athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.011
- Πόντοι
- 12.756
θα αλληλοστοχοποιηθουμε ΔΕΝ π[ειραζειΦοβούμαι ότι εχεις ηδη στοχοποιηθεί από γνωστούς κύκλους
θα αλληλοστοχοποιηθουμε ΔΕΝ π[ειραζειΦοβούμαι ότι εχεις ηδη στοχοποιηθεί από γνωστούς κύκλους
για πες ονοματαΑπολαύστε αυτιστικό χιούμορ από ναυάγια μνηματος Αλτσχαιμερ...
σου κανε και πέσιμο ο βικτορ βικτόριαΑπολαύστε αυτιστικό χιούμορ από ναυάγια μνηματος Αλτσχαιμερ...
εχω εγω λιρα αλλα μισηΚαμιά λίρα χρυσή έχει κανένας από τους λεφτάδες εύκαιρη? Κανένα Kruger? Άντε και 50 pesos 37,5 oro puro του 47..
Φυλακοβιος Α,Φυλακοβιος Β,Μπραχαμης...για πες ονοματα
οχι μαν μου ειναι δωρο απο μανουλαΤη πουλάς;
βρε μαλακα φυλακοβιος α ειναι ο γνωστος ο φυλακοβιος β ειναι μπραχαμιωτης δεν υπαρχει τριτοςΦυλακοβιος Α,Φυλακοβιος Β,Μπραχαμης...
πιστευω ΟΛΑ θα πανε πριμαΚράτα την επαφή γιατί με το ξεκώλιασμα που θα φάτε από τον κούλη θα με ψάχνεις
Εχουμε εμπιστοσυνη στον κύριο ΜητσοτακηΚράτα την επαφή γιατί με το ξεκώλιασμα που θα φάτε από τον κούλη θα με ψάχνεις
δεν αγχωνομαι λεμεΔηλαδή θα φατε το ξεκώλιασμα και θα σας αρέσει;
Ε τότε ναι .. πρίμα ΟΛΑ
Ετσι σε θελωδεν αγχωνομαι λεμε
Μεγαλη μας τιμηΤο γνωρίζω καλά αυτό! Μέχρι και νικ για πάρτι σας έκανα!
Τυφλή εμπιστοσύνη πως θα ασελγήσει στις ψυχές σας..
Αν και μένα μου άρεσε η μπούτσα δεν θα αγχωνόμουν αν με έλεγαν Κλαούντια
Μια διόρθωση ακόμα, μωρή κότα. Όλο λάθη κάνεις.σου κανε καιπχέσιμο ο βικτορ βικτόρια
μη σπας ακομα. οχι και αλβανος ρε μαν ειπαμε απο χαμιμπρα στρογγυλόΜια διόρθωση ακόμα, μωρή κότα. Όλο λάθη κάνεις.
Εντάξει, όχι...για Αλβανός, προσπαθείς, δεν μπορώ να πω.
Ποια ειναι η κλαουντια;Αν και μένα μου άρεσε η μπούτσα δεν θα αγχωνόμουν αν με έλεγαν Κλαούντια
Ε αρα εσυ δε μπορεις ουτε καν να μπεις μεσα.Θα βαρεθω ρε σπορε,η πορσε για να οδηγηθεί πρέπει να εχεις μπρατσα και πουτσα.
Ναι ρε τυπε επόμενο βήμα είναι να βαλει ο καταθλιπτικός ψευτομπαρμπάς το σκύλο του το κανε κορσο να κάνει λογαριασμό για να μου τη πει...σου κανε και πέσιμο ο βικτορ βικτόρια
Ρωτά τον Τεα να σου πει...Ποια ειναι η κλαουντια;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ε αρα εσυ δε μπορεις ουτε καν να μπεις μεσα.
ωραια ειναι εκει , εχει και την πιστα motogpΕιμαι στο μπρνο ρε φιλε μακρια απο Πράγα
με την καλη εννοια ,τη φιδισια ,ελισσεσαι σαν το χελι...το πτυχιο τυπε...Με ειπες μπουστη ρε μουνοπανα;