barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.221
- Πόντοι
- 5.506
Πες μου τώρα, ειλικρινά και με όση σοβαρότητα μπορείς να διαθέσεις....Κλαουντια ποσες μελιτζανες χωραει η ξεχαρβαλωμενη κωλαρα σου;
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ;
Πες μου τώρα, ειλικρινά και με όση σοβαρότητα μπορείς να διαθέσεις....Κλαουντια ποσες μελιτζανες χωραει η ξεχαρβαλωμενη κωλαρα σου;
Εσυ τοσα χρονια καταπιεσμενος μπουστης δεν εχεις βαρεθει;Κανε coming out μωρη Κλαουντια 2024 θα εχουμε σε λιγο!!!Πες μου τώρα, ειλικρινά και με όση σοβαρότητα μπορείς να διαθέσεις....
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ;
Μπραβο τυπε καλα της λες της Κλαουντια....να ζητησει να διαγραψουν και τα ποστ στο μνημα του Τεα που τον λεει μουνοπανο,πισωγλεντζε που θα του βαλει μελιτζανες στο κωλο και αυτος γελαει και δεν αντιδραει καθολου.
Διεγραψε και εσυ την αντιδραση σου που γελουσες οταν τον ελεγα Κλαουντια...
Οχι, τον τιτλο "Μιστερ Ξεφτίλας 2023" τον αφηνω για αλλουςΑν έχεις αξιοπρέπεια πρέπει να ζητήσεις να βγείς και εσύ από τον διαγωνισμό.
03.58 - εμμονη σου εχω γινει ελμουφαδορΑναπληρωματικέ Μ. ΜΑΛΑΚΑ @papaphilips
ο μπαμπάς σου ο @Bisha
κοίτα πως σε προσέχει
χαχαχαχαχαχχχαχαχαχ
Ντροπή πάντως ρε 71 χρόνων να τον έχετε υποψήφιοαρχιζει και μοιαζει σημαδιακό νουμερο το 71 στο νικ του .. λες ;
Μπραβο τυπε καλα της λες της Κλαουντια....να ζητησει να διαγραψουν και τα ποστ στο μνημα του Τεα που τον λεει μουνοπανο,πισωγλεντζε που θα του βαλει μελιτζανες στο κωλο και αυτος γελαει και δεν αντιδραει καθολου.
Διεγραψε και εσυ την αντιδραση σου που γελουσες οταν τον ελεγα Κλαουντια...
Πωπω, μου έκανες τα μούτρα κρέας και κλαίω κιόλας που σου βάζουν φατσούλες από κάτω τα τσουτσεκια. Δε θα κοιμηθώ το βράδυ από τη στενοχώρια μου.Εσυ τοσα χρονια καταπιεσμενος μπουστης δεν εχεις βαρεθει;Κανε coming out μωρη Κλαουντια 2024 θα εχουμε σε λιγο!!!
Καλώς το ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΜΟΥ.Τι γαμιόλες είστε ρε ...
Μην ακούσετε κανέναν να γουστάρει στράπον και κατούρημα αμέσως να κάνετε μπούλινγκ !
Καθείς εφω ετάχθει τύπε.Εσύ Μπαρόκα , διαπρέπεις
στα τσιμπούκια στους τσοντοσινεμάδες
Καθείς εφω ετάχθει τύπε.
Αγορίνα Κωστάκη τι έχεις πάθει σήμερα και είσαι επιθετικός ;Voltaire 45
χοντρή γρια λούγκρα !
Εμφανίστηκες πάλι 65χρονο + χοντροβάρελο
και κουνάς τη χοντρή σου σούφρα !
Τόσα χρόνια, δεν ενημερώνεις ποτέ για θέματα
στρέϊτ σεξ, χοντρούλα πιπατζού !
Που είναι κριτικές ή κάποια ενημέρωση για στρέϊτ σεξ ;
Αλλά και στα θρεντ για ομοφυλόφιλους φοβάσαι
να ποστάρεις, αφού έχεις ομοφυλοφιλία δυστονική προς το εγώ.
Εγω-δυστονική ομοφυλοφιλία - ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Μηχανή του Χρόνου Εγω-δυστονική ομοφυλοφιλία : Ρεπορτάζ, ιστορίες, τελευταία νέα και ειδήσεις για Εγω-δυστονική ομοφυλοφιλία από την Μηχανή του Χρόνουwww.mixanitouxronou.gr
ΚΡΥΦΗ κουνίστρα, συφοριασμένη,
από ΚΚΕ εσωτ. , έγινες μπλε κομματοσκυλάκι !
Πιες το χαμομηλάκι σου, πάρε τα χάπια για τη χοληστερίνη
που θες και μπουρδέλα.κομ !
Εννοείς εκείνον που μας εδειξε μισο εκατομμυριο ευρω καταθεσεις και φωτο με ενα γκομενακι σε ακριβο εστιατοριο του εξωτερικου?Έχουμε χάσει και τον άλλο κλόουν τον γιατρό Εκλέρ που έκανε τρελές μπίζνες μέσα στον κορονοιο μάλλον γιατί πήρε βισματική ανάθεση για απευθείας προμήθεια του δημοσίου με μάσκες και αντισηπτικά αλλά τώρα λιμοκτονεί και έχει πάρει τη πορεία της αγαπημένης του εταιρίας
Pfizer: Πτώση των εσόδων κατά 54% - Πλήγμα από τη μειωμένη ζήτηση για τα εμβόλια του κορονοϊού
Τα κέρδη έφτασαν τα 2,33 δισ. δολάρια ή 41 σεντ ανά μετοχή έναντι κερδών 9,91 δισ. δολαρίων ή 41 σεντ ανά μετοχή στο β' τρίμηνο του 2022.www.insider.gr
Τυπάρα @RETRO παραβλέποντας την αντικοινωνική συμπεριφορά του μέλους Λεκλερ, εγκρίνεις να κάνουμε έναν έρανο υπέρ του πτωχευμένου μας συνφορουμίτη?
Θυμάμαι πως μάζευε μίλια της Aegean. Αν θέλει μπορούμε να του δώσουμε μερικά να δείξει λίγο κίνηση η κάρτα του που μπορεί να έχει να μπει οτιδήποτε εδώ και ένα χρόνο
ΕΠΙΑΣΕΣ 70Εννοείς εκείνον που μας εδειξε μισο εκατομμυριο ευρω καταθεσεις και φωτο με ενα γκομενακι σε ακριβο εστιατοριο του εξωτερικου?
Ναι, τι θελεις απο αυτον? Προφανως βαρεθηκε να ασχολειται με τα σκατα εδω μεσα και ειπε να κάνει κατι πιο σοβαρο. Ποσο αστειοι γινεστε καμια φορα
δες και μονος σου τύπεΗ κλαούντια ποσους εχει τυπε?