RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 18.738
- Πόντοι
- 3.556
τυπε μπαρόκ θα μας πεις το μυστικο πως λες τοσο πετυχημένα καλησπερα στα νήματα των κορασίδων ;;;Ξέρεις εσύ από ντελικάτους
τυπε μπαρόκ θα μας πεις το μυστικο πως λες τοσο πετυχημένα καλησπερα στα νήματα των κορασίδων ;;;Ξέρεις εσύ από ντελικάτους
τύπε θα στο πω οπως το λενε οι φιναλιστ του διαγωνισμουθα στο στείλω σε πιμι αν πεις πως ο κ. Κυριάκος μας είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός που πέρασε ποτε
Ο Κύριος Κυριάκος είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός που πέρασε τα τελευταία 30 χρόνια.θα στο στείλω σε πιμι αν πεις πως ο κ. Κυριάκος μας είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός που πέρασε ποτε
μεσα στην υγρασίαΑ κατάλαβα και συ ζεις σε ένα υπόγειο και έρχεσαι εδώ να μας πεις πως κάτι ξέρεις
Σ έχω ιγκνορ τύπεέχεις πμ
Σκουάντρα Ατζούρα τύπε.τύπε μηπως να καναμε μια ξεχωριστη ενότητα με τις μπεστ οφ στιγμές του καθενος; εχω στο σκληρο ενα σωρο ποστ απο μπαρόκ και αλέξανδρο για σκουπιδιασμα.
τύπε μπαρόκ θα σου ποστάρω τηλεκοντρόλ αν μας λυσεις την απορια σε τι διαφερει η στραπατσαδα απο την στραπ_ατσαδαΚανένα τηλεκοντρόλ δεν έχεις να μας βάλεις;
Έχει μια κάτω παύλα η δεύτερη.τύπε μπαρόκ θα σου ποστάρω τηλεκοντρόλ αν μας λυσεις την απορια σε τι διαφερει η στραπατσαδα απο την στραπ_ατσαδα
Τυπάρα καμιά επαγγελματία που να στραπονιάζει και να κατουράει έχουμε ;τύπε μπαρόκ θα σου ποστάρω τηλεκοντρόλ αν μας λυσεις την απορια σε τι διαφερει η στραπατσαδα απο την στραπ_ατσαδα
για στραπ ατσαδα σιγουρα τύπε αφου το εχει γραψει στην αλληνε οτι στραπ _____ ατσαδα μονο απο τα χεράκια τηςΤυπάρα καμιά επαγγελματία που να στραπονιάζει και να κατουράει έχουμε ;
Για να τον φτιάξει .
Στράπον και κατούρημα.
Εσύ προτιμάς γαμήσι και ξύλο μόνο από εμένα τον ερασιτέχνη. ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΜΟΥ.Τυπάρα καμιά επαγγελματία που να στραπονιάζει και να κατουράει έχουμε ;
Για να τον φτιάξει .
Στράπον και κατούρημα.
Τύπε, ξέρει και από σκάφη το παιδί !Γέρικο γκει ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ
ουστ !
Κολλητσίδα , ενοχλητικό γεροντάκι τσιμπουκλάκι !
Μπαροκάκι πήγαινε στο σύλλογο ΛΟΑΤΚΙ + να παίξεις !
Ε ναι, γιατι να το κρυψομεν αλλωστεθα στο στείλω σε πιμι αν πεις πως ο κ. Κυριάκος μας είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός που πέρασε ποτε
Είχες δίκιο μπινέ που μας έπρηξες τα @@ για το Μπούσμιλς....τι το κάνατε δω αμέρικαν κωλομπάρ?
μαν μιλαμε για μεγαλος μπηχτής καμάκι ο τυπος. εδω δες πως μαγεύει τη μποτανα που τον ειπε «μου» πρεπει να έβρεξε βρακακι σε δυο σεκοντΠαρακαλειται η Κλαουντια το μουνοπανο γνωστη και ως Barock να παρει να ριξει ενα σφουγγαρισμα στο νημα του ΤΕΑ γιατι μαζευτηκαν πολλα χυσια....