Αν το κάνουν γιατί κάποιες δεν βρίσκουν μεταξύ τους , μια μέρα είχε 3 μαζί και λέω και με τις 3 άλλα ΥΟΚ....στο Venus πάνε, αν έχει 2 κορίτσια, μπορείς να κάνεις...Μινωταύρου 16.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (6 μέλη και 19 επισκέπτες)
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
Αντριάνα!Αν το κάνουν γιατί κάποιες δεν βρίσκουν μεταξύ τους , μια μέρα είχε 3 μαζί και λέω και με τις 3 άλλα ΥΟΚ....
Μαρία!
Σουζυ! ή
Σόνια!
Mastokavlidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Κανα τηλεφωνακι απο κανενα μιλφ ακομα και τζιλφ (να εχει δικο της χωρο) παιζει σε πριβε να μου πει κανεις?
MakeMyDay86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 513
- Πόντοι
- 301
Καλησπερα στην παρεα. Εκανα μια αποχή και λεω να επιστρεψω στο αθλημα. Ηθελα να ρωτησω για Βικτωρια και Έφη στο Blue Dream αν εχει δοκιμασει κανεις. Επίσης ποια συστηνετε για πρωκτικο?
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
Ενημέρωση, από περιπέτεια, πριν λίγες μέρες.
Βολταρία αργά νύχτα, μετά από έξοδο.
Μπούκα στο Μινωτάυρου 3 ή 5, το κόκκινο, και το όνομα της Κάρλα.
Διαλέγω αυτήν, μετά από σκέψη, ΚΑΡΛΑ ή ΕΦΗ(φρίξου 15 που είναι).
Μικροκαμμωμένα και τα 2, αλλά η Κάρλα λίγο πιο γλυκιά και πιο brazillero, λόγω σκουρο δερματάκι, το οποίο είναι εξαιρετικό, σαν δελφίνι.
24 Μαίων η κοπελιά, με ωραία ματάκια και πάνω στα 12ποντα, φαντάζει ωραίο αλογάκι.
Κόστος/40 Γυμνό, χαλαρά.
Μπανάκι, και έρχεται το μωρό χαρούμενο.
(Πως να μην είναι άλλωστε όταν βλέπει το παιδαρά , και υπάρχει ξηρασία και από πελάτες, όπως μου είπε).
Γλύψιμο σωματάκι, βυζάκι (2άρι απείραχτο και λίγο χαλαρό), χεράκι και γενικά την απόλαυσα ολόκληρη πλην μ....ακίου, γτ δεν είχε το μενού από μεριά μου.
Ευχαριστήθηκα, καθόλου βιασύνη.
Πίπα όχι κάτι ιδιαίτερο.
Εν συντομία για να μην κουράζω τα συμπαικτρόνια, μία καλή επιλογή το μωρό, κάνοντας σωστά τη δουλειά της.
2 Στάσεις παίχτηκαν, 1 αυτή από πάνω cowgirl και 1 από κάτω να την φορτσάρω και να με βαστάει σα να ήθελε να χύσει. Δε ξέρω αν τα κατάφερε, εγώ πάντως ναι
Γενικά:
Αξίζει 1 επίσκεψη, λόγω ηλικίας, σώματος, και διάθεσης.
Υ.Γ. Χρόνος μέσα στο δώμα, περίπου 20, μαξ 25 λεπτά.
Φιλιά στόμα, γλ/λα, τραβιόταν.
Να περνάτε καλά και να γαμάτε καλύτερα μάγκες.
Με εκτίμηση
GALLAS
Μικροκαμμωμένα και τα 2, αλλά η Κάρλα λίγο πιο γλυκιά και πιο brazillero, λόγω σκουρο δερματάκι, το οποίο είναι εξαιρετικό, σαν δελφίνι.
24 Μαίων η κοπελιά, με ωραία ματάκια και πάνω στα 12ποντα, φαντάζει ωραίο αλογάκι.
Κόστος/40 Γυμνό, χαλαρά.
(Πως να μην είναι άλλωστε όταν βλέπει το παιδαρά , και υπάρχει ξηρασία και από πελάτες, όπως μου είπε).
Γλύψιμο σωματάκι, βυζάκι (2άρι απείραχτο και λίγο χαλαρό), χεράκι και γενικά την απόλαυσα ολόκληρη πλην μ....ακίου, γτ δεν είχε το μενού από μεριά μου.
Πίπα όχι κάτι ιδιαίτερο.
Εν συντομία για να μην κουράζω τα συμπαικτρόνια, μία καλή επιλογή το μωρό, κάνοντας σωστά τη δουλειά της.
2 Στάσεις παίχτηκαν, 1 αυτή από πάνω cowgirl και 1 από κάτω να την φορτσάρω και να με βαστάει σα να ήθελε να χύσει. Δε ξέρω αν τα κατάφερε, εγώ πάντως ναι
Γενικά:
Με εκτίμηση
GALLAS
georgepalaio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 489
- Πόντοι
- 311
Ξέρουμε στο Venus τι παιζει αυτη την περίοδο;
Μια Σόνια ψηλή άλογο που ηταν παλιά εκει που την βρίσκουμε ;
Μια Σόνια ψηλή άλογο που ηταν παλιά εκει που την βρίσκουμε ;
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
Ρε φίλε πριν κάνα 3βδόμαδο που πέρασα είναι η παλιά Κάρλα από τα 3δυμα ....μεγάλο παλτό ...δεν ξέρω αν βελτιώθηκε ....έχει κριτικές εκεί και δικιά μου φυσικά που είχα ξεσπάσει στο κωλαράκι τηςΕνημέρωση, από περιπέτεια, πριν λίγες μέρες.
Κόστος/40 Γυμνό, χαλαρά.
Πίπα όχι κάτι ιδιαίτερο.
Γενικά:
Με εκτίμηση
GALLAS
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
Ρε φίλε πριν κάνα 3βδόμαδο που πέρασα είναι η παλιά Κάρλα από τα 3δυμα ....μεγάλο παλτό ...δεν ξέρω αν βελτιώθηκε ....έχει κριτικές εκεί και δικιά μου φυσικά που είχα ξεσπάσει στο κωλαράκι της
Φίλε @kastoras, μόλις διάβασα τις κριτικές.
Να σου ομολογήσω ότι στα 3δυμα, ελάχιστες φορές έχω πάει να κοζάρω, μιας και δεν με εμπνέει το κατάστημα.
Το έχω στο μυαλό μου ότι έχει μόνο μπάζα, δε μου γεμίζει το μάτι.
Στο δια ταύτα τώρα: μπορεί να είναι αυτή (εσύ ξέρεις καλύτερα, που την έχεις δει και στα 2 καταστήματα) όπως διάβασα από τις περιγραφές.
Και σε μένα ήταν λίγο απότομη στην αρχή με το μπήκε, (μάλλον έτσι είναι ο χαρακτήρας της), αλλά έσπασα τον πάγο με το τρόπο μου (είπάμε είμαι και παιδαράς ) και όλα ήταν πολύ καλά.
Δεν είχα πρόβλημα κανένα, με άφησε την χάιδεψα αρκετά κλπ όπως ανέφερα, ευχαριστήθηκα και από χρόνο και από διάθεση(τι να πω ).
Γενικά η κατάσταση είναι για κλάμματα, πελατεία ελάχιστη, χρήματα λίγα - και μπορεί να μην τον είχε φάει για ώρες και να ήθελε να περάσει λίγο καλά.
Who knows, εγώ αποτύπωσα την εμπειρία μου και keep going παιχταρά μου.
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
κανένα πρόβλημα φίλος .....λέω μήπως μεταμορφώθηκε με τα χρόνια ή λόγω ότι όσοι την ξέρουμε την αποφεύγουμε και ξαναπάμε γιατί είναι ωραίο μουνάκι ....άλλωστε και η Λάρα στα αρχικά της ήταν κάτω του μετρίου .....Φίλε @kastoras, μόλις διάβασα τις κριτικές.
Να σου ομολογήσω ότι στα 3δυμα, ελάχιστες φορές έχω πάει να κοζάρω, μιας και δεν με εμπνέει το κατάστημα.
Το έχω στο μυαλό μου ότι έχει μόνο μπάζα, δε μου γεμίζει το μάτι.
Στο δια ταύτα τώρα: μπορεί να είναι αυτή (εσύ ξέρεις καλύτερα, που την έχεις δει και στα 2 καταστήματα) όπως διάβασα από τις περιγραφές.
Και σε μένα ήταν λίγο απότομη στην αρχή με το μπήκε, (μάλλον έτσι είναι ο χαρακτήρας της), αλλά έσπασα τον πάγο με το τρόπο μου (είπάμε είμαι και παιδαράς ) και όλα ήταν πολύ καλά.
Δεν είχα πρόβλημα κανένα, με άφησε την χάιδεψα αρκετά κλπ όπως ανέφερα, ευχαριστήθηκα και από χρόνο και από διάθεση(τι να πω ).
Γενικά η κατάσταση είναι για κλάμματα, πελατεία ελάχιστη, χρήματα λίγα - και μπορεί να μην τον είχε φάει για ώρες και να ήθελε να περάσει λίγο καλά.
Who knows, εγώ αποτύπωσα την εμπειρία μου και keep going παιχταρά μου.
Προς το παρον κανει σολο καριερα το παιζει ΒιζιταΞέρει κανείς τίποτα για την Ιωάννα; Θα ξαναέρθει;
chrissalonika
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 11
- Like
- 50
- Πόντοι
- 11
Καλησπέρα την Χριστίνα την Ρουμάνα με τις βυζάρες που ήταν στο paradise ξέρει κανείς πού την βρίσκουμε;
Μία Χριστίνα έτσι όπως την περιγράφεις είναι στο inside Φρίξου 14 , αν είναι η ίδια.Καλησπέρα την Χριστίνα την Ρουμάνα με τις βυζάρες που ήταν στο paradise ξέρει κανείς πού την βρίσκουμε;
chrissalonika
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 11
- Like
- 50
- Πόντοι
- 11
Έτσι νόμιζα κ εγώ αλλά καμία σχέση!
12 Αυγούστου θα ξαναρθειξερει κανεις αν η εμμανουελα (βουλγαρα) αππ venus ειναι ακομα εκει? και αν δεν ειναι αλλαξε σπιτακι??
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις