε μέχρι την ΠρωτοχρονιάΑπλα, μπορεις να διανοηθεις ποσο με τρωει το χερι μου να τα βγαλω στη φορα, οταν βλεπω διαφορα σχολια.
Ενα θα σου πω μονο, υπαρχει πολλη σκατιλα εδω μεσα.
Κάτσε να μαζευτουνε κι άλλοι .. ολοι φαινεται εχουν προσωπικες πληροφορίες να μοιραστουνΒγάλτα να γλενταμε μέχρι την Πρωτοχρονιά
Να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου να γίνει ματομουνιΚάτσε να μαζευτουνε κι άλλοι .. ολοι φαινεται εχουν προσωπικες πληροφορίες να μοιραστουν
Να τα πουνε ολοι μαζι
Ζητάμε ανοιχτή ψηφοφορία και ανοιχτά pm άλεξ με δικαστικό προηγούμενοΝα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου να γίνει ματομουνι
Αν κ φοβάμαι ότι στο τέλος θα ακούγεται μόνο Κο Κο Κο
Καποια στιγμη, αργοτερα, κοιταξου στον καθρεφτη τύπεΤΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΖΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ. επιασε 50 ευλογημένο να ναι τούτο σκουπιδιασμα
Κ τους βοήθησε κ τον ψηφίζουν, βιασμός στη ψυχούλα τουΤΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΖΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ. επιασε 50 ευλογημένο να ναι τούτο το σκουπιδιασμα
Στην δική μου? Ποσο λιγο με ξέρειςΚ τους βοήθησε κ τον ψηφίζουν, βιασμός στη ψυχούλα του
ωπα ξεκίνησαν και τα μπινελικια. ενα βημα πριν το ΚΡΑΚ . εντωμεταξυ ρε τι κόλπα εχεις κανει πριν λιγο ησουν 50 και τωρα πηγες 51. μιλαμε για μεγαλη γκαυλα τούτα τα μαθηματικάΚαποια στιγμη, αργοτερα, κοιταξου στον καθρεφτη τύπε
Και πες...χωρις να σε ακουσει κανενας και εκτεθεις....
"Μηπως ειμαι μαλακας"?