athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.431
- Πόντοι
- 12.756
θα αλληλοστοχοποιηθουμε ΔΕΝ π[ειραζειΦοβούμαι ότι εχεις ηδη στοχοποιηθεί από γνωστούς κύκλους
θα αλληλοστοχοποιηθουμε ΔΕΝ π[ειραζειΦοβούμαι ότι εχεις ηδη στοχοποιηθεί από γνωστούς κύκλους
για πες ονοματαΑπολαύστε αυτιστικό χιούμορ από ναυάγια μνηματος Αλτσχαιμερ...![]()
σου κανε και πέσιμο ο βικτορ βικτόριαΑπολαύστε αυτιστικό χιούμορ από ναυάγια μνηματος Αλτσχαιμερ...![]()
εχω εγω λιρα αλλα μισηΚαμιά λίρα χρυσή έχει κανένας από τους λεφτάδες εύκαιρη? Κανένα Kruger? Άντε και 50 pesos 37,5 oro puro του 47..![]()
Φυλακοβιος Α,Φυλακοβιος Β,Μπραχαμης...για πες ονοματα![]()
οχι μαν μου ειναι δωρο απο μανουλαΤη πουλάς;![]()
βρε μαλακα φυλακοβιος α ειναι ο γνωστος ο φυλακοβιος β ειναι μπραχαμιωτης δεν υπαρχει τριτοςΦυλακοβιος Α,Φυλακοβιος Β,Μπραχαμης...![]()
πιστευω ΟΛΑ θα πανε πριμαΚράτα την επαφή γιατί με το ξεκώλιασμα που θα φάτε από τον κούλη θα με ψάχνεις![]()
Εχουμε εμπιστοσυνη στον κύριο ΜητσοτακηΚράτα την επαφή γιατί με το ξεκώλιασμα που θα φάτε από τον κούλη θα με ψάχνεις![]()
δεν αγχωνομαι λεμεΔηλαδή θα φατε το ξεκώλιασμα και θα σας αρέσει;
Ε τότε ναι .. πρίμα ΟΛΑ
Ετσι σε θελωδεν αγχωνομαι λεμε![]()
Μεγαλη μας τιμηΤο γνωρίζω καλά αυτό! Μέχρι και νικ για πάρτι σας έκανα!
Τυφλή εμπιστοσύνη πως θα ασελγήσει στις ψυχές σας..
Αν και μένα μου άρεσε η μπούτσα δεν θα αγχωνόμουν αν με έλεγαν Κλαούντια![]()
Μια διόρθωση ακόμα, μωρή κότα. Όλο λάθη κάνεις.σου κανε καιπχέσιμο ο βικτορ βικτόρια![]()
μη σπας ακομα.Μια διόρθωση ακόμα, μωρή κότα. Όλο λάθη κάνεις.
Εντάξει, όχι...για Αλβανός, προσπαθείς, δεν μπορώ να πω.
Ποια ειναι η κλαουντια;Αν και μένα μου άρεσε η μπούτσα δεν θα αγχωνόμουν αν με έλεγαν Κλαούντια![]()
Ε αρα εσυ δε μπορεις ουτε καν να μπεις μεσα.Θα βαρεθω ρε σπορε,η πορσε για να οδηγηθεί πρέπει να εχεις μπρατσα και πουτσα.
Ναι ρε τυπε επόμενο βήμα είναι να βαλει ο καταθλιπτικός ψευτομπαρμπάς το σκύλο του το κανε κορσο να κάνει λογαριασμό για να μου τη πει...σου κανε και πέσιμο ο βικτορ βικτόρια![]()
Ρωτά τον Τεα να σου πει...Ποια ειναι η κλαουντια;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ε αρα εσυ δε μπορεις ουτε καν να μπεις μεσα.
ωραια ειναι εκει , εχει και την πιστα motogpΕιμαι στο μπρνο ρε φιλε μακρια απο Πράγα
με την καλη εννοια ,τη φιδισια ,ελισσεσαι σαν το χελι...το πτυχιο τυπε...Με ειπες μπουστη ρε μουνοπανα;![]()