Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.492
- Πόντοι
- 8.846
παίζει κανα 007?Aν θελει καποιος καμια ευκαιρια,ας στειλει πμ
αν ναι πιάσε μου δύο...
παίζει κανα 007?Aν θελει καποιος καμια ευκαιρια,ας στειλει πμ
8300 μετρητά στο χέρι, με επαλήθευση πρώτη σελίδα μπου, πιάνει τυπε;
να σου απαντησω εγω σε αυτο και ασε τον νιπλη...δεν ειναι δυνατες,αδιστακτες ειναι.Και συνηθως φευγουν αν βρουν αλλον πρωτα.Αυτο δεν ειναι δυναμισμος....αλλα τεσπα συνεχιστε εδω τα δικα σαςεμενα παντως οταν με παρατησε μια γκομενα καποτε μου ειπε οτι ο δυνατος ειναι αυτος που φευγει (δεν εχω καταληξει ακομα) και μη μου πειτε οτι οι γκομενεςδεν εχουν αρχιδια - αρχιδια δεν εχουν αλλα αρχιδια κουμανταρουν - νομιζω ο νιπλης καλα εκανε και την εκανε με ελαφρα - ηταν μια αποχωρηση /διαμαρτυρια επι της διαδικασιας και οχι δια των αρνητικων ψηφων
Κάτι τέτοιες φώτο μου θυμίζουν την εποχή που ο Καραμάνης ανέβαζε τα ουίσκια του και τα ξηροκάρπιά τουΑν και ειχα υποσχεθει οτι αυτη η κοτα δε θα ξαναδει τιποτα δικο μου, για χαρη της παρεας
Mισο να τσεκαρω στην αποθηκη για αποθεματαπαίζει κανα 007?
αν ναι πιάσε μου δύο...
βαθια νερα της γυναικας η ψυχηδεν εχω καποια θεωριαχαχα λες να γεννηθηκαμε εμεις οι αντρες σαν ο σακος του μποξ των γυναικων anyway συνεχιζουμενα σου απαντησω εγω σε αυτο και ασε τον νιπλη...δεν ειναι δυνατες,αδιστακτες ειναι.Και συνηθως φευγουν αν βρουν αλλον πρωτα.Αυτο δεν ειναι δυναμισμος....αλλα τεσπα συνεχιστε εδω τα δικα σας
Καραμανης μαλακα,το site τρωει τα παιδια τουΚάτι τέτοιες φώτο μου θυμίζουν την εποχή που ο Καραμάνης ανέβαζε τα ουίσκια του και τα ξηροκάρπιά του
Τυπε γνήσια είναι η ζιρο?μου φαίνεται παραμυθένια?Κάτι τέτοιες φώτο μου θυμίζουν την εποχή που ο Καραμάνης ανέβαζε τα ουίσκια του και τα ξηροκάρπιά του
Ναι ναι ναι...Που πας με τη πέρδικα παίκτη μου … Τα εκλεκτά μέλη του σάη ξεκινάνε από 12 ετών και άνω
Γνησια ειναι...Τυπε γνήσια είναι η ζιρο?μου φαίνεται παραμυθένια?
Καλά ρε ο άλλος ανέβασε κοτζαμ ανάκτορο κ εσύ μάς ανεβάζεις ρολογακια;;Αν και ειχα υποσχεθει οτι αυτη η κοτα δε θα ξαναδει τιποτα δικο μου, για χαρη της παρεας
Αν ειναι αυτο πανεραι εγω ειμαι σαμουραι. Πηγαινε μια βολτα βουκουρεστιου να δεις πως ειναι τα οριτζιναλε τετοιου ειδους ρολογα. Αλλα πως να κατεβεις αθηνα αφου χρειαζεσαι βιζα.για χαρη της παρεας
Aλλαξες κινητο?Απο την κατοχη ειναι αυτα?Τα ανταλλαξες με κανενα τενεκε λαδι(θα μπορουσε και σημερα να γινει ολως τυχαιως)
Απο την κατοχη ειναι αυτα?
Δεν επιθυμώ να σας σοκάρω, αλλά δεν είστε ο μόνος που είδε το ποσοστό του να αυξάνεται στην κρυφή ψηφοφορία. Και για να σας δώσω δύο παραδείγματα. Eγώ στην φανερή είχα μια ψήφο από τον κ. @lelosbi , ενώ τώρα με την κρυφή έχω φτάσει αισίως τους 13. Επίσης ο κ. Κωλό-γερος με την φανερή δεν είχε καμία ψήφο, ενώ τώρα με την κρυφή έχει δύο.
Συμφωνώ ότι με την συνένωση και την μετατροπή της ψηφοφορίας σε κρυφή παίχτηκε μαλακία.
Ποιος είναι όμως τελικά ο μαλάκας; Αυτός που έκανε την μετατροπή; Ή αυτός που θίχτηκε από το γεγονός ότι έπεφταν πάνω του βροχή οι ψήφοι;
Και αυτό το ερωτώ γιατί όταν ο κ. @alex71 δήλωσε ευθαρσώς πως θίχτηκε από αυτό το γεγονός, λοιδορήθηκε σφόδρα και από εσάς. Εσείς λοιπόν ως "Θιγμένος", γιατί νομίζετε πως δεν ανήκετε στην ίδια συνομοταξία;