Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.484
- Πόντοι
- 8.846
@Gianis klavdios πετάς πάλι αετέ !!
Αυτό και ένα ταξίδι στη Κολομβία που το κανονίζω 3 χρόνια...Εχετε ζωη, δεν λεω. Μεγαλοι στοχοι ζωης
τι δουλειά εχεις τύπε σαββατο βραδυ; πας να ταΐσεις καμια χοντρη; η μπακ του δε μπεησικς χειρογλυκανο σκαηπ κολομπια;Πωωωω ρε πουστη μου εχω και δουλεια και πρεπει να φυγω, ψοφαω να ειμαι εδω να δω αντιδραση Λακη στο μπαχαλεμα
Οχι, εχω να παρω λεφτατι δουλειά εχεις τύπε σαββατο βραδυ; πας να ταΐσεις καμια χοντρη; η μπακ του δε μπεησικς χειρογλυκανο σκαηπ κολομπια;
Κρύφτηκε η στραπονιασμένη κωλότρυπα....ευτυχως που ενωσε την δευτερη με του Λακη την ψηφοφρία και δειχνει τον Λακη νηματοθετη , κατσε να του πω να την αλλαξει σε φανερη να ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΩΣΤΑ !!
Ετσι λενε και οι χουντικοι για το αληθινο Συνταγμα του 1968Εμείς που ζήσαμε την φανερή ψηφοφορία από κοντά θα ξέρουμε πάντα ποιοι είναι οι πραγματικοί νικητές
Απόδειξη να κόψεις...Οχι, εχω να παρω λεφτα
Θα κοψωΑπόδειξη να κόψεις...
Όλο το ποσό...Θα κοψω
ΟλοΌλο το ποσό...
θα τον βρω εγω μην ανησυχείς μουνοπανο, ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΩ ΕΓΩ !!Κρύφτηκε η στραπονιασμένη κωλότρυπα....
AMBER ALERT
Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΚΕΙΔΩΝ ΠΟΥ ΧΕΖΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΕτσι λενε και οι χουντικοι για το αληθινο Συνταγμα του 1968
Ο Σαουλ έχει κάνει δήλωση υπέρ της δημοκρατίας.Ετσι λενε και οι χουντικοι για το αληθινο Συνταγμα του 1968
Μην νομιζεις οτι δεν ειδα οτι με ψηφισες στην φανερηΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΚΕΙΔΩΝ ΠΟΥ ΧΕΖΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ
γαμιεσαι πατοκορφα με τις κρυφες ψηφοφορίες , θα βαλουμε τα μέσα γαμιοληΑυτά πλέον τα χειρίζονται οι ΜΟΝΤ.
Ουτε εγώ ούτε ο Λάκης.
Το σημαντικότερο όμως είναι πως με αυτά και με αυτά ο μεγάλος νικητής είναι το ΑΘΛΗΜΑ
Αν κανείς μαλακία θα σε δώσω στον Κούλη...
τύπε μη μασας ο τυπος παιρνει εντολες απο αρχιμασονο νιπλη , χρονια γνωστα αυτα τα πράματαΜην νομιζεις οτι δεν ειδα οτι με ψηφισες στην φανερη
Το καταχωρω αυτο
Αποδειξη θα κοψω για ολο το ποσο της αμοιβης.Αν κανείς μαλακία θα σε δώσω στον Κούλη...