Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.833
- Πόντοι
- 6.536
Τι σας πειράζει να είναι φανερή?
Μουνήδες.
Μουνήδες.
Ειναι στους περιφερειακους αυτοςτύπε μη μασας ο τυπος παιρνει εντολες απο αρχιμασονο νιπλη , χρονια γνωστα αυτα τα πράματα
ειναι και αυτος στο παρεακι μας
Πωωωω ρε πουστη μου εχω και δουλεια και πρεπει να φυγω, ψοφαω να ειμαι εδω να δω αντιδραση Λακη στο μπαχαλεμα
Σας ευχαριστώ πολύ, φίλοι μου, για την στήριξη!Να απεχεις -βαλανε και εκει τον ωριων
Δεν εχω κλώνους ρε παλικαρι μου.Θα πάρεις μαζί και το account Υπουργάρα ή θα μου τα πρήζετε πάλι;
Φανερή ήταν αυτός ήταν ο σκοπός μουΜην νομιζεις οτι δεν ειδα οτι με ψηφισες στην φανερη
Το καταχωρω αυτο
Και υποκριτής και μαλάκας λοιπόν...Αποδειξη θα κοψω για ολο το ποσο της αμοιβης.
Τωρα, αν θελησει να μου δωσει και κανενα δωρακι για τα γενεθλια μου που πλησιαζουν, δεν τιθεται θεμα αποδειξης
τύπε υπουργαρα εσυ εισαι; εχεις καμια συμβουλη για αυτοβελτίωση;Δεν εχω κλώνους ρε παλικαρι μου.
Καποια στιγμη να καταλαβεις οτι σε συμπαθω και θελω το καλο σου
Συνδρομε βλεπω μισος,σπαραγμο,εξαφανισεις,ΒΑΡΙΕΣ κατηγοριες...Θα είναι στους 4
Ρε τύπε να σε ρωτήσω.Θα πάρεις μαζί και το account Υπουργάρα ή θα μου τα πρήζετε πάλι;
Ειμαστε σε καλο δρομο ΤΙΜΙΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...θα κατσω λιγο εδωΣυνδρομε βλεπω μισος,σπαραγμο,εξαφανισεις,ΒΑΡΙΕΣ κατηγοριες...
γνωμη σου
Θα είναι στους 4
Λείπει κάποιος από την παρέα μας;Συνδρομε βλεπω μισος,σπαραγμο,εξαφανισεις,ΒΑΡΙΕΣ κατηγοριες...
γνωμη σου
εχει φραξει5 ώρες έλειψα και τα κάνατε όλα πουτάνα
Εννοείται δεν ψήφισα τον εαυτό μου, αντρικά ,τίμια και παντελονάτα θα δοθεί η μάχη.
Κάνω από σήμερα πρόβλεψη Λάκης για τίτλο. Τι απόδοση έχει;
Kαι 'σύ κλώνος του Αλεξ, αδερφός του Υπουργάρα;Ρε τύπε να σε ρωτήσω.
Εντάξει τώρα είσαι 35+ δε γαμας γιατί είσαι σε ισλαμική χώρα.
Μεταξύ 20-35 γαμουσες τίποτα ; Η δεν ερχόντουσαν τα κορίτσια στο παιδικό σου δωμάτιο ;
πως το εξηγεις οταν ειπες οτι θα βαλεις το λακη να την κανει φανερη ξαφνικα εμφανιστηκε απαντηση οτι αν γινει φανερη θα μηδενιστουν τα αποτελεσματα;ουτε αυτη δεν θα προλαβεις να δεις να τελειωνει ...
Είμαι και εγώ από αυτούς που έχουν κύκλοKαι 'σύ κλώνος του Αλεξ, αδερφός του Υπουργάρα;