Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
φολα alert!!!!!

Πετρου ερημητη μια Λορη ρουμανα με καλο σωμα και προστυχη φατσα.
Μπαινω μεσα και διαλεγω το απλο προγραμμα, αν και η τσατσα με επριζε να παρω ενα πιο ακριβο. Αλλα μην γνωριζοντας την κοπελα παραπανω απο 30 δεν δινω πουθενα.
Τεσπα μετα απο κανα 5 λεπτο μπαινει μεσα στο δωματιο.
Η κοπελα με το ζορι με χαιρεταει, φυσικα επικοινωνια μηδεν λογω του οτι δεν ξερει γρι ελληνικα. Και με ενα παγωμενοι βλεμα..
Γδυνομαι ξαπλωνω και το πρωτο πραγμα που κανει, ειναι να παει να βαλει την καποτα στον πεσμενο πουτσο.
Και με τι τροπο?? Χωρις να τραβιξει το πετσακι. Παω να διορθωσω την κατασταση και μ τραβαει το χερι με ακομψο τροπο.
Ε εκει δεν αντεξα και πριν αρχισει να πιπωνει τον πεσμενο μου πουτσο, την εστειλα εξω. Ντυθηκα πηρα τα λεφτα μου και αντε γεια.
Η τσατσα παραξενευτηκε γιατι λεει πως ολοι οι αλλοι ηταν ενθουσιασμενοι. Βλεποντας εδω τις κριτικες μαλλον παπαριες μου ελεγε.
Οποτε απο μενα μαυρο και ευτυχως γλυτωσα τα λεφτα μου και ισως και τα δικα σας.
μπραβο σου που το αναφερεις αδερφε, επισης να προσεξει ο κοσμος κ να απογυγει την "γνωστη" Καρινα στο Αγ.Γεωργ
        η οποια εκανε ακριβως τα ιδια . φταιω εγω  ο βλακας που μπηκα βεβαια αλλα τετοια απαραδεκτη συμπεριφορα στα
        τοσα χρονια δεν εχω ξανασηναντησει...αντισεξουαλικη τελειως και ανεραστο πλασμα . Μ α κ ρ ι α  παιδια                      πεταμενα                  λεφτα  (τα οποια δεν πηρα πισω κιολας) :headbang: :headbang:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Μεσημεράκι σήμερα επίσκεψη στις Μέλισσες Ανδρέου Γεωργίου όπου δουλεύει πλέον η Νατάσα.

Είχα καιρό να τη συναντήσω και με αποζημίωσε με το παραπάνω ... ανανεωμένη και μαυρισμένη.

Ευχαριστώ το Bizoholik για την αρχική πληροφορία.
σωπα ρε πηρε μεταγραφη;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
μπραβο σου που το αναφερεις αδερφε, επισης να προσεξει ο κοσμος κ να απογυγει την "γνωστη" Καρινα στο Αγ.Γεωργ
         η οποια εκανε ακριβως τα ιδια . φταιω εγω  ο βλακας που μπηκα βεβαια αλλα τετοια απαραδεκτη συμπεριφορα στα
         τοσα χρονια δεν εχω ξανασηναντησει...αντισεξουαλικη τελειως και ανεραστο πλασμα . Μ α κ ρ ι α  παιδια                      πεταμενα                  λεφτα   (τα οποια δεν πηρα πισω κιολας) :headbang: :headbang:

Καντην μια καταχώρηση και αυτήν στο φόλα-alert  ;)

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Μεσημεράκι σήμερα επίσκεψη στις Μέλισσες Ανδρέου Γεωργίου όπου δουλεύει πλέον η Νατάσα.

Είχα καιρό να τη συναντήσω και με αποζημίωσε με το παραπάνω ... ανανεωμένη και μαυρισμένη.

Ευχαριστώ το Bizoholik για την αρχική πληροφορία.
Η Τζούλια η γυφτορουμανα που ήταν εκεί που μετακομησε ?

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
λαθος επενδυση θα κανει η μονικα.......

Σορρυ αλλα ργω πρωτα τα βυζια κοιταω κ μετα δοντια κ μποτοξ!!! :tits2: :tits2: :tits2: :rockon: :rockon:
Κ φανταζομαι κ οι υπολοιπ το ιδιο!! εεεεεεε????

Καλα βρε κοριτσι αντι να φτιαξεις τα μπαλονια πρωτα οι οδοντιατροι θα στα φανε βρε κ οι αισθητικοι!!!
αχχχχ.............

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
Βρέθηκα πριν μερικές μέρες στην Θεσσαλονίκη και έκανα μια βόλτα στα σπίτια.
Δυστυχώς δεν έχω το χάρισμα να θυμάμαι ονόματα και διευθήνσεις (πράγμα που ζηλεύω σε όσους το κάνουν).
Πέρασα σε μία Χριστίνα που θα την έβαζα στην κατηγορία milf αν θυμάμαι καλά στην Νικιφόρου Ουρανού ήταν.
Πολύ καλή περιποίηση και δυνατή στην  :pipa1:
Βέβαια ξενέρωσα λίγο όταν της ζήτησα να της τα ρίζω στα βυζιά και μου αρνήθηκε, αλλά γενικά πέρασα καλά και σε
καμία περίπτωση δεν έκλαψα τα 40 που έδωσα για γυμνό στοματικό.
Μαλακία μου που δεν το ρώτησα πριν μπω μιας και σχεδόν σε όλαόσα ρώτησα στην τσάρκα μου το δεχόντουσαν.
Θα ήθελα να ζητήσω από τα πιο παλιά μέλη του φόρουμ αν βολέψει κάποια φορά που θα βρεθώ πάλι στην πόλη να με
πάρουν μαζί σε μια από τις θρυλικές τους τσάρκες.  :rockon: :rockon:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Πάω τώρα το μεσημέρι καρφωτός στις Μέλισσες να γαμήσω την αγαπουλίτσα μου τη Νατάσα  :smitten: :smitten: :smitten:...η Νατάσα δουλεύει όμως μόνο Παρασκευή Σάββατο Κυριακή και Δευτέρα.
Στη θέση της ήταν η Τζούλια η γυφτορουμάνα αλλά δε την ήθελα σήμερα

Ήμουν όμως καυλωμένος,δεν είχα πολύ ώρα μπροστά μου οπότε μπαίνω παραδίπλα στο 38 και πετυχαίνω Βικάρα ουκρανή με σπορτεξ,κολλητό μπλουζάκι και μαύρο στριγκάκι  :wanker: :wanker:...ε την είχα πεθυμήσει κιόλας και έπεσε ένα πολύ ωραίο γαμήσι,καμπύλες και κωλάρα για ατελείωτο γλειψιμο,απίστευτο στήσιμο στα 4,τσιμπούκι πολύ δυνατό...ήταν και μαυρισμένη με σημάδι από το στριγκάκι...τη Βίκυ εγώ πάντα τη συμπαθούσα,πάντα τη θεωρούσα αδικημένη αλλά όπως έχουμε ξαναπεί και λίγο πολύ το ξέρει και η ίδια αν ήθελε θα ήταν η πρώτη φιρμάρα όλα αυτά τα χρόνια...αλλά δεν πολυήθελε δυστυχώς
Τελοσπάντων εγώ πάντα περνάω καλά μαζί της είναι γυναικάρα,ξέρει από γαμήσι και καταβάθος γουστάρει

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
το φιλαρακι μας τον Ψωμιαδη που είπε πρώτος "Λορυ πάρε τα Ορη" δεν τον ειπες τίποτα! :birdman:
respect!αφου θυμασαι και αυτο απλα προσκυνω!!!και την ειχα πηδηξει μετα απο 3 μπαλακια στην masha το εσκορτακι.... me yorkie ημουνα και ειχα 2 στο ματι και μπηκα σε αυτην για 4ο γυρο!!!αν και fail η γκομενα με αντεξε μεχρι να τη χυσω!!!

katalanos3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2010
Like
1.416
Πόντοι
206
Ήμουν όμως καυλωμένος,δεν είχα πολύ ώρα μπροστά μου οπότε μπαίνω παραδίπλα στο 38 και πετυχαίνω Βικάρα ουκρανή με σπορτεξ,κολλητό μπλουζάκι και μαύρο στριγκάκι  :wanker: :wanker:...ε την είχα πεθυμήσει κιόλας και έπεσε ένα πολύ ωραίο γαμήσι,καμπύλες και κωλάρα για ατελείωτο γλειψιμο,απίστευτο στήσιμο στα 4,τσιμπούκι πολύ δυνατό...ήταν και μαυρισμένη με σημάδι από το στριγκάκι...τη Βίκυ εγώ πάντα τη συμπαθούσα,πάντα τη θεωρούσα αδικημένη αλλά όπως έχουμε ξαναπεί και λίγο πολύ το ξέρει και η ίδια αν ήθελε θα ήταν η πρώτη φιρμάρα όλα αυτά τα χρόνια...αλλά δεν πολυήθελε δυστυχώς
Τελοσπάντων εγώ πάντα περνάω καλά μαζί της είναι γυναικάρα,ξέρει από γαμήσι και καταβάθος γουστάρει

:rockon:

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
respect!αφου θυμασαι και αυτο απλα προσκυνω!!!και την ειχα πηδηξει μετα απο 3 μπαλακια στην masha το εσκορτακι.... me yorkie ημουνα και ειχα 2 στο ματι και μπηκα σε αυτην για 4ο γυρο!!!αν και fail η γκομενα με αντεξε μεχρι να τη χυσω!!!
  :o
:thumbsup:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.479
Πόντοι
34.538
4ο γυρο????????

Μα τι βαζεις μεσα στις τυροπιτες?????

mpampis23

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
76
Πόντοι
11
καλημέρα συναγωνιστές μου... κυριακάτικη κατάθεση όπου θα ακολουθήσει κριτική.. πέρασα νομίζω στις μέλισσες κυριακή πρωινή βάρδυα  με μια ξανθιά τούμπανο με βυζάρες και μαύρισμα γαμάτο Νατάσσα μου είπε οτι την λένε.
ομως σαββατοβραδινή μπουρδελότσαρκα γύρω στις 4:30 οπου γινόταν χαμός λεμε απο συναγωνιστές..
στην Μιρέλα λαικο προσκυνημα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom