Νέα

Μπουρδελογραφικότητες..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gangstaXZ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 136
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Γραφικά πράγματα σε μία τσάρκα!

-Το λεκτικό που χρησιμοποιούμε ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ οι μπουρδελιάρηδες.. "θα κάνουμε βόλτα και θα ξαναπεράσουμε" ..όντως ξαναπερνάμε.. την άλλη βδομάδα που θα χει μαζευτεί το σπέρμα ξανά στον εγκέφαλο..

-Το χαρακτηριστικό σπαγγοδεμένο σφουγγάρι σε κάθε πόρτα οικήματος που είναι λες και ο Πάτρικ έχει πιάσει τον Μπομπ σφουγγαράκη όμηρο..

-Το χιλιοειπωμένο "τσιμπουκάκι,πισωκολλητό,ελεύθερα πιασίματα" .. Εντάξει.. ευτυχώς που μου το είπες δηλαδή γιατί μεσ'το δωμάτιο σκεφτόμουν να παίξω τάβλι με την κοπέλα!

-Η φράση από τα πορνίδια-στρίπερς κλπ. "Έχεις μεγάλη πούτσα" η σε παραλλαγή "εκι μεγκαλο πουτσα" .. Λες και δεν το ξέρουμε :cheesy:

-Η ετοιμοθάνατη φυματική τσατσά που καπνίζει πιο πολύ και από τον καουμπόυ της Μάρλμπορο και όταν βήχει πέφτουν οι σοβάδες από το μπουρδέλο..

-Το χαρακτηριστικό "Πάκαε πάκαε" των αφρικανών κοριτσιών στη Σωκράτους.. Τις φαντάζομαι να μου δίνουν και οδηγίες στο παρκάρισμα "πάτο όλο ντεκσιά".

-Η διαφήμιση των τσατσάδων.. "είναι πολύ καλή μέσα.. τα κάνει όλα" κλπ. .. Που το ξέρεις μορή??Μήπως την έχεις πάρει κιόλας?

-Αυτή η τραβελοφωνή που είναι λες και κατάπιε μια φυσιολογική κοπέλα το τρατζιστοράκι του παππού μου και τώρα μιλάει σαν το ρόμποκοπ.

-Αυτό το μεθυστικό άρωμα της βρώμας ανακατεμένη με glade "φρούτα του δάσους" και δεν ξέρω γω τι άλλο..

-Το "τακ τακ τακ" .. των τακουνιών που κάνουν την κόρη του ματιού μας να διαστέλλεται καθώς πλησιάζει η κοπέλα.. (σημ. Το ύψος των τακουνιών να είναι λίγο ψηλότερο από το κτίριο της Κράισλερ)

-Η βρώμα που επικρατεί πάνω στα κρεβάτια αφού είναι γεμάτα τρίχες,σπέρμα και ότι άλλο μπορεί να δει κανείς σε επεισόδιο του CSI.

-Το "κριτςςς κριτςςς" που κάνουν τα πανάρχαια κρεβάτια όταν πηδάς και σχολιάζεται πάντα από τα άτομα στο σαλόνι.Βλαχιά ε Ιππότη? :cheesy:

-Το ροζ περιτύλιγμα της καπότας του χονδρικού εμπορίου που μοιάζει με περιτύλιγμα της μπιγκ μπαμπολ.

-Βλέπω τη ντισκόμπαλα και αναρωτιέμαι .. πουτάνα θα βγει ή ο Τζων Τραβόλτα?

-Οι πάγκοι στα σαλονάκια του Μεταξουργείου .. τέτοιους έχει και ο Αστέρας Εξαρχείων στα αποδυτήρια.

-Το τσούρμο μπουρδελιάρηδων που βλέπουμε να βγαίνει από ένα μπουρδέλο (επειδή μόλις είδαν την κοπέλα) που είναι σαν να ήρθαν στη Φυλής σε γκρουπ με τον κοινωνικό τουρισμό..

-Οι περαστικοί που σε κοιτάνε όταν μπαίνεις σε μπουρδέλο λες και είσαι εξωγήινος που έχεις σκοπό να καταστρέψεις το σύμπαν με το υπερβιονικό σου τσουτσούνι.

Μπορείς κι εσύ να βρεις ένα!  ;)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
gangstaXZ τεράστιο respect!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
(το thread έγινε μόνιμο κατευθείαν)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
Έυγε Gangsta!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

να προσθέσω:

-Η πολυθρόνα στο χώλ που είναι τεχνοτροπίας 60's -70's με τα ελατήρια να έξέχουν και τον κίνδυνο εαν αποφασίσεις να κάτσεις επάνω της να βυθιστείς και να σε ρουφήξει...

- το ραδιοφωνάκι, αγορασμένο απο τους κινέζους, που - ελλείψη στερεοφωνικού με ηχεία- είναι τοποθετημένο στο χωλ και πάιζει τελειωμένα λαικά

-τα κάρτ ποστάλ που είναι κορνιζαρισμένα , καθώς και οι γυμνές φώτο που έχουν επίσης κορνιζαριστεί στους τοίχους (οι περισσότερες είναι απο την εποχή που διαβάζαμε το περιοδικό "Αθήνας- Λας Βέγκας", τότε που οι γκόμενες δεν ξυριζόντουσαν)....

και άλλα πολλά.... :)

• Χαχα
Αντιδράσεις: Odin_

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
εδω να τονισω και τις αφισες που υπαρχουν ,και τα καδρα μεσα σε ενα μπουρδελο.μου εχει τυχει εμενα να δω αφισα με το jackson οταν ηταν ακομα μαυρος.

OP
OP
gangstaXZ

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
- το ραδιοφωνάκι, αγορασμένο απο τους κινέζους, που - ελλείψη στερεοφωνικού με ηχεία- είναι τοποθετημένο στο χωλ και πάιζει τελειωμένα λαικά

Χαχα!Ναι σωστά!.. από τα πιο γραφικά μπορώ να πω ..  :cheesy:

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
η κουρτίνα που χωρίζει το χώρο αναμονής από το χώρο που αράζει η τσατσά με τη γκόμενα

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
- Το μπλέ φωσφοριζε φώς στο σαλόνι/δωμάτιο λες και μπαίνεις στην Disco Barbarella εν έτη 2009
- Τα πλαστικά λουλούδια σε βάζο στο σαλόνι

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
η κουρτίνα που χωρίζει το χώρο αναμονής από το χώρο που αράζει η τσατσά με τη γκόμενα

Η οποία είναι στάνταρ εμπριμέ με λουλουδάκια αγορασμένη απο το Άκρον-Ίλιον-Κρυστάλ το 1980

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
να προσθέσω και εγω τα σκυλάκια που υπήρχαν κάποτε σε ορισμένα σπίτια και ορμάνε σε ορισμένους μπουρδελιάρηδες  :2funny: ειναι γνωστή η ιστορία ενος παππού που πήγαινε για τσάρκα νομίζω στο Φ80 και του όρμισε το σκυλί και τον έριξε κάτω  :2funny: :2funny:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
Το νερωμένο σαπούνι
Η πλαστική σαγιονάρα (παλαιώτερα έχει εκλείψει πια) του παλιού (δεν ξέρω τώρα) στρατού.

supersafe2005

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Η "απαραιτητη" τσοντα που παιζει στην TV σε καποια μαγαζια, οπου συνηθως η κοπελα στην ταινια ειναι 20χρονια μικροτερη απο την "κοπελα" που εργαζεται και ο τυπος που "καρφωνει" στην οθονη εχει φουτσα 20 ποντους μεγαλυτερη απο τη δικη μας....

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
gangstaXZ.......Π Ρ Ο Σ Κ Υ Ν Ω.......!!!!!!!
Τι μου θύμησες ρε μάγκα........
........εμένα μου έχει μείνει, από τα λεγόμενα της τσατσάς, (δεν ξέρω αν το λένε ακόμα)
το φοβερό "βιδωτό, χτυπητό και κόντρα παξιμάδι" ποτέ δεν ρώτησα να μάθω τι είναι
και φυσικά ποτέ δεν το ζήτησα από την κοπέλα...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Το "δεν ξερετε τι χανατε" οταν φευγουμε απο το μαγαζι,
ή οι βρισιες καμια φορα του "στυλ"ανικανοι, αν δεν σας αρεσει αυτη η κοπελα, τοτε τι ψαχνετε?"
ή "καντε μια βολτιτσα, εδω θα ειμαστε".....

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
gangstaXZ.......Π Ρ Ο Σ Κ Υ Ν Ω.......!!!!!!!
Τι μου θύμησες ρε μάγκα........
........εμένα μου έχει μείνει, από τα λεγόμενα της τσατσάς, (δεν ξέρω αν το λένε ακόμα)
το φοβερό "βιδωτό, χτυπητό και κόντρα παξιμάδι" ποτέ δεν ρώτησα να μάθω τι είναι
και φυσικά ποτέ δεν το ζήτησα από την κοπέλα...

Αυτο το ειχα ακουσει και εγω...
πραγματικα ειναι μια αλυτη απορια.....

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
Γραφικά πράγματα σε μία τσάρκα!

-Το λεκτικό που χρησιμοποιούμε ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ οι μπουρδελιάρηδες.. "θα κάνουμε βόλτα και θα ξαναπεράσουμε" ..όντως ξαναπερνάμε.. την άλλη βδομάδα που θα χει μαζευτεί το σπέρμα ξανά στον εγκέφαλο..

-Το χαρακτηριστικό σπαγγοδεμένο σφουγγάρι σε κάθε πόρτα οικήματος που είναι λες και ο Πάτρικ έχει πιάσει τον Μπομπ σφουγγαράκη όμηρο..

-Το χιλιοειπωμένο "τσιμπουκάκι,πισωκολλητό,ελεύθερα πιασίματα" .. Εντάξει.. ευτυχώς που μου το είπες δηλαδή γιατί μεσ'το δωμάτιο σκεφτόμουν να παίξω τάβλι με την κοπέλα!

-Η φράση από τα πορνίδια-στρίπερς κλπ. "Έχεις μεγάλη πούτσα" η σε παραλλαγή "εκι μεγκαλο πουτσα" .. Λες και δεν το ξέρουμε :cheesy:

-Η ετοιμοθάνατη φυματική τσατσά που καπνίζει πιο πολύ και από τον καουμπόυ της Μάρλμπορο και όταν βήχει πέφτουν οι σοβάδες από το μπουρδέλο..

-Το χαρακτηριστικό "Πάκαε πάκαε" των αφρικανών κοριτσιών στη Σωκράτους.. Τις φαντάζομαι να μου δίνουν και οδηγίες στο παρκάρισμα "πάτο όλο ντεκσιά".

-Η διαφήμιση των τσατσάδων.. "είναι πολύ καλή μέσα.. τα κάνει όλα" κλπ. .. Που το ξέρεις μορή??Μήπως την έχεις πάρει κιόλας?

-Αυτή η τραβελοφωνή που είναι λες και κατάπιε μια φυσιολογική κοπέλα το τρατζιστοράκι του παππού μου και τώρα μιλάει σαν το ρόμποκοπ.

-Αυτό το μεθυστικό άρωμα της βρώμας ανακατεμένη με glade "φρούτα του δάσους" και δεν ξέρω γω τι άλλο..

-Το "τακ τακ τακ" .. των τακουνιών που κάνουν την κόρη του ματιού μας να διαστέλλεται καθώς πλησιάζει η κοπέλα.. (σημ. Το ύψος των τακουνιών να είναι λίγο ψηλότερο από το κτίριο της Κράισλερ)

-Η βρώμα που επικρατεί πάνω στα κρεβάτια αφού είναι γεμάτα τρίχες,σπέρμα και ότι άλλο μπορεί να δει κανείς σε επεισόδιο του CSI.

-Το "κριτςςς κριτςςς" που κάνουν τα πανάρχαια κρεβάτια όταν πηδάς και σχολιάζεται πάντα από τα άτομα στο σαλόνι.Βλαχιά ε Ιππότη? :cheesy:

-Το ροζ περιτύλιγμα της καπότας του χονδρικού εμπορίου που μοιάζει με περιτύλιγμα της μπιγκ μπαμπολ.

-Βλέπω τη ντισκόμπαλα και αναρωτιέμαι .. πουτάνα θα βγει ή ο Τζων Τραβόλτα?

-Οι πάγκοι στα σαλονάκια του Μεταξουργείου .. τέτοιους έχει και ο Αστέρας Εξαρχείων στα αποδυτήρια.

-Το τσούρμο μπουρδελιάρηδων που βλέπουμε να βγαίνει από ένα μπουρδέλο (επειδή μόλις είδαν την κοπέλα) που είναι σαν να ήρθαν στη Φυλής σε γκρουπ με τον κοινωνικό τουρισμό..

-Οι περαστικοί που σε κοιτάνε όταν μπαίνεις σε μπουρδέλο λες και είσαι εξωγήινος που έχεις σκοπό να καταστρέψεις το σύμπαν με το υπερβιονικό σου τσουτσούνι.

Μπορείς κι εσύ να βρεις ένα!  ;)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Άπαιχτος!!!!απολαυστικότατος!!!"Έγραψες",φίλε!!Respect :rockon: :rockon: :rockon:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Αυτο το ειχα ακουσει και εγω...
πραγματικα ειναι μια αλυτη απορια.....
Παληκαρια αυτη ηταν παλια γλωσσα τον μπουρδελων τοτε δεν λεγανε τσιμπουκακι πισωκολητο ελευθερα πιασιματα και λεγανε αυτη την εκφραση

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Η βρεγμένη και κακοκομμένη άκρη του κωλόχαρτου δίπλα στο νεροχύτη ...

Akapotos Kavalaris

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ο νεροχυτης χωρις σιφωνι που σταζουν τα νερα κατευθειαν στο πατωμα
οι ντουλαπες που αναρωτιεσαι τι κρυβουν μεσα αλλα φοβασαι να ανοιξεις μην πεταχτει κανα αρουρι
οι απλωμενες μπουγαδες
οι ρημαδιασμενες σκαλες,ετοιμες να γκρεμιστουν
τα ξηλωμενα πλακακια  :rockon: :rockon: :rockon:

κορυφαιο θρεντ ευγε στον συναδελφο

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Παληκαρια αυτη ηταν παλια γλωσσα τον μπουρδελων τοτε δεν λεγανε τσιμπουκακι πισωκολητο ελευθερα πιασιματα και λεγανε αυτη την εκφραση
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Συνάδελφε κατά πάσα πιθανότητα έχεις δίκιο, εγώ βέβαια δεν είμαι εκείνης της εποχής αλλά καμμιά δεκαετία αργότερα που η τσατσά τα έλεγε όλα, ξεκίναγε με "βιδωτό, χτυπητό και κόντρα παξιμάδι" και συνέχιζε "τσιμπουκάκι, πισωκολλητό, ελεύθερα πιασίματα".....
.......πιο αγοράκι θα περάσει.......?
Ωραίες εποχές......α! ρε gangsta....... νά'σαι καλά, τι μας θύμησες.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom