Νέα

Μπύρες

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pristine
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 814
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποσες μπυρες πινεις την μερα ?

  • Μια

    Ψήφοι: 23 33,3%
  • Δυο

    Ψήφοι: 16 23,2%
  • Τρεις

    Ψήφοι: 19 27,5%
  • Δεκα

    Ψήφοι: 7 10,1%
  • Αν πινεις πανω απο 80 τοτε εισαι για Γκινες

    Ψήφοι: 4 5,8%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    69

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Μηνύματα
2.469
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Εμενα οι καλυτερες μου μπυρες ειναι

1)ΗΕΙΝΕΚΕΝ
2)ΑΛΦΑ
3)FISHER
4)MYTHOS
 

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Μηνύματα
30.768
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Πσσσσ, είσαι ψαγμένος! :rockon:
 

BOBIE

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Μηνύματα
12
Like
0
Πόντοι
0
για δοκιμαστε MYTHOS RED  και τα λεμε , by far η καλυτερη
 

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
2.114
Like
3.152
Πόντοι
456
Βασικα περα απο μαρκες το πιο σημαντικο ειναι το ειδος της μπυρας
Δηλ. δεν εχει νοημα η συγκριση μεταξυ π.χ ΚΑΙΖΕΡ και ΑΜΣΤΕΛ
Γιατι η μια ειναι ΠΙΛΣ και η αλλη ΛΑΓΚΕΡ.
Προσωπικα προτιμω τις ΠΙΛΣ γιατι πικριζουν λιγο ενω οι αλλες ειναι στο
πιο γλυκο.
Η ΚΑΙΖΕΡ για μενα ειναι απο τις καλυτερες και εαν την γουσταρει καποιος
την βρισκει παντου πλεον γιατι επιβληθηκε με την ποιοτητα της.
Ενδιαφερον επισης εχουν τελευταια η πειραικη μικροζυθοποιια και η κραφτ
Το κακο ειναι οτι τις βρισκεις μονον στα σουπερ μαρκετ.
Επισης οι παραπανω μαρκες εχουν και μικροτερο χρονο ληξης αρα λιγωτερα
συντηρητικα αρα καλυτερη γευση!
Εχει μεγαλη πλακα παντως μερικοι φιλοι που το παιζουν ειδημονες
π.χ σ'ενα μαγαζι που εχει την ιδια μαρκα σε μπουκαλι και βαρελι
διαλεγουν το μπουκαλι!!!
Ποτε μια μπυρα στο μπουκαλι δεν ειναι δυνατον να ειναι καλυτερη
απο την ιδια σε βαρελι!
Απλουστατα γιατι το βαρελι δεν εχει συντηρητικα που αλλοιωνουν την
γευση της!

Τα δυο μαγαζια της κραφτ σερβιρουν την καλυτερη φρεσκια μπυρα στην
Ελλαδα κατα την αποψη μου,αξιζει επισκεψης.



 

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Μηνύματα
1.541
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Βασικα περα απο μαρκες το πιο σημαντικο ειναι το ειδος της μπυρας
Δηλ. δεν εχει νοημα η συγκριση μεταξυ π.χ ΚΑΙΖΕΡ και ΑΜΣΤΕΛ
Γιατι η μια ειναι ΠΙΛΣ και η αλλη ΛΑΓΚΕΡ.
Προσωπικα προτιμω τις ΠΙΛΣ γιατι πικριζουν λιγο ενω οι αλλες ειναι στο
πιο γλυκο.
Η ΚΑΙΖΕΡ για μενα ειναι απο τις καλυτερες και εαν την γουσταρει καποιος
την βρισκει παντου πλεον γιατι επιβληθηκε με την ποιοτητα της.
Ενδιαφερον επισης εχουν τελευταια η πειραικη μικροζυθοποιια και η κραφτ
Το κακο ειναι οτι τις βρισκεις μονον στα σουπερ μαρκετ.
Επισης οι παραπανω μαρκες εχουν και μικροτερο χρονο ληξης αρα λιγωτερα
συντηρητικα αρα καλυτερη γευση!
Εχει μεγαλη πλακα παντως μερικοι φιλοι που το παιζουν ειδημονες
π.χ σ'ενα μαγαζι που εχει την ιδια μαρκα σε μπουκαλι και βαρελι
διαλεγουν το μπουκαλι!!!
Ποτε μια μπυρα στο μπουκαλι δεν ειναι δυνατον να ειναι καλυτερη
απο την ιδια σε βαρελι!
Απλουστατα γιατι το βαρελι δεν εχει συντηρητικα που αλλοιωνουν την
γευση της!

Τα δυο μαγαζια της κραφτ σερβιρουν την καλυτερη φρεσκια μπυρα στην
Ελλαδα κατα την αποψη μου,αξιζει επισκεψης.
δεν ειναι θεμα συντηρητικων φιλε. απο την ιδια γραμμη παραγωγης βγαινουνε.ειναι θεμα "απωλειων"(συσκευασιας) που λεμε. απο πλευρας απωλειων η σειρα ειναι 1.κουτακια(λιγοτερες απωλειες) 2. βαρελι (περισσοτερες) 3. μπουκαλι(ακομη περισσοτερες απωλειες). ισχυει για μπυρες,αναψυκτικα κλπ. δοκιμασε μια cocacola μπουκαλι και κουτακι και θα καταλαβεις μια μικρη εστω διαφορα.
αν θυμαμαι καλα η κραφτ κλπ ανηκουν σε αλλη κατηγορια,που τις λεμε "φρεσκιες μπυρες".

ετσι για την ακαδημαικη κουβεντα ....η μπυρα εκτος απο ποιοτητα σε βυνες,λυκισκους,ζυμωση κλπ θελει οπωςδηποτε μαλακο νερο.στην ελλαδα εχουμε σκληρα νερα,τα μαλακωνουμε με σοδα,εξου και τα ευκολα φουσκωματα με τις ελληνικες μπυρες και η χαμηλη ποιοτητα. π.χ. φαε μια μπριζολα και πιες 2 ελληνικες amstel,haineken...οποια θες. φαε την ιδια μπριζολα και πιες π.x. 5 budweisser η  warsteiner. δεν εχει το στομαχι την ιδια φουσκωση με τιποτα :)

για αυτους που τους αρεσουνε οι weiss(αυτες με τη πραγματικη μαγια μεσα)...αν το μπουκαλι ειναι 500 ml για παραδειγμα,τοτε θελουμε αντιστοιχο ποτηρι 550-600 ml. αδειαζουμε σιγα σιγα τη μπυρα στο ποτηρι,καλυτερα πλαγιαστα να μη κανει αφρο.κραταμε στο μπουκαλι 2-3 δαχτυλα μπυρα,το κουναμε γυρω γυρω για 30-40 δευτερα,αφριζει,και μετα το ριχνουμε στο ποτηρι.και μετα εις υγειαν μας ;)
 

desolator

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2008
Μηνύματα
195
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια .... για την Fischer τι γνωμη εχετε ???  :headbang: :headbang: :headbang:
 

desolator

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2008
Μηνύματα
195
Like
0
Πόντοι
1
και αν ξερει κανεις να μου πει που θα μπορουσα να αγορασω μπυροποτηρα εκτος απο τις προσφορες με ποτηρια που πουλανε μαζι με τετραδες/εξαδες μπυρες , θα το εκτιμουσα πολυ  :)
 

desolator

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2008
Μηνύματα
195
Like
0
Πόντοι
1
Μου αρέσει αρκετά .. ωραία ξανθιά μπύρα , πίνεται αρκετά κρύα .

φιλε τελικα μια μπυρα που σερβιρετε κρυα , θα ταν καλυτερα να την βαζεις στη καταψυξη να παγωσει αρκετα και γρηγορα η` στη συντηρηση σε χαμηλη θερμοκρασια και αργα ?
 

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Μηνύματα
3.590
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
φιλε τελικα μια μπυρα που σερβιρετε κρυα , θα ταν καλυτερα να την βαζεις στη καταψυξη να παγωσει αρκετα και γρηγορα η` στη συντηρηση σε χαμηλη θερμοκρασια και αργα ?

Στην κατάψυξη χάνεται το άρωμα της μπύρας , είναι σαν να πίνεις παγωμένο νερό - καλύτερα στη συντήρηση σε χαμηλή θερμοκρασία.
 

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Μηνύματα
15.504
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
URL]]
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom