CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.489
- Πόντοι
- 2.606
ωραια τα γαμημενα αυτα ....πραγματικα μου αρεσουν!θελω το Ωμεγα
ωραια τα γαμημενα αυτα ....πραγματικα μου αρεσουν!θελω το Ωμεγα
Οι φαντασιώσεις μιας κορδελιάστρας - κεφάλαιο 5.Ναι ρε τυπε επόμενο βήμα είναι να βαλει ο καταθλιπτικός ψευτομπαρμπάς το σκύλο του το κανε κορσο να κάνει λογαριασμό για να μου τη πει...
Ελλείψει πούτσας, αναμενόμενο να ασχολείσαι μόνο με τα αρχίδια σου.ασχολούμαι μόνο με αρχιδια...
Εχουμε εμπιστοσυνη στον κύριο Μητσοτακη
αυτο ειναι ποστ η πουστ τωρα ?Αν και μένα μου άρεσε η μπούτσα δεν θα αγχωνόμουν αν με έλεγαν Κλαούντια
Ρε ασημαντε πήγαινε να γλύψεις το κωλοτρυπηδι του μπάρμπα σου και μην μας κωλοτριβεσαι..μας φτάνει ο δικός του αυτισμός.Οι φαντασιώσεις μιας κορδελιάστρας - κεφάλαιο 5.
Ελλείψει πούτσας, αναμενόμενο να ασχολείσαι μόνο με τα αρχίδια σου.
τύπε αν δεν εννοει κλαουντια σιφερ και κλαουντια καρντιναλε, τοτε μαλλον εννοει εσενα ο τυποςΠοια ειναι η κλαουντια;
Εδω ειναι η ευκαιρια σου να νιωσεις σημαντικος, η φωλια των μασονων σε περιμενει με ανοιχτη αγκαλια.Αγιος να προσπαθει αποτυχημενα να μιμηθει ρετρο για αντιποινα, ο,τι πιο cringe και παθετικ εχω δει τελευταια στο bou
Δε βαρεθηκες νατύπε αν δεν εννοει κλαουντια σιφερ και κλαουντια καρντιναλε, τοτε μαλλον εννοει εσενα ο τυπος
εχει κατεβάσει διακόπτη φιλινγκς ο τυπος και δινει σόου. το συναίσθημα θυμιζει λιγο τον τυπο στο ζευγάρι της χρονιάς με το γουνάκιΞεροχυνω με υστερία ψευτομπαρμπα στο μνημα Αλτσχαιμερ...ένα βήμα πριν το Δρομοκαΐτειο.
υπερμυστη @Κώστας Λαδάκης μονο ενα ποστ σεντονι οχετός σκουπιδιων με μαϊμουδάκια λειπει σημερα για να παμε για υπνο. κανε τα κουμάντα σου . τα καλυτερα χριστουγεννα έβερ να πουμεΑναμένω φωτοσεντόνι Λαδάκη με σημερινό απντειτ που θα περιέχει ομορφιές κρήτης την κλαούντια σίφερ για να καταλήξουμε σε πονεμένες υπάρξεις του σάιτ
Πάει ο κακομοίρης ξεχαρβαλωσε τελείως η περσονα με τον πληθυντικό ευγενειας και την υπεροψία....εχει κατεβάσει διακόπτη φιλινγκς ο τυπος και δινει σόου. το συναίσθημα θυμιζει λιγο τον τυπο στο ζευγάρι της χρονιάς με το γουνάκι
αποκλειεται μαν ο @Maximilien ειναι καλο παιδι, τα εχουμε πει και με πμ. δε θα επαιζε διπλο ταμπλό . του εχω πει πολλες ιστορίες απο χαμιμπρα. ειναι δικος μου.Παιδιά δεν είμαι καρφί αλλά ο @Maximilien που έβαζε γελάκια σε όλα τα ποστ σας τώρα σας λέει μουνοπανα...αποκλείεται να λέει εμένα γιατί έχω πτυχίο.
Λες τυπε να έλεγε και αυτός για τον φυλακοβιο Α, φυλακοβιο Β και τον Μπραχαμη;αποκλειεται μαν ο @Maximilien ειναι καλο παιδι, τα εχουμε πει και με πμ. δε θα επαιζε διπλο ταμπλό . του εχω πει πολλες ιστορίες απο χαμιμπρα. ειναι δικος μου.
ναι ρε τύπε οντως. απο χτες προχτες το πηρα γραμμη που σταματησε το χιουμορ και το σωστο μπαχαλεμα και αρχισε επι προσωπικού τα δεν εχετε αρχιδια κλπ . πλησιαζει προς τον κοκκινο κύκλο που λεγανε και οι σπεης οντισιΠάει ο κακομοίρης ξεχαρβαλωσε τελείως η περσονα με τον πληθυντικό ευγενειας και την υπεροψία....
Παιδιά δεν είμαι καρφί αλλά ο @Maximilien που έβαζε γελάκια σε όλα τα ποστ σας τώρα σας λέει μουνοπανα...αποκλείεται να λέει εμένα γιατί έχω πτυχίο.
Αγιος να προσπαθει αποτυχημενα να μιμηθει ρετρο για αντιποινα, ο,τι πιο cringe και παθετικ εχω δει τελευταια στο bou
Ανησυχησαμε Ζανουλι και προπαντός ο @Rebirthed Sapiens SapiensΕιμαι στο μπρνο ρε φιλε μακρια απο Πράγα