κοιτα το σωστο ειναι επειδη βρεθηκαν 2 γυναικωτοι και βγαλανε το ονοματακι τους απο την λιστα να πας και εσυ με τον αλεξουκο και να ζητησετε να βγει και το δικο σας..
για το σωστο του διαγωνισμου
Θύμισέ μου άρχοντα των Masterchef γιατί δεν θυμάμαι τώρα που αναφέρθηκε η λέξη.
Ποιος σε σκουπίδιαζε καθημερινά σε βαθμό μαλάκυνσης λέγοντάς σε κομπογιαννίτη με πτυχίο από Βουλγαρία?
ελα ρε μαλακα τα εχω γραψει τοσες φορες για παρτη σου...ας μην λησμονουμε οτι Λακαρος λακισε μολις εβαλες το πακο με τα χαρτονομισματα..
ΓΝΗΣΙΑ οχι Χαρτοπολεμεια..
Θύμισέ μου άρχοντα των Masterchef γιατί δεν θυμάμαι τώρα που αναφέρθηκε η λέξη.
Ποιος σε σκουπίδιαζε καθημερινά σε βαθμό μαλάκυνσης λέγοντάς σε κομπογιαννίτη με πτυχίο από Βουλγαρία?
Τι λες ρε σούργελο ;;;;
Αυτό με το τι πάκο έχε ο καθένας ... το έλεγα χρόνια.
Ο μαλάκας ο κατουρημένος .... μήνες μετά ...
ένα βράδυ στις 03.45 έβαλε ένα μάτσο 50ρικα και 20ρικα και κατι 100ρικα ΣΕ ΦΩΤΟ ΧΑΜΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ....
Δέχομαι ότι είναι γνήσια ... και ότι είναι όσα θες .... ας πούμε 25 χιλιάρικα ;;;;
ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ 25 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΣΕ 50ΡΙΚΑ ΚΑΙ 20ΡΙΚΑ ;;;
Μόνο με το σκοπευτικό γιλέκο .... και παλάσκες ........
Δεκτό ότι μιλάμε για λέτσικο ντυσιμο , με μηχανάκι κυκλοφορεί ο μαλάκας που να βάλει σακάκι ......
Τι λες ρε σούργελο ;;;;
Αυτό με το τι πάκο έχε ο καθένας ... το έλεγα χρόνια.
Ο μαλάκας ο κατουρημένος .... μήνες μετά ...
ένα βράδυ στις 03.45 έβαλε ένα μάτσο 50ρικα και 20ρικα και κατι 100ρικα ΣΕ ΦΩΤΟ ΧΑΜΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ....
Δέχομαι ότι είναι γνήσια ... και ότι είναι όσα θες .... ας πούμε 25 χιλιάρικα ;;;;
ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ 25 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΣΕ 50ΡΙΚΑ ΚΑΙ 20ΡΙΚΑ ;;;
Μόνο με το σκοπευτικό γιλέκο .... και παλάσκες ........
Δεκτό ότι μιλάμε για λέτσικο ντυσιμο , με μηχανάκι κυκλοφορεί ο μαλάκας που να βάλει σακάκι ......