Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (3 μέλη και 48 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.655
Πόντοι
38.177
Λεω και γω μονο τον Lucent θα εχουμε να μαλωνει τωρα το καλοκαιρι?

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
δεν ειμαι πετσακιας σαν εσενα να βαζω καρδουλες σε πουτανες...Σποροβλακα
σε οικτιρω απλα....δεν θα κατσω να αναλωνω το θρεντ στο να απαντω στις δικες σου μαλακιες...μιλα μονος σου κολοζωοοο!!!αντε γειααααααααα!!!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Παιδιά έχει κανείς νέα για τη Λάρα την πιπινοβουλγάρα που δούλευε στο Ανδρέου Γεωργίου 34? Βλέπω έφεραν νέα κορίτσια και φοβάμαι μήπως χάσω την αγάπη μου :P . Ξέρει κανείς αν πήγε αλλού ή αν ανακοίνωσε διάλειμμα ?
πηρε μια μικρη αδειουλα και επιστρεφει στα las vegas...βραδινη..μαλλον απο βδομαδα αν δεν εχει ερθει σημερα!!τελος το λα φαμ για αυτην!!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.655
Πόντοι
38.177
Παιδιά έχει κανείς νέα για τη Λάρα την πιπινοβουλγάρα που δούλευε στο Ανδρέου Γεωργίου 34? Βλέπω έφεραν νέα κορίτσια και φοβάμαι μήπως χάσω την αγάπη μου :P . Ξέρει κανείς αν πήγε αλλού ή αν ανακοίνωσε διάλειμμα ?

Τυπε σου ζητω συγνωμη αλλα την σκοτωσα,βλεπεις επρεπε,ειναι της δουλειας μου...

Απο κομοδινο την εκανα μπουφε,αλλα περιμενε λιγο το λουστρο να στεγνωσει. :grin:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Ειχα κατι καυλες το μεσημερι και πηγα καρφωτος Ερημιτη στη θεια Μονικα αλλα κλειστο το μπουρδελο  :- :-
Και μετα παω στο Κοροβαγκου οπου ηταν η Γαληνη το πουτανακι,ειχα πει την τελευταια φορα οτι θα της δωσω μια ακομα ευκαρια γιατι μου εκανε μαλακιες...αλλα σημερα εδωσε ρεστα παλι,κομπρεσερακι κανονικο,γαμηθηκε με μανια και την εχυσα και στην κωλοχαραδρα και στη σουφρα και σταζανε τα χυσια στο σεντονι

Ξερει κανεις αμα Νατασα και Αφροδιτη ειναι εδω αυτες τις μερες?να παω να της γαμησω κι αυτες αυριο μεθαυριο και μετα να παω καμια θαλασσα σιγα σιγα

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Αν δεν κανω λαθος αφρουλα λειπει. Ηθελα να παω σημερα πρωι αλλα λεω να παω στην Σαρα. Εκτος αν καποιος παιχτης βγει και πει καμια αλλη προταση.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Ειχα κατι καυλες το μεσημερι και πηγα καρφωτος Ερημιτη στη θεια Μονικα αλλα κλειστο το μπουρδελο  :- :-
Και μετα παω στο Κοροβαγκου οπου ηταν η Γαληνη το πουτανακι,ειχα πει την τελευταια φορα οτι θα της δωσω μια ακομα ευκαρια γιατι μου εκανε μαλακιες...αλλα σημερα εδωσε ρεστα παλι,κομπρεσερακι κανονικο,γαμηθηκε με μανια και την εχυσα και στην κωλοχαραδρα και στη σουφρα και σταζανε τα χυσια στο σεντονι

Ξερει κανεις αμα Νατασα και Αφροδιτη ειναι εδω αυτες τις μερες?να παω να της γαμησω κι αυτες αυριο μεθαυριο και μετα να παω καμια θαλασσα σιγα σιγα

Γμτ ολο απογευματινη δουλευει η Γαληνη, ποτε θα το γυρισει σε βραδυ να παω να χωθω αναμεσα στα βυζια της, τα σκεφτομαι καιρο τωρα...  :grin:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Χθες ηταν las vegas στο πρωτο που εχει μπροστα το πορνοmazda. Με καταγκαλβωσε και κατεθεσα, αλλαγμενη -προς το καλο- η αποδοση  :knockinb:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Επικο γαμησι σημερα με την Σαρα. Πολυ ζεστασια απο μερια της.

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.642
Πόντοι
716
Επικο γαμησι σημερα με την Σαρα. Πολυ ζεστασια απο μερια της.

Σαρα στις βιλλες εννοεις; μ'αρεσει πολυ αλλα η καριολα ειναι λες και εχει κασετα, καρμπον ολα τα πηδηματα της. Να φιλουσε κιολας θα ηταν σουπερ..

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Tο λιλι μου ειχε κεφια παλι σημερα...παω καρφωτος Ερημιτη για θεια Μονικα παλι κλειστο το μπουρδελο...
Παω καρφωτος Νατασα αλλα δουλευει απο Πεμπτη εως Δευτερα,στη θεση της ηταν το Αλβανακι η μικρη Παολα
Παω καρφωτος Αφροδιτη αλλα 3 δωματια γεματα επρεπε να περιμενω 1 ωρα  :headbang: :headbang:

παω Νικ.Ουρανου 1α να δω την καινουρια Παουλινα,πολυ ωραιο γκομενακι ομορφο μοντελε με λαχταριστο βυζακι αλλα 2 δωματια γεματα κι εκει
Παω στα Τριδυμα στο 1 ηταν η Χριστινουλα η μικροσκοπικη,μου΄κανε πολλα ναζια στο σαλονι τη δαγκωσα και το καλοστημενο κωλαρακι της αλλα την αλλη φορα που την πηρα δε με αρεσε
Το 2 ηταν κλειστο και στο 3 ηταν η Ιζαμπελα πολυ προσχαρη στο σαλονι,περυσι τη γαμουσα με 50ε κωλο και γυμνο τωρα θελει 60ε τελοσπαντων τα εδωσα αλλα γουσταρα πολυ την ξεκωλιασα κανονικα και για ωρα και εχυσα μες τον κωλο της  :rockon: :rockon:

βεβαια η υγιεινη της παραμενει ενα θεμα,ψιλοβρωμαει το στομα της,λιγο ο κωλος της,απο αποψη επικοινωνιας ειναι οπως περυσι αλλα δε λεει οχι καθεται και την σκιζεις

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Σημερα πηγα καρφωτος Κωλετη και γαμησα την Αφροδιτη...μεσημερακι μονος ημουνα και επεσε παλι ενα επικο γαμησι,με εχυσε κιολας τρεχαν τα ζουμια στ'αρχιδια μου...καβαλησε απο πανω κανα μισαωρο κι εγω απλα απολαμβανα...
Δεν υπαρχει αλλη σαν αυτην σε ολα τα επιπεδα...

Η αληθεια ειναι το πλεον την βλεπω με αλλο ματι...με ειχε σαν ανηψακι,μου εδωσε απλοχερα τη στοργη αλλα εγω τωρα τη γουσταρω σαν γυναικα...εχουμε φοβερη χημεια στο σεξ,συμπαθιομαστε πολυ  :rolleyes:....θα της την πεσω κανονικα απο δω και περα θελω να τα φτιαξω μαζι της

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.361
Πόντοι
266
Σημερα πηγα καρφωτος Κωλετη και γαμησα την Αφροδιτη...μεσημερακι μονος ημουνα και επεσε παλι ενα επικο γαμησι,με εχυσε κιολας τρεχαν τα ζουμια στ'αρχιδια μου...καβαλησε απο πανω κανα μισαωρο κι εγω απλα απολαμβανα...
Δεν υπαρχει αλλη σαν αυτην σε ολα τα επιπεδα...

Η αληθεια ειναι το πλεον την βλεπω με αλλο ματι...με ειχε σαν ανηψακι,μου εδωσε απλοχερα τη στοργη αλλα εγω τωρα τη γουσταρω σαν γυναικα...εχουμε φοβερη χημεια στο σεξ,συμπαθιομαστε πολυ  :rolleyes:....θα της την πεσω κανονικα απο δω και περα θελω να τα φτιαξω μαζι της
την γνωστη αφροδιτη λες;
την παλαι ποτε βασιλισσα;

notorius

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Κριτικές
18
Like
165
Πόντοι
11
Επικό ξεμούνιασμα χθες με την πιπινολαρα στο λας βεγκας. Μετα απο καιρο την πέτυχα εκει. Χαμογελαστη και μυρωδάτη! Ο κώλος της κοιτάει στον ουρανό και το βυζί για τρελο γλύψιμο. Εχει βελτιωθεί αρκετά. Εχει βελτιωσει και αυτη την "Περιστροφική πίπα" οπου σε τσιμπουκώνει και γυρναει όλο το κεφάλι με τον κορμό χωρις να χρησιμοποιει χέρια. Πιστεύω είναι κίνηση που την χαρακτιρίζει όπως τον ναβάρο η μπομπίτα που κάνει  :dancing:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
Επικό ξεμούνιασμα χθες με την πιπινολαρα στο λας βεγκας. Μετα απο καιρο την πέτυχα εκει. Χαμογελαστη και μυρωδάτη! Ο κώλος της κοιτάει στον ουρανό και το βυζί για τρελο γλύψιμο. Εχει βελτιωθεί αρκετά. Εχει βελτιωσει και αυτη την "Περιστροφική πίπα" οπου σε τσιμπουκώνει και γυρναει όλο το κεφάλι με τον κορμό χωρις να χρησιμοποιει χέρια. Πιστεύω είναι κίνηση που την χαρακτιρίζει όπως τον ναβάρο η μπομπίτα που κάνει  :dancing:
Ωραιος τυπε θα δοκιμαστει την ειχα βαλει στο ματι οταν ηταν στο la femme αλλα οι κακες αξιολογισεις με αποτρεψαν και δεν ηθελα να το ρισκαρω τωρα που γυρναει το πραμα θα κανω καποια στιγμη το κασκαντεριλικη ελπιζω να φαω φολα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.655
Πόντοι
38.177
Ωραιος τυπε θα δοκιμαστει την ειχα βαλει στο ματι οταν ηταν στο la femme αλλα οι κακες αξιολογισεις με αποτρεψαν και δεν ηθελα να το ρισκαρω τωρα που γυρναει το πραμα θα κανω καποια στιγμη το κασκαντεριλικη ελπιζω να φαω φολα

Ειναι και οι τσατσαδες στο la femme που σου σπανε τα @@,καμια σχεση με το Las Vegas που σου μιλανε σαν Κυριο πρωτα και μετα σαν πελατης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom