nnikitas1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 756
- Πόντοι
- 531
Μπορεί;αυτήν που λες μου φαίνεται την λένε Λάουρα
Μπορεί;αυτήν που λες μου φαίνεται την λένε Λάουρα
όχι λογικός ....τα ίδια θα έλεγα αν ήταν βρωμιάρης, άπλυτος, ανεμβολίαστος, ξανθός Σουηδός ή Αμερικανός, που δεν ξέρω από που έφυγε, γιατί, για ποιον λόγο ήρθε, χωρίς κανένα έλεγχο, χωρίς χαρτιά και εν τέλει σπίτι μου χωρίς να με ρωτήσει ή να τηρήσει τους όρους που βάζω για να μπει ....έλεος!!!εισαι ρατσιστης τυπε?
όχι λογικός ....τα ίδια θα έλεγα αν ήταν βρωμιάρης, άπλυτος, ανεμβολίαστος, ξανθός Σουηδός ή Αμερικανός, που δεν ξέρω από που έφυγε, γιατί, για ποιον λόγο ήρθε, χωρίς κανένα έλεγχο, χωρίς χαρτιά και εν τέλει σπίτι μου χωρίς να με ρωτήσει ή να τηρήσει τους όρους που βάζω για να μπει ....έλεος!!!
δέχομαι την άποψη σου , μίλησα για βρωμιάρηδες όχι για χρώμα δέρματος ...άλλα -δεν μιλάω για σένα - άλλα βαρέθηκα τους ανθρωπιστές στην γειτονιά, το χωριό και τα λεφτά των άλλων...Ας μπουν μπροστά αυτοί με τα λεφτά τους στις αυλές τους στα χωριά τους...Φιλε μου σορρυ που στο λεω αλλα δεν μπορεις να ξες με ποιον παει η καθε ιεροδουλη. Επισης μην ξεχνας οτι αν ο αλλος ειναι βρωμιαρης και απλυτος δεν νομιζω να τον αφηνε η υπηρεσια να μπει ειτε αυτος ειναι ελληνας ειτε πακιστανος. Τωρα το αν ο αλλος ειναι εμβολιασμενος η οχι δεν μπορεις να το ξερεις ουτε εσυ ουτε η υπηρεσια ενος οικου. Εχω δει σε οικο να διωχνει η αλλη πελατη γιαυτο τον λογο. Παντως εγω αν εβλεπα εναν μεταναστη στυλ σαν αυτους που πλενουν τα αμαξια εκει διπλα απο τα ster που βγαζουν το μεροκαματακι τους και θελουν να ριξουν και εναν πουτσο δεν θα ειχα θεμα να μπω μετα απο αυτον. και αυτοι ανθρωποι ειναι.
Καλα τα λες , η φάση ειναι οτι ερχονται εδω με κινδυνο να πνιγουν με τις βάρκες-πλοια , λες και δεν υπάρχει άλλος δρόμος , ας πάνε στην βουλγαρία η όπου αλλου δεν χρειάζεται να πανε μέσω θαλάσσης.δέχομαι την άποψη σου , μίλησα για βρωμιάρηδες όχι για χρώμα δέρματος ...άλλα -δεν μιλάω για σένα - άλλα βαρέθηκα τους ανθρωπιστές στην γειτονιά, το χωριό και τα λεφτά των άλλων...Ας μπουν μπροστά αυτοί με τα λεφτά τους στις αυλές τους στα χωριά τους...
Άλλα για αυτούς συγκεκριμένα δεν τους αποδέχομαι που αν και πεινούν λένε κάνουν 5 παιδιά, αν και μουσουλμάνοι δεν πάνε στη πλούσια Σαουδική Αραβία, αν και οι γυναίκες τους θέλουν ντεμέκ να σώσουν το τομάρι τους γκαστρώνονται και έρχονται εδώ για να μας εκβιάσουν....
'Άλλωστε πολύ φτωχούς έχει και η Ινδία και οι Φιλιππίνες ας πούμε, δεν ξεκίνησαν όμως καραβάνια νταβατζιλίκι να έρθουν Ευρώπη ...Είναι σχεδόν όλοι κουτοπόνηροι Μουσουλμάνοι που αν και ''πάμπτωχοι'' βρίσκουν 10χίλιαρα να έρθουν εδώ.....
Εκεί παίζει φράκτης φίλε και απώθηση...εδώ μόνοι τους τις σκάνε για να δικαιούνται διάσωσης,μετά άσυλο κλπ κλπ ...άσε που στις; πρώην κομμουνιστικές χώρες δεν έχουν ντεμέκ ευαίσθητους αριστερούληδες (καλοπληρωμένους με τα λεφτά των ΜΚΟ) και πέφτουν φάπες ...Διάβασε και για Ουγγαρία Πολωνία, ξύλο στα σύνοραΚαλα τα λες , η φάση ειναι οτι ερχονται εδω με κινδυνο να πνιγουν με τις βάρκες-πλοια , λες και δεν υπάρχει άλλος δρόμος , ας πάνε στην βουλγαρία η όπου αλλου δεν χρειάζεται να πανε μέσω θαλάσσης.
Εχει μια κριτικη εδωΑυτη η Δαναη που δηλωνει Ελληνιδα στο Μινωταυρου 16, τι λεει την εχει δει ή παρει κανενας.??
Στο άλλο σάιτ βλέπω γράφει οτι γυρναει πέμπτη πρωινη , λογικά θα την βγάλει στο πρόγραμμα απο τετάρτη απόγευμα (υποθέτω) για να δεις και που θα δουλέψει.Ξέρετε που δουλεύει η Σοφία αύριο?
Κριμα γιατι φενεται καλο σωματακι, και ο συναθλητης, λεει οτι ειναι καλο μουνακι...
οποτε που χωνουμε μεσημεριατικα.???
Ίδια απορία έχω και εγώ φίλε μου
Καλημέρα. Καμία καλή πρόταση για σήμερα μεσημεράκι;
Μήπως είναι η Μανταλινα στο Λας Βέγκας?Καλησπέρα. Στην μεσημεριανή μου βόλτα σήμερα είδα στον δρόμο ένα τουμπανάκι με καρέ μαλλί μαύρο και υπέροχη κωλάρα. Μάλλον πήγαινε για να αναλάβει δουλειά καθώς ήταν 14:55. Έφυγε από το Venus απέναντι αλλά δεν πρόλαβα να δω που μπήκε. Ξέρει κανεις κάτι;
δεν ξέρω καθόλου φίλε. Φορούσε ένα κολάν και ήταν τούμπανο. Μπορεί να μπήκε στα ξύλινα αλλά δεν μπήκα να ψάξω γιατί έπρεπε να φύγω. Επειδή έρχομαι από Βέροια γι αυτό ρωτάω να κανονίσω άλλη φορά καταδρομικήΜήπως είναι η Μανταλινα στο Λας Βέγκας?