kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.119
- Πόντοι
- 6.256
Ο @argyrotoxos γιατι πηρε10 ψηφουςρε, επειδη ειναι μιλφακιας;
Εχετε τρελλαθει;
Εχετε τρελλαθει;
Ο @argyrotoxos γιατι πηρε10 ψηφουςρε, επειδη ειναι μιλφακιας;
Εχετε τρελλαθει;
Εκανες χοντρη μαλακια τυπε και αλειψες βουτυρο στο ψωμι οσων θελανε να στη πουνε....και εγω στη φανερη δεν ειχα ουτε μια ψηφο και στη κρυφη ξαφνικα βρεθηκα με 16 ψηφους αλλα στα αρχιδια μου κιολας.Δεν μπορεις να κραζεις τοσο καιρο ολους οσους κανανε σαν αυτιστικοι για τον διαγωνισμο και τις ψηφους και μετα να ζητας να σε βγαλουνε εκτος επειδη ειχες μαζεψει πολλες...μεγαλο φαουλ.Επειδη ρωτας εσυ απανταω . αλλιως ουτε που θα ασχολιομουν.
Απο την πρωτη στιγμη που ενωσε καποιος αντιμ τις 2 ψηφοφορίες και εγινε απο φανερή σε κρυφή ειπα οτι ειναι μία μαλακία και μιση η κρυφη (υπαρχουν τα μηνυματα στις πισω σελιδες) ..
Στην συνέχεια, ουτε ο Λακης ουτε ο αλλος ο καθυστερημένος που ανοιξε την δευτερη κρυφη ειπαν οτι μπορουν να την πειράξουν
( η γνωστη μαλακία που εχεις αναφερει και εσυ στο αναλογο νημα, οτι κλειδωνουν οι ψηφοφορίες στα νηματα και δεν παιρνουν αλλαγες ) ,
ειδα μετα τον ΑνναΜαριαΒελλη που απλα "βγηκε" και λεω: πως γινεται ρε πουστη να λες οτι δεν πειραζεται η ψηφοφορία αλλα να βγαζεις κόσμο αν στο ζητησει... (?)
Ε και πουτσα μου , εστειλα μηνυμα και με εβγαλε .. δεν ειχε κανενα νόημα να μεινω σε κρυφη ψηφοφορία , το ειχα πει απο την αρχη , μαλακία μου που δεν το σκεφτηκα τότε οτι
υπηρχε η δυνατοτητα να βγω απο την μερα που γυρισε σε κρυφη .. να ναι καλα ο ΑνναΜαριαΒελλη που μας εδωσε την λυση
Οταν αποκτησουν τ αρχιδια το τσουτσεκια εδω ας κανουν φανερή και ας με βαλουν και πρωτο πρωτο .. αλλά δεν το βλέπω φίλε μου
Γιατι βγηκε ο ΑνναΜαριαΒελλη δεν έχω ιδέα , πρεπει να ρωτησεις τον ίδιο
Εκανες χοντρη μαλακια τυπε και αλειψες βουτυρο στο ψωμι οσων θελανε να στη πουνε....και εγω στη φανερη δεν ειχα ουτε μια ψηφο και στη κρυφη ξαφνικα βρεθηκα με 16 ψηφους αλλα στα αρχιδια μου κιολας.Δεν μπορεις να κραζεις τοσο καιρο ολους οσους κανανε σαν αυτιστικοι για τον διαγωνισμο και τις ψηφους και μετα να ζητας να σε βγαλουνε εκτος επειδη ειχες μαζεψει πολλες...μεγαλο φαουλ.
Υπάρχουν ορκισμένοι πιπινολατρες...ζουν στην πλάνη τους,ου γαρ οιδασι τι ποιουσι...Ο @argyrotoxos γιατι πηρε10 ψηφουςρε, επειδη ειναι μιλφακιας;
Εχετε τρελλαθει;
ακόμα να κλείσεις το προφίλ σου μωρη ξεχειλωμενη τραβελοπουστρα?σεβαστη η αποψη σου,
αλλά οπως σου ειπα απο την πρωτη μέρα που εγινε κρυφη θα εβγαινα που και εγω ειχα 5-6 ψηφους, πιστευα οτι δεν γινοταν να βγεις,
αφου ειδικα οταν και ο λακης και ο αλλος ειπαν οτι δεν μπορουν να την πειράξουν.
Μολις ειδα ΑνναΜαριαΒελλη οτι παιζει να βγεις με μηνυμα στον αντμιν εφυγα στα καπάκια, αν ειχα 5 ψηφους δεν θα ηταν προβλημα δηλαδη ;; η μηπως ειμουνα πρωτος και δεν το ηξερα ;; αν εφευγα 2 μερες πριν την ληξη αντε να πω εχεις ένα δίκιο..
Και να σου πω και κάτι άλλο, είχα και πατημα αφου εβγαλε τον άλλον να του πω βγαλε και εμενα τυπε.
Εκραξα οσους δεν ειχαν τα αρχιδια να πουν οτι δεν εχουν τ αντερα να ψηφισουν σε φανερη και εγραφαν δικαιολογίες του πουτσου.
Μουνόπανα που κρυβονται.
Εδω ρε μαλάκα με κράζει ο αλλος που εχει 60+ ψηφους, λες και υπηρχε η πιθανοτητα να τον περάσω ναπουμε που ειχα τους μισους.. έλα τωρα με τον κάθε μαλάκα
Επίσης οι μονοι που "μπορούν" να μου την πουν, και να έχουν και ενα δίκιο, ειναι αυτα τα 5 καργιολια που με ειχαν ψηφίσει στην φανερη , ο Sevagio , ο χαζος με την κιθαρα , ενας lelosbi , Μπαροκ ( κοιτα μια συμπτωση ολοι ΜΠΟΥΣΤΗΔΕΣ εμενα ψηφισαν ) , ολα τα αλλα πουστρακια που κρυφτηκαν πισω απο την κρυφη ψηφοφορία καλυτερα να πανε να ρουφηξουν κανα καυλι απο το να κλαινε εδω σαν γαμημένες δεύτερες πουτάνες
Εκτος απο τους 5 ολοι οι αλλοι που κλαινε ειναι τα κλασσικα πουστρακια/χεστρακια που τα ριξανε οταν εγινε κρυφη..
γιατι μην μου πεις οτι ξαφνικά ολοι εγιναν ηθικοι και τους νοιαζει να ειναι νορμαλ η ψηφοφορια
και νοιαζει τον ηλιθιο που κλαιει οτι δεν με βρισκει ο goustarwnaxynw να με ψηφισει. ;; ασε ρε .
Ξαφνικα μου εγιναν ολοι σημαιοφόροι σωστης ψηφοφορίας αλλα στα μέτρα τους , οχι φανερη , κρυφη
ακόμα να κλείσεις το προφίλ σου μωρη ξεχειλωμενη τραβελοπουστρα?
κάθεσαι και γράφεις σεντονακια από χθες ξημερώματα με δικαιολογίες.
είσαι τόσο μαλακας όσο ο ΧολΟφΦεημ επί 3... τριμαλακα
μέχρι και ο Δαλάι Λάμα σε εχυσε στη μάπα... και με την απουσία του.ελα βλαμμένο των ιμοτζι ξεκινα ..
μέχρι και ο Δαλάι Λάμα σε εχυσε στη μάπα... και με την απουσία του.
όλη σου η ζωουλα εδώ μέσα μαρή κωλοτρουπιδα σαπχια.
φοβερό old time classic το shadow και μπορείςνα βρεις μεταχειρισμένα αλλά οχι, rebel 1100....shadow classic μαγκα μου?!?!
η ψηφοφορία φανερή ή κρυφή ,αυτά μας ενδιαφέρουν.Για όλα τα παραπάνω που γράφει ο @Νίπλης προτείνω μια και έξω την αλλαγή του τρόπου ψηφοφορίας.
α)Ανοίγει θρεντάκιον που ο καθένας από εμάς μπορεί να προτείνει όποιο μέλος θέλει. Διάρκεια 10 ημέρες, την ενδέκατη μαζεύονται όλες οι προτάσεις και ανοίγει νέο θρεντάκιον και γίνεται η ψηφοφορία. Άλλες 5-10 ημέρες. Φυσικά όποιος προτείνει κάποιο μέλος προστίθεται και αυτός στην ψηφοφορία, ή έχουμε αρχίδια ή που θα αποκτήσετε στράκια.
β)Σιγά μην κάνω κάτι από τα παραπάνω, βαριέμαι
Φανερή φυσικά, εδώ οι υποψήφιοι θα είναι κατόπιν προτάσεως από άλλο μέλος που, ακόμα πιο φυσικά, θα μπει και αυτό στη λίστα.η ψηφοφορία φανερή ή κρυφή ,αυτά μας ενδιαφέρουν.
Απαντώ με εκείνη την έκδοση από το "Αχ,Ευρώπη" του Τζίμη Πανούση όπου λέει...",μαλακα,μαλακα,μαλακα,μαλακα"....γιατί όλοι είμαστε συνονοματοι.Καλημέρα μαλάκες.
ΒOU Physics : Το μεγεθος του σεντονιου ειναι αναλογο του βαρους που εχεις στη συνειδηση σου..σεβαστη η αποψη σου,
αλλά οπως σου ειπα απο την πρωτη μέρα που εγινε κρυφη θα εβγαινα που και εγω ειχα 5-6 ψηφους, πιστευα οτι δεν γινοταν να βγεις,
αφου ειδικα οταν και ο λακης και ο αλλος ειπαν οτι δεν μπορουν να την πειράξουν.
Μολις ειδα ΑνναΜαριαΒελλη οτι παιζει να βγεις με μηνυμα στον αντμιν εφυγα στα καπάκια, αν ειχα 5 ψηφους δεν θα ηταν προβλημα δηλαδη ;; η μηπως ειμουνα πρωτος και δεν το ηξερα ;; αν εφευγα 2 μερες πριν την ληξη αντε να πω εχεις ένα δίκιο..
Και να σου πω και κάτι άλλο, είχα και πατημα αφου εβγαλε τον άλλον να του πω βγαλε και εμενα τυπε.
Εκραξα οσους δεν ειχαν τα αρχιδια να πουν οτι δεν εχουν τ αντερα να ψηφισουν σε φανερη και εγραφαν δικαιολογίες του πουτσου.
Μουνόπανα που κρυβονται.
Εδω ρε μαλάκα με κράζει ο αλλος που εχει 60+ ψηφους, λες και υπηρχε η πιθανοτητα να τον περάσω ναπουμε που ειχα τους μισους.. έλα τωρα με τον κάθε μαλάκα
Επίσης οι μονοι που "μπορούν" να μου την πουν, και να έχουν και ενα δίκιο, ειναι αυτα τα 5 καργιολια που με ειχαν ψηφίσει στην φανερη , ο Sevagio , ο χαζος με την κιθαρα , ενας lelosbi , Μπαροκ ( κοιτα μια συμπτωση ολοι ΜΠΟΥΣΤΗΔΕΣ εμενα ψηφισαν ) , ολα τα αλλα πουστρακια που κρυφτηκαν πισω απο την κρυφη ψηφοφορία καλυτερα να πανε να ρουφηξουν κανα καυλι απο το να κλαινε εδω σαν γαμημένες δεύτερες πουτάνες
Εκτος απο τους 5 ολοι οι αλλοι που κλαινε ειναι τα κλασσικα πουστρακια/χεστρακια που τα ριξανε οταν εγινε κρυφη..
γιατι μην μου πεις οτι ξαφνικά ολοι εγιναν ηθικοι και τους νοιαζει να ειναι νορμαλ η ψηφοφορια
και νοιαζει τον ηλιθιο που κλαιει οτι δεν με βρισκει ο goustarwnaxynw να με ψηφισει. ;; ασε ρε .
Ξαφνικα μου εγιναν ολοι σημαιοφόροι σωστης ψηφοφορίας αλλα στα μέτρα τους , οχι φανερη , κρυφη