Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Επιστροφή από αλητείες με Λαδάκη...Πέντε (5) άτομα θα πάμε ,
λες να είμαστε ... μόνοι μας ;
Πέφτει παντόφλα από τη συντρόφισσα ;
Δεν σε αφήνει να βγεις ;
τι αλλο θες τύπε αφου ο τυπος εχει πιασει ταβανι δεδομένων των συνθηκώνε. 68 ατομα τον εμπιστεύτηκαν για τη μαλακια του και τον ανέδειξαν.Κρίμα ρε μαλάκες καινούριο νήμα να πάει για ανακύκλωση
το τραγικό είναι ότι ο στόκχολμ θα παρακαλέσει τον Άλεξ να αναλάβει την πτώχευση του νήματος
Έχω κάνει εξ αρχής γνωστές τις προθέσεις μουτι αλλο θες τύπε αφου ο τυπος εχει πιασει ταβανι δεδομένων των συνθηκώνε. 68 ατομα τον εμπιστεύτηκαν για τη μαλακια του και τον ανέδειξαν.
Και ποιούς είχες βγάλει ;
ΠΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΦΑΝΕΡΟΙ .... να δούμε πόσοι είναι οι κλώνοι κατουρημένων στραπονιάρηδων
στην ξεφτίλα του στέκα.
Ρε τύπε Στέκα, τώρα θα μάθουμε ποσό ΞΕΦΤΙΛΑΣ είναι ο τύπος Λάκης-ζελικο-φυλοβιος-τεληςΟσταλονε;;;Ρε πουστράκη τραλαλακη τι σχέση είχα εγώ με τον περσινό διαγωνισμό;;;;;
Εκτός από μαλάκας είσαι και ΨΕΥΤΗΣ!!!!
Επιστροφή από αλητείες με Λαδάκη...
Τι γυρεύεις στο Μεταξουργείο?Επιστροφή από αλητείες με Λαδάκη...
Aκουει την Μενδωνη, τον παιρνει στο μπαλκονι με βοτκα οταν σουρωνει και κανει τον Μαρκόνη, μα στελνει S.O.S για βοιδοψωλες.Ο κώλος του παγώνει κι ο πακιστανός του τον χώνει !
Aκουει την Μενδωνη, τον παιρνει στο μπαλκονι με βοτκα οταν σουρωνει και κανει τον Μαρκόνη, μα στελνει S.O.S για βοιδοψωλες.
Με παρέσυρε ο ακόλαστος λαδάκης στα bourdela.comΤι γυρεύεις στο Μεταξουργείο?
Δεν εχει κανενα νοημα να το πας μεχρι 26 Δεκεμβρη....περνα στην επομενη φαση.Ημιτελικά αν τελείωναν σήμερα τα προκριματικά
Alex71-Annapurna
Barock-tellystalone6969
τύπε μηπως να καναμε μια ξεχωριστη ενότητα με τις μπεστ οφ στιγμές του καθενος; εχω στο σκληρο ενα σωρο ποστ απο μπαρόκ και αλέξανδρο για σκουπιδιασμα. ισως ετσι αναζωπυρωθεί το ενδιαφερο του κοινούΗμιτελικά αν τελείωναν σήμερα τα προκριματικά
Alex71-Annapurna
Barock-tellystalone6969
Βαριεμαι ανυποφορα τυπε ξεκινα.....τύπε μηπως να καναμε μια ξεχωριστη ενότητα με τις μπεστ οφ στιγμές του καθενος; εχω στο σκληρο ενα σωρο ποστ απο μπαρόκ και αλέξανδρο για σκουπιδιασμα. ισως ετσι αναζωπυρωθεί το ενδιαφερο του κοινού
εχω πρόχειρα παρανυφάκι, στραπ_ατσαδα , καλησπερες στην κυρια ελενα κλπ. τα εχω παντα ανοιχτα ταμπ στο κινητο . εχεις καμια προτίμηση;Βαριεμαι ανυποφορα τυπε ξεκινα.....
Και σε είχα για πιο κυριλάτο....Με παρέσυρε ο ακόλαστος λαδάκης στα bourdela.com
Ρε μπράταν...με στεναχωρας...Και σε είχα για πιο κυριλάτο....
Τα εχω και εγω αυτα ρε τυπε....κατι αλλο δεν εχεις;εχω πρόχειρα παρανυφάκι, στραπ_ατσαδα , καλησπερες στην κυρια ελενα κλπ. τα εχω παντα ανοιχτα ταμπ στο κινητο . εχεις καμια προτίμηση;