pllp9
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 30
- Πόντοι
- 1
μπραβο σου που το αναφερεις αδερφε, επισης να προσεξει ο κοσμος κ να απογυγει την "γνωστη" Καρινα στο Αγ.Γεωργφολα alert!!!!!
Πετρου ερημητη μια Λορη ρουμανα με καλο σωμα και προστυχη φατσα.
Μπαινω μεσα και διαλεγω το απλο προγραμμα, αν και η τσατσα με επριζε να παρω ενα πιο ακριβο. Αλλα μην γνωριζοντας την κοπελα παραπανω απο 30 δεν δινω πουθενα.
Τεσπα μετα απο κανα 5 λεπτο μπαινει μεσα στο δωματιο.
Η κοπελα με το ζορι με χαιρεταει, φυσικα επικοινωνια μηδεν λογω του οτι δεν ξερει γρι ελληνικα. Και με ενα παγωμενοι βλεμα..
Γδυνομαι ξαπλωνω και το πρωτο πραγμα που κανει, ειναι να παει να βαλει την καποτα στον πεσμενο πουτσο.
Και με τι τροπο?? Χωρις να τραβιξει το πετσακι. Παω να διορθωσω την κατασταση και μ τραβαει το χερι με ακομψο τροπο.
Ε εκει δεν αντεξα και πριν αρχισει να πιπωνει τον πεσμενο μου πουτσο, την εστειλα εξω. Ντυθηκα πηρα τα λεφτα μου και αντε γεια.
Η τσατσα παραξενευτηκε γιατι λεει πως ολοι οι αλλοι ηταν ενθουσιασμενοι. Βλεποντας εδω τις κριτικες μαλλον παπαριες μου ελεγε.
Οποτε απο μενα μαυρο και ευτυχως γλυτωσα τα λεφτα μου και ισως και τα δικα σας.
η οποια εκανε ακριβως τα ιδια . φταιω εγω ο βλακας που μπηκα βεβαια αλλα τετοια απαραδεκτη συμπεριφορα στα
τοσα χρονια δεν εχω ξανασηναντησει...αντισεξουαλικη τελειως και ανεραστο πλασμα . Μ α κ ρ ι α παιδια πεταμενα λεφτα (τα οποια δεν πηρα πισω κιολας)