Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (7 μέλη και 49 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.038
Πόντοι
9.297
Συναγωνιστη crucifix...ακομα και οι γειτονισσες ειναι θειες στην ψυχη...αποσυρμενες απο το αθλημα...στην καλυτερη περιπτωση να σε ευχαριστησουν για το ενδιαφερον αλλα η ανταποκριση μηδενικη...αυτο με τις γειτονισσες μπορει να ισχυει σε Λονδινο, Αμστερνταμ η Βερολινο( αναφορα στο συγκροτημα Τρυπες:headbaning2:).Για να βγαλεις τετοια γουστα με Ελληνιδα ιδιως σε επαρχιακη πολη πρεπει απλα να εισαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ!!!

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.137
Πόντοι
506
Ψάχνω και εγώ για κανένα τηλέφωνο ρε παιδιά μπας και ξελαμπικαρουμε καθόλου.
Αν μπείτε στο γνωστό σαιτ σε κάποιες κοπέλες γράφει τηλέφωνα επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες οπότε κάτι μπορεί να γίνεται από την πίσω πόρτα
Αυτά τα τηλέφωνα υπήρχαν και πριν την καραντίνα.μονο εσκορτ αυτή την περίοδο.
Tα τηλεφωνα οντως υπηρχαν και προ lock down αλλα ειναι υπαρκτα και μπορεις να κλεισεις ραντεβου σε δικο τους χωρο...ειναι ενεργες δηλαδη καποιες κοπελες....περισσοτερες πληροφοριες αν παρεις τηλεφωνο
Πηρα τηλ. σε μια απο τις ενεργες και περασα πολυ ωραια πριν δυο ωρες.
δώσε καμία πληροφορία, έστω και inbox

• Like
Αντιδράσεις: tonika
Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Αν μπείτε στο γνωστό σαιτ σε κάποιες κοπέλες γράφει τηλέφωνα επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες οπότε κάτι μπορεί να γίνεται από την πίσω πόρτα
Tα τηλεφωνα οντως υπηρχαν και προ lock down αλλα ειναι υπαρκτα και μπορεις να κλεισεις ραντεβου σε δικο τους χωρο...ειναι ενεργες δηλαδη καποιες κοπελες....περισσοτερες πληροφοριες αν παρεις τηλεφωνο
πηρα την jesy ,εξαιρετικο κορμι με πολυ ωραια βυζια και απιθανο γαμησι χθες,σε νορμαλ τιμουλα 40,εχει και εξτρα για οσους διαθετουν ευρα,ραντεβου στο τηλ που δινει.

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.273
Πόντοι
6.817
πηρα την jesy ,εξαιρετικο κορμι με πολυ ωραια βυζια και απιθανο γαμησι χθες,σε νορμαλ τιμουλα 40,εχει και εξτρα για οσους διαθετουν ευρα,ραντεβου στο τηλ που δινει.
χωρος που; ανατολικα δυτικα; κεντρο;

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
αν μπεις στο φαιντ γκιρλσ και πας στις κοπελες οχι στα στουντιο και ψαξεις μια μια θα δεις οτι σε καποιες εχει τηλεφωνο επικοινωνιας για ραντεβου.

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
226
Πόντοι
21
Κανα νεο για τα σπιτακια εχουμε??

Dimitrisss(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2020
Κριτικές
5
Like
572
Πόντοι
301
Καλημέρα σε όλους, έχει δοκιμάσει κάποιος την Βαλια από το άλλο site? Κάνει μόνο αυταρχικό η προσφέρει κ απλές υπηρεσίες? Ευχαριστώ

flameastrag

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2020
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες απο τα 3 μαγαζια πετρου ερημιτη... το ενα νομιζω ειναι το wet dreams. περσι ειχα παει είχε 2 ξανθιες πολυ ωραια μουνια και η μια θυμαμαι ηταν ρουμανα 22 χρόνων 1.65, πεταχτο βυζακι ωραιο, ομορφη κοντα μαλλιά ξανθα και κωλαρα.Αν θυμαται κανεις ονομα να μου πει κ σε ποιο απ τα 3 μαγαζια ηταν γιατι δεν θυμαμαι. μου ειχε δωσει η τσατσα καρτα με τηλεφωνο κ ονομα μαγαζιου αλλα τα χασα. Ξερει κανεις τι κανουν τωρα?

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
μαγκες απο τα 3 μαγαζια πετρου ερημιτη... το ενα νομιζω ειναι το wet dreams. περσι ειχα παει είχε 2 ξανθιες πολυ ωραια μουνια και η μια θυμαμαι ηταν ρουμανα 22 χρόνων 1.65, πεταχτο βυζακι ωραιο, ομορφη κοντα μαλλιά ξανθα και κωλαρα.Αν θυμαται κανεις ονομα να μου πει κ σε ποιο απ τα 3 μαγαζια ηταν γιατι δεν θυμαμαι. μου ειχε δωσει η τσατσα καρτα με τηλεφωνο κ ονομα μαγαζιου αλλα τα χασα. Ξερει κανεις τι κανουν τωρα?
Καλα ολα αυτα που γραφεις,ομως ανηκουν στο παρελθον και αυτο που μας καιει σημερα 14 φλεβαρη ειναι το γεγονος οτι κουμαντο κανουν αυτοι που δεν νοιαζονται δεν τους ενδιαφερει ο οικος της ευχαριστησης ολων των κανονικων ανδρων,δλδ οι τρυπιοι και οι αγαμητοι,..Δεν βλεπω ανοιγμα των οικων,στεναχωριεμαι και λυπαμαι πολυ με την κατασταση το κλεισιμο ολων παει να γινει η νεα κανονικοτητα.Επιστροφη στο κρυφο σχολειο λοιπον για να μαθουμε τα γραμματα.Εξω απο το παραθυρο μου βλεπω οτι ξημερωσε με χιονισμενες στεγες και αυτοκινητα,αλλη μια μερα χωρις ξεχωριστη χαρα.Βεβαιως ο καθενας μας μπορει να εχει την ακρη του και τον τροπο του να βολευεται ομως το μεγα ζητημα ειναι το ανοιγμα των οικων και ολης της οικονομιας.Ισως αναγκασθουν απο την πραγματικοτητα και τα απληρωτα ιδιωτικα και δημοσια χρεη.Ιδωμεν.Οπως ο πλουσιος δεν καταλαβαινει την φτωχεια ετσι και ο αγαμητος και φοβητσιαρης δεν νοιαζεται και εκδικειται τον μπουρδελιαρη και τις εργαζομενες..Αυτα τα λιγα απο μενα ,,λιγο ανακατεμενα,,,δινω τοπο στην οργη και αναμενω.ΒΑΛΤΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ!Ισως καποιοι να διαβαζουν τα γραφομενα μας.

Loukoumi

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2021
Like
112
Πόντοι
1
Οι κοπέλες αν ήθελα να δουλέψουν θα έβαζαν αγγελίες και θα δουλεύανε.Απ’ ό,τι κατάλαβα με την καραντίνα είναι ότι εμείς έχουμε ανάγκη τις κοπέλες όχι κοπέλες εμάς.Να περιμένεις να έχουν χρέη για να ανοίξουνε για να γαμήσεις αυτό με ξεπερνάει.Οτι υπάρχουν οικογένειες που πεινάνε έπρεπε να σε στεναχωρεί όχι το κλείσιμο από τα σπιτάκια.

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Οι κοπέλες αν ήθελα να δουλέψουν θα έβαζαν αγγελίες και θα δουλεύανε.Απ’ ό,τι κατάλαβα με την καραντίνα είναι ότι εμείς έχουμε ανάγκη τις κοπέλες όχι κοπέλες εμάς.Να περιμένεις να έχουν χρέη για να ανοίξουνε για να γαμήσεις αυτό με ξεπερνάει.Οτι υπάρχουν οικογένειες που πεινάνε έπρεπε να σε στεναχωρεί όχι το κλείσιμο από τα σπιτάκια.
Μαλλον θα ανηκεις στην κατηγορια αυτων που δεν ενδιαφερονται για το ανοιγμα,σεβαστο,αλλα εδω μεσα τι γυρευεις?

Loukoumi

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2021
Like
112
Πόντοι
1
Μαλλον θα ανηκεις στην κατηγορια αυτων που δεν ενδιαφερονται για το ανοιγμα,σεβαστο,αλλα εδω μεσα τι γυρευεις?
Ανήκω στην κατηγορία που θέλω να γυρίσουμε όλοι άνθρωποι στην κανονικότητα μας να μην είναι τίποτα κλειστό και να λειτουργούν τα πάντα. Αλλά όχι σε όλη αυτή την τρέλα που ζούμε το πρόβλημα μας είναι τα μπουρδελα που είναι κλειστά.Και η χαρά υπάρχει παντού γύρω μας.Και μόνο ότι ξυπνάμε και είμαστε καλά πρέπει να είμαστε χαρούμενοι λίγο θετικότητα όχι μιζέρια.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
λουκουμι, για σενα που μπορει νουμερο
1 απολαυση να ειναι το σεξ με την γυναικα σου
2 το φαϊ
3 το πρωταθλημα ποδοσφαιρου
4 τα μπουρδελα
οκ δεν θα μιζεριαζεις.

καποιος αλλος ομως εχει νουμερο 1 τα μπουρδελα και τον ποναει περισσοτερο απο τα αλλα, και εδω το σαητ ειναι για τα μπουρδελα,
σκεφτεσαι πχ τον πικερ τι μπιελες θα εχει βαρεσει που δεν μπορει μερα παρα μερα να γαμαει? μπορει να βγαινει στο δρομο και να ενοχλει γυναικες...

Loukoumi

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2021
Like
112
Πόντοι
1
Φυσικά ο κάθε άνθρωπος έχει άλλα ένστικτα αλλά θέλω άλλες προτεραιότητες.Εάν το κάνει με ωραίο τρόπο στο δρόμο το φλερτ μπορεί να χτυπήσει και μία ωραία γυναίκα που να κάνει και κάθε μέρα σεξ.Γιατί έτσι όπως το είπες τον έβγαλες επικίνδυνο τον άνθρωπο.

tonika

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Like
204
Πόντοι
21
Ελα ρε guys ψαξτε το λιγο ευκολακι ειναι καποιες το δουλευουν χτες καταθεσηη στη. ΡΑΙΣΑ..... Ρουμανικο πολυεργαλειο

Wolverin889

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Παιδες καλυσπερα ψαχνω πληροφοριες για την νικολ την γαλλιδα υπαρχει καποιος που να εχει πληροφοριες ??οποιος ξερει κατι ας μου στειλη inbox ευχαριστω

Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
241
Πόντοι
21
Γύρω από την Ερημίτη υπάρχουν μερικά σπιτάκια με μισάνοιχτη πόρτα, μια αργή βόλτα ίσως βγάλει κάτι ...

Wolverin889

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Παιδια καλησπερα και απο εμενα!!!ειμαι σχετικα νεος στο φορουμ αλλα διαβαζω διαφορα ανα διαστηματα και οσο μπορω διαβαζω τα σχολια σας!!! ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει πληροφοριες να μου δωσει εστω μεσω inbox για την Nicol (γαλλιδα) ευχαριστω !!!!

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
955
Πόντοι
361
γνωμη για μονικα σερβα?

Stories