Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.283
- Πόντοι
- 6.256
Οχι τυπε ολα ηρεμα ειναι ελα σε 2 μηνες παλι....τι εχουμε δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι γινεται τζερτζελο
Οχι τυπε ολα ηρεμα ειναι ελα σε 2 μηνες παλι....τι εχουμε δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι γινεται τζερτζελο
Το μόνο που δίνει ελπίδες είναι το κραβ μάνγκα και το αρασε 110Δεν τον βλέπω ώρα τώρα και ανησυχώ
ε καλα βαλτε αλλο στοιχημα
ΟΛΟΙ τοτε το θεωρησαν legit το στοιχημα
Ενταξει ρε φιλε δεν μπορουμε να φτασουμε στο δικο σου επιπεδο!
Τυπάρα δεν ξέρω τι θα σου ποστάρουν .να μας ποστάρουν φώτο ζεστό μετρητό
ΜΟΝΟ το ζεστό μετρητό είναι δείγμα καλής και άνετης ζωής εδώ στο μπουΤυπάρα δεν ξέρω τι θα σου ποστάρουν .
Ξέρω τι ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ !!!!!!!
Κάρτα εγγύησης του panerai ....
Αν και τι κάνουμε τώρα .... ασχολούμαστε με ατσάλινα ;;;;
Τέσπα ....
ισχυει μαν. μαλακια που το ποσταρε ετσι χυμα στο σαη. να τανε κανενα βασερον κανενα ρολεξ καρτιέ οκ, αλλα με το ραμπερ λουρακι σαν απο τζι σοκ ; κριμας τα λεφταΟ άλλος ο μπούστης μας τα έχει κάνει καρπούζια με το πανεράι...
Ασε με ρε με τον ψευταρο και την κοτα.ρε Λακη με δουλευεις;αφου ημουν στην φαση...
ε ξαναζητα του να τα ξαναβαλει και να βαλετε ενα στοιχηματακι..
Hellraiser : ο πλέον βιωματικός ποιητής της γενιάς του."Τη πουτσα μην τη κλαις"
Τη πουτσα μην τη κλαιςςςςςςςςς
Να τη πετιεται
Να τη πετιεται
Να τη
Να τη
Να τη
Να τη ΠΕΤΙΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
δυνατος… παρόλο το αστείο γκοουτ μουσακι. δυνατος παίχτης στο ανατολικό νήμα. να μιλαμε αληθειες…..(Θυμάμαι τυπάκο Zesty που πόσταρε έτσι απρόκλητα χαρτούρα ) …..
αν λάβεις υπόψη σου τις δηλώσεις και τις υπόνοιες των μελών μαζεύουμε κάνα 900άρι μύρια και το πάμε γραμμή να ανοίξουμε τη Bou Bankαν συγκεντρωσουμε τα μετρητα μας οι του σαη μαζευουμε κανα δεκαρι μυρια?
Νομιζεις οτι μπορει καθε μερα να δει κατι τετοιο; (Εκτος απο φωτο στο ιντερνετ).Ο άλλος ο μπούστης μας τα έχει κάνει καρπούζια με το πανεράι...
θελω το ΩμεγαΝομιζεις οτι μπορει καθε μερα να δει κατι τετοιο; (Εκτος απο φωτο στο ιντερνετ).
Κατα τα αλλα, σιγα τα ωα, Panerai, Omega, Breitling…..