shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
Πες καλύτερα χιλιάδεςΠολλά.
Πες καλύτερα χιλιάδεςΠολλά.
Μην αφήνεις υπονοούμενα να βγουν στην φόρα τα ονόματα το έχουμε τεράστια ανάγκη!!Ευτυχώς που υπάρχουν και κάποια εκλεκτά μέλη που ανεβάζουν τον μέσο όρο όπως το ΑΕΠ και δεν έχουμε μαζικές αυτοκτονίες
σκατα και στραβα μπορει να συμβει και στο καθε λογικο-μη ναυαγιο ατομο στη ζωη του.Η ζωη εχει δυσκολιες για να τις ξεπερναμε.Οποιος δεν τις ξεπερναει ειναι ναυαγιο.Αυτο ισχυει γενικα. Τωρα εδω μεσα εχει και τυπους ανω των 45-50 που εχουν κανει τη ζωη τους, (το ρεζουμε της ζωης δηλ) και το εχουν δει κατι σα καφενες...Αλλα απο τα γραφόμενα του καθενος μπορεις πανω κατω να καταλάβεις τι μουρλα κουβαλαει.Εσύ παικταρά μου πως αυτοπροσδιορίζεις τη πορεία της ζωής σου?
Απάντησε μου και θα σου πως τι παίζει με το μέσο μέλος
Εσυ βρηκες τελικα το λινκ απ το τραβελι που εψαχνες για να σε καλιμπραρει;Πάρτε ένα double black να νιώσετε άρχοντες.
ε προφανως τα μεγαλα λογια θελουν και πειστηρια δειγματαΠαικταρά μου, τα έμπειρα μέλη του σάιτ από λόγια και αέρα έχουν χορτάσει και πλέον δεν τα συγκινεί τίποτα. Μόνο πιστοποιημένες φωτογραφίες πλούτου και μουνιών γίνονται αποδέκτες σαν πειστήρια πως κάποιος το σώζει το καράβι
Εσυ βρηκες τελικα το λινκ απ το τραβελι που εψαχνες για να σε καλιμπραρει;
Τι λε ρε κοπρο αεργε παλιοκηφηνα με το ξεχαρβαλωμενο γκροβερ, διχασμενη προσωπικοτητα που νομιζεις οτι γ@μας με τον κωλο.Θες να πάμε παρέα;
Αν έχεις αξιοπρέπεια πρέπει να ζητήσεις να βγείς και εσύ από τον διαγωνισμό.Πολλά.
Και εσύ τι ίδιο.Έχει μια κάτω παύλα η δεύτερη.
Ο επόμενος τηλεκοντρολακιας.
Πρόσεχε πως μιλάς
Ρε αεργε κοπρο εχεις γεμισει τα τραβελλονηματα με μηνυματα αναζητησης και εχεις τα μουτρα να μιλας, παλιο κρυφοπετουγια;Ξύπνησα ο πουστρακος.
Ποιος να με πήδαγε πάλι χθες;
Τι να κάνω τα τραβελια όταν έχω εσένα πουστράκο μου;Ρε αεργε κοπρο εχεις γεμισει τα τραβελλονηματα με μηνυματα αναζητησης και εχεις τα μουτρα να μιλας, παλιο κρυφοπετουγια;
Υγ. Βρηκες τελικα το λινκ που αναζητουσες ενα τραβελι;
Τι να κάνω όταν έχω
Ακριβώς όπως το γράφεις, δεν χρειάζεται να παίρνεις στα σοβαρά ότι γράφεται εδώ μέσα, απλά ξεβρακώνονται προσωπικότητες.Και εσύ τι ίδιο.
Να ζητήσεις να βγείς από τον διαγωνισμό.
Εκτός και αν σου αρέσει να σε κοροϊδεύουν οι πίθηκοι.
Ξύπνα μαλάκα.
Μπραβο τυπε καλα της λες της Κλαουντια....να ζητησει να διαγραψουν και τα ποστ στο μνημα του Τεα που τον λεει μουνοπανο,πισωγλεντζε που θα του βαλει μελιτζανες στο κωλο και αυτος γελαει και δεν αντιδραει καθολου.Και εσύ τι ίδιο.
Να ζητήσεις να βγείς από τον διαγωνισμό.
Εκτός και αν σου αρέσει να σε κοροϊδεύουν οι πίθηκοι.
Ξύπνα μαλάκα.
Κλαουντια ποσες μελιτζανες χωραει η ξεχαρβαλωμενη κωλαρα σου;Κακώς το ναυάγιο κλητήρα που ζέχνει η ανάσα του από την πείνα.