You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπύρες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pristine
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 814
- Εμφανίσεις 42K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
γλυκεια Νταρια εχω ακουσει πως πολυ καλη ρωσικη μπυρα ειναι η μπαλτικα . ισχυει ??
και βεβαια!!!!γλυκεια Νταρια εχω ακουσει πως πολυ καλη ρωσικη μπυρα ειναι η μπαλτικα . ισχυει ??
Δοκίμσε Paulaner kai Paulaner weisbeer, πολύ καλές.
Αλλά να σου πώ κάτι δώσε τους Μύθος, φίλη bar woman σε ξενοδοχείο μου έλεγε ότι αυτή προτιμούν όλοι οι ξένοι με μεγάλη διαφορά από τις άλλες
κι εγώ το ίδιο, εκτός από την γεύση είανι και γροθιά στο μονοπώλιο των άλλων δύο γνωστών μπυρών.
Αλλά να σου πώ κάτι δώσε τους Μύθος, φίλη bar woman σε ξενοδοχείο μου έλεγε ότι αυτή προτιμούν όλοι οι ξένοι με μεγάλη διαφορά από τις άλλες
κι εγώ το ίδιο, εκτός από την γεύση είανι και γροθιά στο μονοπώλιο των άλλων δύο γνωστών μπυρών.
Νταρια επι τη ευκαιρια να σε ρωτησω. εδω ελλαδα εσυ βρισκεις ρωσικες μπυρες ? παλια που εμενα καλλιθεα οταν ημουν μικρος θυμαμαι αρκετα μαγαζια με ρωσικα προιοντα, εκει πιστευεις θα βρω καμια ρωσικη μπυρα ?? σε ευχαριστω εκ των προτερων ! :-* :-*
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ητανΔοκίμσε Paulaner kai Paulaner weisbeer, πολύ καλές.
και αυτη τωρα σε πολυεθνικη πουληθηκε
και μενα απο τις "ελληνικες" η μυθος μου αρεσει
Παίδες (άντρες & γυναίκες) - πολύ πράμα από χτες. Ευχαριστώ για το input.
Θα τσεκάρω Ευρωπαϊκές όντως μια και όπως είπε κάποιος φίλος πιο πάνω, τις Αμερικάνικες (ποιες είναι οι δημοφιλείς εκεί - Bud ή κάπως έτσι?) θα τις έχει βαρεθεί.
Η λέξη καπνιστή μου άρεσε ιδιαίτερα με κρεατικό όντως. Θα δω για καμιά Τσέχικη ή καμιά ζόρικη Γερμανική επίσης.
Cheers
Θα τσεκάρω Ευρωπαϊκές όντως μια και όπως είπε κάποιος φίλος πιο πάνω, τις Αμερικάνικες (ποιες είναι οι δημοφιλείς εκεί - Bud ή κάπως έτσι?) θα τις έχει βαρεθεί.
Η λέξη καπνιστή μου άρεσε ιδιαίτερα με κρεατικό όντως. Θα δω για καμιά Τσέχικη ή καμιά ζόρικη Γερμανική επίσης.
Cheers
και βεβαια!! ειναι τοσα πολλα ρωσικα μαγαζια εδω περα.. και στη Καλιθεα και εδω κεντρο (Αχαρνων), δλδ τασα πολλα ρωσικα μαγαζια που δεν ξερεις που να πρωτοπας.. και εχουν βεβαια ρωσικες μπυρες...Νταρια επι τη ευκαιρια να σε ρωτησω. εδω ελλαδα εσυ βρισκεις ρωσικες μπυρες ? παλια που εμενα καλλιθεα οταν ημουν μικρος θυμαμαι αρκετα μαγαζια με ρωσικα προιοντα, εκει πιστευεις θα βρω καμια ρωσικη μπυρα ?? σε ευχαριστω εκ των προτερων ! :-* :-*
nikospireas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 81
- Πόντοι
- 3.945
σωστα σου ειπε η φιλη σου.ζητανε συχνα ελληνικη και προτιμανε τη μυθος τα τελευταια χρονιαΔοκίμσε Paulaner kai Paulaner weisbeer, πολύ καλές.
α. οποιος δοκιμασει paulaner weiss η οποιαδηποτε τυπου weiss ,θελει ειδικο ποτηρι και μια τεχνικη να την ριξει μεσα.μη κανετε το λαθος να την πιειτε οπως τις υπολοιπες.
β. η bud δεν ειναι μπυρα. ειναι ροφημα. μπυρα ειναι κατι που φτιαχνεται απο βυνη,οχι απο ρυζι ;)
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μας κολαζεις μεσημεριατικα
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Έχουμε εξελίξεις στην ελληνική ζυθοποιΐα.
Φυσικά η μεγάλη είδηση είναι η επανα-κυκλοφορία της Φιξ από την Χήτος (Ζαγόρι):
http://[URL unfurl="true"]www.beerland.org/show_image.php?picid=423&type=thumb[/img[/URL]]
Μία ιστορική ετικέτα που για μερικούς είναι η πρώτη μπύρα που δοκίμασαν ποτέ. Το τι θα γίνει θα το δείξει το μέλλον.
Στην συνέχεια άξια προσοχής είναι η κυκλοφορία της Craft σε μπουκάλι.
[URL unfurl="true"]http://www.craft.gr/beers-in-bottle.html[/URL]
Έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής Smoked Lager και Pilsener με πολύ θετικές εντυπώσεις ιδιαίτερα για την πρώτη.
Δυστυχώς η Genesis έχει αποσυρθεί από την αγορά μετά από την εξαγορά της επίσης από την Χήτος. Βλέπω ότι έχει σχεδιαστεί ξανά το μπουκάλι και το logo αλλά μπύρα δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη:
[URL unfurl="true"]http://www.okathens.gr/spot.genesis.relaunched.php[/URL]
Φυσικά η μεγάλη είδηση είναι η επανα-κυκλοφορία της Φιξ από την Χήτος (Ζαγόρι):
http://[URL unfurl="true"]www.beerland.org/show_image.php?picid=423&type=thumb[/img[/URL]]
Μία ιστορική ετικέτα που για μερικούς είναι η πρώτη μπύρα που δοκίμασαν ποτέ. Το τι θα γίνει θα το δείξει το μέλλον.
Στην συνέχεια άξια προσοχής είναι η κυκλοφορία της Craft σε μπουκάλι.
[URL unfurl="true"]http://www.craft.gr/beers-in-bottle.html[/URL]
Έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής Smoked Lager και Pilsener με πολύ θετικές εντυπώσεις ιδιαίτερα για την πρώτη.
Δυστυχώς η Genesis έχει αποσυρθεί από την αγορά μετά από την εξαγορά της επίσης από την Χήτος. Βλέπω ότι έχει σχεδιαστεί ξανά το μπουκάλι και το logo αλλά μπύρα δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη:
[URL unfurl="true"]http://www.okathens.gr/spot.genesis.relaunched.php[/URL]
να ρωτησω?? αυτα που να βρω στην αθηνα? (δεν ενω τις μπυρες τωρα)
μας κολαζεις μεσημεριατικα
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μεγαλος μαγκας ο Χητος
εαν δεν τον φανε οι πολυεθνικες, οπως φαγανε την μπυρα Βεργινα και αλλους
εαν δεν τον φανε οι πολυεθνικες, οπως φαγανε την μπυρα Βεργινα και αλλους
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
καραβιδες δεν ειναι;να ρωτησω?? αυτα που να βρω στην αθηνα? (δεν ενω τις μπυρες τωρα)
ηταν
και αυτη τωρα σε πολυεθνικη πουληθηκε
και μενα απο τις "ελληνικες" η μυθος μου αρεσει
ok Σε πολυεθνική μπορεί να ανήκει αλλά απλά μου την βιδώνει άγρια ότι σχεδόν όπου και αν πας να φάς σε ταβέρνα η ψητοπωλείο έχουν μόνον αυτές ( τις γνωστές 2, αν και τώρα είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα) Επίσης μου την βιδώνει η νοοτρωπία σε όποια γιορτή ή συμμάζωξη και να πάς σε σπίτι υτές πάλι προσφέρουν λές και είναι ντροπή να έχεις άλλες. Τόσο πλύση εγκεφάλου μιλάμε
καραβιδες δεν ειναι;
nikospireas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 81
- Πόντοι
- 3.945
για τα σπιτια σωστα τα λες οκ,εχουμε επιλογες.ok Σε πολυεθνική μπορεί να ανήκει αλλά απλά μου την βιδώνει άγρια ότι σχεδόν όπου και αν πας να φάς σε ταβέρνα η ψητοπωλείο έχουν μόνον αυτές ( τις γνωστές 2, αν και τώρα είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα) Επίσης μου την βιδώνει η νοοτρωπία σε όποια γιορτή ή συμμάζωξη και να πάς σε σπίτι υτές πάλι προσφέρουν λές και είναι ντροπή να έχεις άλλες. Τόσο πλύση εγκεφάλου μιλάμε
για τα μαγαζια να τους κατηγορουμε εχεις καπως αδικο(δεν εχω μαγαζι).δε μπορουν να αντιδρασουν οι μαγαζατορες στο εκβιαστικο μαρκετινγκ των πολυεθνικων.εδω δε μπορει να κανει τιποτα ολοκληρη κυβερνηση,τι να κανουν τα μικρομαγαζα?