Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.508
- Πόντοι
- 8.846
ψήφισα !! ΑΞΙΟΙ
ψήφισα !! ΑΞΙΟΙ
Τι ειναι τοτε ρε κοντε??σοβαρά τώρα το "μισητοί" είναι χοντρο-μαλακία...
ούτε τους γνωρίζεις καν. δεν είσαι σίγουρα ούτε αν τρολάρουν.
Ζαμπον τυρι.ρε μαν προς τι η συκοφαντία να πουμε αφου ειπε το ναυαγιο ΜΟΝΟ ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΜΕ ΤΥΡΙ !
Τύπε θα παρω κι αλλα λεφτα σημερα. ΚλαψεΠαραθέτω χθεσινή συζήτηση με φοροφυγά @alex71 , για να ξέρετε όλοι εσείς οι έντιμοι ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρηματίες για ποιο λόγο από φέτος θα πληρώνετε το χαράτσι του Κούλη...
Γιατι με μισειτε?Τ
Τι ειναι τοτε ρε κοντε??
Αγαπητοι?
Οταν ο αλλος πειναει καιντου λεει ο λορδος ολα πανε καλα και εχουμε ανάπτυξη θες να γίνει αγαπητος?
Αιντε παρα περα σουργελο
ρε χαζούλη μεταξύ αγάπης και μίσους υπάρχουν και άλλες καταστάσεις ξέρεις...Τ
Τι ειναι τοτε ρε κοντε??
Αγαπητοι?
Οταν ο αλλος πειναει καιντου λεει ο λορδος ολα πανε καλα και εχουμε ανάπτυξη θες να γίνει αγαπητος?
Αιντε παρα περα σουργελο
μαλλον επειδή γαμας τα καλυτερα λάτιν μουνια τύπεΓιατι με μισειτε?
Να παίρνεις κάθε μέρα αλαίκσανδρε αλλά να κόβεις απόδειξη για όλο το ποσό, μη φοροδιαφεύγεις και την πληρώνουν οι έντιμοι φορολογούμενοι...Τύπε θα παρω κι αλλα λεφτα σημερα. Κλαψε
E γαμηστε κι εσεις, εγω σας εμποδιζω?μαλλον επειδή γαμας τα καλυτερα λάτιν μουνια τύπε
στεναζουμε εμεις οι Μισθωτοι απο ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ....Να παίρνεις κάθε μέρα αλαίκσανδρε αλλά να κόβεις απόδειξη για όλο το ποσό, μη φοροδιαφεύγεις και την πληρώνουν οι έντιμοι φορολογούμενοι...
Ο κλάδος σου απεργεί εξαιτίας των λίγων κακών επαγγελματιών όπως εσύ...
τύπε δεν εχουμε σκαηπE γαμηστε κι εσεις, εγω σας εμποδιζω?
¨λίγων κακων επαγγελματιων"....Να παίρνεις κάθε μέρα αλαίκσανδρε αλλά να κόβεις απόδειξη για όλο το ποσό, μη φοροδιαφεύγεις και την πληρώνουν οι έντιμοι φορολογούμενοι...
Ο κλάδος σου απεργεί εξαιτίας των λίγων κακών επαγγελματιών όπως εσύ...
Δεν μιλαμε στο σκαιπτύπε δεν εχουμε σκαηπ
ο @RETRO ζηλεύει, τον έχω καταλάβειE γαμηστε κι εσεις, εγω σας εμποδιζω?
Αν δεν φοροδιάφευγες δεν θα ήταν αναγκασμένοι οι νέοι συνάδελφοι σου και αυτοί που τα βγάζουν δύσκολα πέρα να πληρώσουν το χαράτσι ...¨λίγων κακων επαγγελματιων"....
Αρα οι πολλοί κοβουν αποδειξεις για ολο το ποσο. Μαλιστα
Τι λες μωρη χτικιαρα?ρε χαζούλη μεταξύ αγάπης και μίσους υπάρχουν και άλλες καταστάσεις ξέρεις...
ε? τι λες?