Νέα

Μπουρδέλο-Studio. Παραπάνω ωρα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Johnakos(2)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Johnakos(2)

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Like
1
Πόντοι
0
Δεν ξέρω αν έχει ξανά γίνει τέτοιο θέμα, αλλά με ένα πρόχειρο search δε βρήκα κάτι.

Θα ήθελα την γνώμη σας σε ένα θέμα, στα μπουρδέλα πχ Μεταξουργείο χρεώνουν 10€ περίπου το 10λεπτο, αν εγώ πάω και πω στη τσατσά ότι δίνω 200€ και θέλω να κάτσω ένα 3.5-4 ώρες μέσα με την κοπέλα θα το δεχτούν; ή αν όχι σε μπουρδέλο σε ένα στουντιάκι; Δεν λέω να πέφτει μαμισι όλη την ώρα, εγώ πχ το σκέφτομαι κάπως έτσι, μπαίνουμε στο δωμάτιο πέφτει μαμισι και μετά αραγμα μαζί στο δωμάτιο για τσιγάρο ή αγκαλιές κ τέτοια για κάνα 30λεπτο, μετά πάλι μαμισι πράγμα για 30 λεπτά και πάει λέγοντας.

Πώς σας φαίνεται αυτό; Υπάρχει κάποιος που το έχει κάνει να με κατατοπίσει και γενικώς να μου προτείνει ανάλογα μέρη; Τα χρήματα που έχω κατά νου είναι 200-250 μαξ κ για αυτό ψάχνω τέτοιες λύσεις και όχι call girl που για 4 ώρες μπορεί να θέλει 500+..

Αν άνοιξα το θέμα σε λάθος κατηγορία ζητάω συγγνώμη εκ των προτέρων

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.408
Πόντοι
6.955
Φίλε για τέσσερις ώρες δεν θα σου παρέχουν υπηρεσία σε μπουρδέλο ή στούντιο. Είναι ουτοπικό κι ούτε εσύ θα αντέξεις. Έτσι όπως το περιγράφεις ψάχνεις παρέα και επικοινωνία οπότε απευθύνσου σε υπηρεσίες συνοδού.
Με 160 ως 200 ευρώ μπορείς να έχεις κάποια για μια ώρα σε στούντιο.

OP
OP
J

Johnakos(2)

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Like
1
Πόντοι
0
Φίλε για τέσσερις ώρες δεν θα σου παρέχουν υπηρεσία σε μπουρδέλο ή στούντιο. Είναι ουτοπικό κι ούτε εσύ θα αντέξεις. Έτσι όπως το περιγράφεις ψάχνεις παρέα και επικοινωνία οπότε απευθύνσου σε υπηρεσίες συνοδού.
Με 160 ως 200 ευρώ μπορείς να έχεις κάποια για μια ώρα σε στούντιο.
Στα ίδια χρήματα για μια ώρα ή και με λιγότερα βρίσκω και call girl. Το ζήτημα είναι μήπως μπορώ να "εξαγοράσω" τον χρόνο σε μπουρδέλο για να μου βγει πιο φθηνά, αν όχι για 4 ώρες, έστω για μια ώρα ή έστω αν δε γίνεται για μια ωρα, για 40 λεπτά..

Όχι απαραίτητα, δε ψάχνω παρέα, απλά δε θέλω να με πιέζει ο χρόνος, θέλω να είμαι άνετος (να κάνω πχ και ένα τσιγάρο ενδιάμεσα..) και μπάτζετ μεγάλο για να πάρω call girl δε παίζει.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Σε 4 ωρες αδελφε την πας πρωτα για ρακομελαμε μεζε, φτιαχνει κεφαλι και την γαμας καλυτερα.
Μια αλλη προταση επισης ειναι σε αυτα τα λεφτα να βαλεις τηνντσατσα να φτιαξει τους μεζεδες και να μυριζει τηγανιλα το μπορντελο την ωρα που γαμας:dancing::dancing::dancing::dancing:

OP
OP
J

Johnakos(2)

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Like
1
Πόντοι
0
Σε 4 ωρες αδελφε την πας πρωτα για ρακομελαμε μεζε, φτιαχνει κεφαλι και την γαμας καλυτερα.
Μια αλλη προταση επισης ειναι σε αυτα τα λεφτα να βαλεις τηνντσατσα να φτιαξει τους μεζεδες και να μυριζει τηγανιλα το μπορντελο την ωρα που γαμας:dancing::dancing::dancing::dancing:

Χαχαχαχ μου'φτιαξες τη μέρα

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom