Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.484
- Πόντοι
- 8.846
Μη μας βγάλει φοβόμαστεΔεν φοβασαι που θα σε βαλει στη λιστα του?
Μη μας βγάλει φοβόμαστεΔεν φοβασαι που θα σε βαλει στη λιστα του?
anti-cloning εχεις βαλει;Αν με βάλει απλά όχι αλλά αν με βάλει ως ισόβιο ναι
Εγω πάλι, ό,τι και να κανω, δεν με βαζει με τιποταΜη μας βγάλει φοβόμαστε
ειδες γλωσσα που βγαζει ο τυροπιτοφαγος ;;;
Εδώ έβαλε λάθος ημερομηνία...anti-cloning εχεις βαλει;
τύπε μείωσες διαφορα ήρθες ισα πανια με ζαν κλοντ και μολις δυο ψήφους διαφορα απο τέλη. τελαρος νιωθει ηδη την καυτή ανασα σουΠεριεργως στην προηγουμενη λιστα απουσιαζε...
Κάθε εμπόδιο για καλόΕγω πάλι, ό,τι και να κανω, δεν με βαζει με τιποτα
Όντως.Περιεργως στην προηγουμενη λιστα απουσιαζε...
Δεν τρωω τυροπιτες τύπε, κρουασαν ζαμπον τυρι τρωωτύπε μείωσες διαφορα ήρθες ισα πανια με ζαν κλοντ και μολις δυο ψήφους διαφορα απο τέλη. τελαρος νιωθει ηδη την καυτή ανασα σουπου μυριζει τυρόπιτες
οκ μαν βαζω μπροστα επεξεργασία στα παλια ποστ. σβήνω τυρόπιτοφαγος και κουμπώνω κρουασανοφαγοςΔεν τρωω τυροπιτες τύπε, κρουασαν ζαμπον τυρι τρωω
Με το πόσο;Δεν τρωω τυροπιτες τύπε, κρουασαν ζαμπον τυρι τρωω
Στο συνιστω.οκ μαν βαζω μπροστα επεξεργασία στα παλια ποστ. σβήνω τυρόπιτοφαγος και κουμπώνω κρουασανοφαγος
Και μεις ψοφάμε να δούμε τα μούτρα σου όταν γυρίσεις και θα είσαι Νο1 Μαλάκας...Πωωωω ρε πουστη μου εχω και δουλεια και πρεπει να φυγω, ψοφαω να ειμαι εδω να δω αντιδραση Λακη στο μπαχαλεμα
Πάει ο Λάκης που ήξερες...... πάει ο τελυσταλονες για την ακρίβεια.Πωωωω ρε πουστη μου εχω και δουλεια και πρεπει να φυγω, ψοφαω να ειμαι εδω να δω αντιδραση Λακη στο μπαχαλεμα
Εχετε ζωη, δεν λεω. Μεγαλοι στοχοι ζωηςΚαι μεις ψοφάμε να δούμε τα μούτρα σου όταν γυρίσεις και θα είσαι Νο1 Μαλάκας...
Στηρίζω ΜΟΝΟ φανερή ψηφοφορία!!ευτυχως που ενωσε την δευτερη με του Λακη την ψηφοφρία και δειχνει τον Λακη νηματοθετη , κατσε να του πω να την αλλαξει σε φανερη να ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΩΣΤΑ !!