Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 91 άτομα (7 μέλη και 84 επισκέπτες)

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
παιδες βραδυνη βαρδεια καμια νταρντανα που να αξιζει εχει να μου προτινει κανεισ??

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Δεν με θελει δεν με θελει τελιωσε................ :headbang: :headbang:

Μινι βολτα εχθες να παω στο ουρανου 1α μιας κ ειχα διαβασει κατι για καινουριο με καλα σχολια!!
Παλι σε λογομαχια κατελιξα να κανω με την τσατσα αλλα δεν πειραζει ετσι ειναι αυτα τι να κανουμε!!
Ελπιζω μερικοι να μην με παρουνε για ατομο της φασαριας αλλα να σας πω στα γρηγορα τι εγινε.....
Μπαινω στο μαγαζι κ η τσατσα γνωστη μια κοντουλα με καρε μαλι......
Ειναι μας ειπε μια κοπελα που ητανε πριν ενα μηνα εδω μια ρωσσιδουλα ψιλη ξανθια με καλουτσικο βυζακι(αν κ πρεπει να εκλεβε πολυ το σουτιεν)
Αφου μας τα ειπε για την κοπελα οτι δεν ΒΙΑΖΕΤΕ κ ειναι καλη κοπελα κ τετοιες παπαριες ΞΑΦΝΙΚΑ την βλεπω παει κ χτυπαει την πορτα.......
Συγνωμη της λεω, γιατι χτυπας την πορτα???? πριν δεν μας ειπες οτι η κοπελα δεν βιαζετε?? εσυ τι κανεις τωρα???
Φυσικα καταλαβε οτι δεν εχει να κανει με κανα παιδαρελι οποτε απο την πρωτη της κουβεντα τα μασουσε..........
Οχι εγω οταν χτυπαω την πορτα δεν το κανω για να πω την κοπελα να τελιωνει αλλα για να καταλαβει οτι περασε ο χρονος.... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
Δεν θα κατσω να γραψω τις μαλακιες που με ελεγε αλλα στα ποιο αξιοσημειωτα καποια φαση γυρναει κ μου λεει........
Ασε μας παλικαρι μου να δουλεψουμε εδω περα......εμεις εδω εχουμε αφεντικα κ μας εχουνε χρονους περιοριζμενους κ δινουμε λογαριαζμο το τι κανουμε!! Εχουμε ενοικια να πληρωσουμε

Τα συμπερασματα δικα σας παιδια........
Φυσικα δεν περασα με την κοπελα εφυγα!!......τι να περασω?? κριμα που κλεισανε τον βαρδαρη!!!
Κριμα που ερχονται κοπελες που πραγματικα θα αφηνανε ονομα εδω αλλα δεν το βλεπω!!
Βεβαια πεζονται πολλα παιχνιδια πισω απο ολο αυτο το σκινικο κ καταλαβενετε τι αξια μπορει να παρει μια κοπελα που εχει δικους τους πελατες............
Αλλα κ παλι αισθανομαι οτι εχω φτασει σε αυτην την ηλικια για να μου φερονται σαν να ημουνα 20χρονος
Να κανονισουμε τσαρκα καμμια μερα να κανουμε λιγο χαβα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Βρέθηκα το πρωί στην επιμαχη περιοχή βλέπω ανοιχτό το 26ης 35 και μπαίνω...ήταν μια ταλαίπωρη μιλφ μέσα μιλούσε σχεδόν άπταιστα ελληνικά και είχε σε τατουάζ πάνω στο ένα βυζί της το όνομα Λάζος  :vomit: :vomit:...αυτό από μόνο του είναι ένας λόγος για να μην μπει κανείς.
Η Σύλβια θα είναι από απόψε νύχτα για όποιον καυλιάρη θέλει μιλφαρα

Και μετά φυσικά πήγα Μέλισσες και έπεσε ένα παθιασμένο και ατελείωτο γαμήσι με την κουκλίτσα τη Νατάσα που είναι και πολύ μαυρισμένη με σημάδι από μαγιώ αλλά όχι ταγκα

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Kαλησπερα κι απο μενα, μετα απο αρκετο καιρο μιας και το καλοκαιρι δεν λεει να μας αφησει εκανα μια καταθεση στην λενα. Ορεξη για τσαρκα ακομα δεν υπαρχει αν και προσπαθησα να παω σε κανα δυο στουντιο γρηγορα εγκατελειψα την σκεψη για τσαρκα. Παντως στο 26ης ειχε κολλησει χαρτι στην πορτα και καποια συλβια εγραφε οτι δουλευει τωρα και θα ανοιξει σε  5-10 λεπτα. χαχα το ειδαμε κι αυτο... Για την λενα θα πω γενικα οτι εχει μια τασει να τα κανει ολα γρηγορα αν την αφησεις αλλα στο τελος ηθελε και μασαζακι, μου φαινεται οτι μερικες την εχουν δει λιγο και φταιμε εμεις για αυτο, κατα αλλα στο κρεβατι πολυ καλη.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
η παουλινα ειναι στο ποστο της σημερα ξερει κανεις;

ZORO1

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Like
8
Πόντοι
0
Συναγωνιστές η Αλεξάνδρα η ρουμάνα από Red Light district,Red Diamond αξίζει ή φόλα;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Καλημερα, μολις γυρησα απο λιγοημερες διακοπες και πρεπει να παω καπου να τον ξε-αλατισω.!!  :pipa2:  ;)
Λεω ή για Ελενα Α.Γεωργιου 34, ή στην Αλεξανδρα που αναφερθηκε ποιο πανω, αν και δεν εχει καλα σχολια δαυτη, την ειδα μια φορα ειναι ομορφουλα και την σκεφτομαι, αν φοραει και το μαυρο μαγιο που την ειχα πετυχει.!!!  :cum: ...απο την αλλη η Ελενα εχει 2 κριτικες μονο στο λαφαμ, και αυτες ειναι καλες αλλου εχει δουλεψει.? την εχει παρει αλλος να πει γνωμη.??

tomftomf

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα, μολις γυρησα απο λιγοημερες διακοπες και πρεπει να παω καπου  τον ξε-αλατισω.!!  :pipa2:  ;)
Πάρε και ένα τσιπουράκι μαζί σου για την κοπέλα....... θα το σηκώνει μετά την λακερδα σου    :grin:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Πάρε και ένα τσιπουράκι μαζί σου για την κοπέλα....... θα το σηκώνει μετά την λακερδα σου    :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: ...εγραψες.!!

Πηγα Ελενα τελικα Α.Γεωργιου 34, σαν 1η ματια δεν μου γυαλισε, αλλα μπηκα, μεσα στο δωματιο η αποδοση της ηταν ακρως ικανοποιητικη και η καταθεση κριθηκε επιτυχης, και μπηκε στο σερι επιτυχημενων καταθεσων μου το τελευταιο καιρο, και απορω ποια θα σπασει το σερι...  :think:
...το κοριτσι εχει μια περηφερεια που κο-λα-ζει.!!! δεχτηκε τα παντα που της εκανα εκτος απο δαχτυλο στο ομορφο μικρο μουνακι της, χωρια ο χρονος δεν εδειξε να την επιρεαζει...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Έκανα μια πολύ - μα πάρα πολύ - μικρή βόλτα το Σάββατο το μεσημέρι μετά φαγητού.

Ξεκίνησα από Βαρδάρη σκεφτόμενος τις ένδοξες μέρες των παλιών καιρών. Πέτυχα το πράσινο σχεδόν ανοιχτό. Περνάς από face control για να μπεις και είχε και δύο επιλογές μέσα. Διάλεξα την εύσωμη ξανθιά και δεν την ανάγκασα να ιδρώσει την φανέλα...

billys24

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Ιαν 2014
Κριτικές
76
Like
939
Πόντοι
1.060
Μολις γυρισα απο αλλη μια ακρως πετυχημενη καταθεση στη Βικτωρια στο RedLight.Το κοριτσι ειναι φωτια.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
η θεια μονικα που ειναι οεο? Οχι τιποτα περασε η ωρα και δεν θα προλαβω την πρωινη  βαρδια και σκεφτομαι για βραδυ που να παω οεο? Παλι στα ιδια και στα ιδια (εμμα-ελενα :()

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
η θεια μονικα που ειναι οεο? Οχι τιποτα περασε η ωρα και δεν θα προλαβω την πρωινη  βαρδια και σκεφτομαι για βραδυ που να παω οεο? Παλι στα ιδια και στα ιδια (εμμα-ελενα :()

Πανε στο λουξ για Παουλινα  ;)

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6

Μετα τις 15 Σεπτεμβρη αδερφε,Υπομονή :P

method_man

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
0
ρε παιδια δεν θα βοηθουσε να ηταν χωρισμενα τα call-girls ανα περιοχη (πχ Αθηνα, θεσσαλονικη) προσπαθω να βρω για πανω με καμια καλη κριτικη και ειναι δυσκολο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom