You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (3 μέλη και 48 επισκέπτες)
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.329
- Πόντοι
- 3.820
σε οικτιρω απλα....δεν θα κατσω να αναλωνω το θρεντ στο να απαντω στις δικες σου μαλακιες...μιλα μονος σου κολοζωοοο!!!αντε γειααααααααα!!!δεν ειμαι πετσακιας σαν εσενα να βαζω καρδουλες σε πουτανες...Σποροβλακα
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.329
- Πόντοι
- 3.820
πηρε μια μικρη αδειουλα και επιστρεφει στα las vegas...βραδινη..μαλλον απο βδομαδα αν δεν εχει ερθει σημερα!!τελος το λα φαμ για αυτην!!Παιδιά έχει κανείς νέα για τη Λάρα την πιπινοβουλγάρα που δούλευε στο Ανδρέου Γεωργίου 34? Βλέπω έφεραν νέα κορίτσια και φοβάμαι μήπως χάσω την αγάπη μου . Ξέρει κανείς αν πήγε αλλού ή αν ανακοίνωσε διάλειμμα ?
maldi
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 86
- Πόντοι
- 6
μια ρουμανα με λεπτα ποδια και κοιλια - βυζια ψιλοκομοδινεεε!!
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.655
- Πόντοι
- 38.177
Παιδιά έχει κανείς νέα για τη Λάρα την πιπινοβουλγάρα που δούλευε στο Ανδρέου Γεωργίου 34? Βλέπω έφεραν νέα κορίτσια και φοβάμαι μήπως χάσω την αγάπη μου . Ξέρει κανείς αν πήγε αλλού ή αν ανακοίνωσε διάλειμμα ?
Τυπε σου ζητω συγνωμη αλλα την σκοτωσα,βλεπεις επρεπε,ειναι της δουλειας μου...
Απο κομοδινο την εκανα μπουφε,αλλα περιμενε λιγο το λουστρο να στεγνωσει.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
Ειχα κατι καυλες το μεσημερι και πηγα καρφωτος Ερημιτη στη θεια Μονικα αλλα κλειστο το μπουρδελο :- :-
Και μετα παω στο Κοροβαγκου οπου ηταν η Γαληνη το πουτανακι,ειχα πει την τελευταια φορα οτι θα της δωσω μια ακομα ευκαρια γιατι μου εκανε μαλακιες...αλλα σημερα εδωσε ρεστα παλι,κομπρεσερακι κανονικο,γαμηθηκε με μανια και την εχυσα και στην κωλοχαραδρα και στη σουφρα και σταζανε τα χυσια στο σεντονι
Ξερει κανεις αμα Νατασα και Αφροδιτη ειναι εδω αυτες τις μερες?να παω να της γαμησω κι αυτες αυριο μεθαυριο και μετα να παω καμια θαλασσα σιγα σιγα
Και μετα παω στο Κοροβαγκου οπου ηταν η Γαληνη το πουτανακι,ειχα πει την τελευταια φορα οτι θα της δωσω μια ακομα ευκαρια γιατι μου εκανε μαλακιες...αλλα σημερα εδωσε ρεστα παλι,κομπρεσερακι κανονικο,γαμηθηκε με μανια και την εχυσα και στην κωλοχαραδρα και στη σουφρα και σταζανε τα χυσια στο σεντονι
Ξερει κανεις αμα Νατασα και Αφροδιτη ειναι εδω αυτες τις μερες?να παω να της γαμησω κι αυτες αυριο μεθαυριο και μετα να παω καμια θαλασσα σιγα σιγα
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 101
- Like
- 12.565
- Πόντοι
- 25.165
Αν δεν κανω λαθος αφρουλα λειπει. Ηθελα να παω σημερα πρωι αλλα λεω να παω στην Σαρα. Εκτος αν καποιος παιχτης βγει και πει καμια αλλη προταση.
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 11.585
Ειχα κατι καυλες το μεσημερι και πηγα καρφωτος Ερημιτη στη θεια Μονικα αλλα κλειστο το μπουρδελο :- :-
Γμτ ολο απογευματινη δουλευει η Γαληνη, ποτε θα το γυρισει σε βραδυ να παω να χωθω αναμεσα στα βυζια της, τα σκεφτομαι καιρο τωρα...
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.589
- Πόντοι
- 17.065
Χθες ηταν las vegas στο πρωτο που εχει μπροστα το πορνοmazda. Με καταγκαλβωσε και κατεθεσα, αλλαγμενη -προς το καλο- η αποδοσηΠαιδιά έχει κανείς νέα για τη Λάρα την πιπινοβουλγάρα που δούλευε στο Ανδρέου Γεωργίου 34? Βλέπω έφεραν νέα κορίτσια και φοβάμαι μήπως χάσω την αγάπη μου . Ξέρει κανείς αν πήγε αλλού ή αν ανακοίνωσε διάλειμμα ?
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 101
- Like
- 12.565
- Πόντοι
- 25.165
Επικο γαμησι σημερα με την Σαρα. Πολυ ζεστασια απο μερια της.
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.642
- Πόντοι
- 716
Επικο γαμησι σημερα με την Σαρα. Πολυ ζεστασια απο μερια της.
Σαρα στις βιλλες εννοεις; μ'αρεσει πολυ αλλα η καριολα ειναι λες και εχει κασετα, καρμπον ολα τα πηδηματα της. Να φιλουσε κιολας θα ηταν σουπερ..
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
Tο λιλι μου ειχε κεφια παλι σημερα...παω καρφωτος Ερημιτη για θεια Μονικα παλι κλειστο το μπουρδελο...
Παω καρφωτος Νατασα αλλα δουλευει απο Πεμπτη εως Δευτερα,στη θεση της ηταν το Αλβανακι η μικρη Παολα
Παω καρφωτος Αφροδιτη αλλα 3 δωματια γεματα επρεπε να περιμενω 1 ωρα
παω Νικ.Ουρανου 1α να δω την καινουρια Παουλινα,πολυ ωραιο γκομενακι ομορφο μοντελε με λαχταριστο βυζακι αλλα 2 δωματια γεματα κι εκει
Παω στα Τριδυμα στο 1 ηταν η Χριστινουλα η μικροσκοπικη,μου΄κανε πολλα ναζια στο σαλονι τη δαγκωσα και το καλοστημενο κωλαρακι της αλλα την αλλη φορα που την πηρα δε με αρεσε
Το 2 ηταν κλειστο και στο 3 ηταν η Ιζαμπελα πολυ προσχαρη στο σαλονι,περυσι τη γαμουσα με 50ε κωλο και γυμνο τωρα θελει 60ε τελοσπαντων τα εδωσα αλλα γουσταρα πολυ την ξεκωλιασα κανονικα και για ωρα και εχυσα μες τον κωλο της
βεβαια η υγιεινη της παραμενει ενα θεμα,ψιλοβρωμαει το στομα της,λιγο ο κωλος της,απο αποψη επικοινωνιας ειναι οπως περυσι αλλα δε λεει οχι καθεται και την σκιζεις
Παω καρφωτος Νατασα αλλα δουλευει απο Πεμπτη εως Δευτερα,στη θεση της ηταν το Αλβανακι η μικρη Παολα
Παω καρφωτος Αφροδιτη αλλα 3 δωματια γεματα επρεπε να περιμενω 1 ωρα
παω Νικ.Ουρανου 1α να δω την καινουρια Παουλινα,πολυ ωραιο γκομενακι ομορφο μοντελε με λαχταριστο βυζακι αλλα 2 δωματια γεματα κι εκει
Παω στα Τριδυμα στο 1 ηταν η Χριστινουλα η μικροσκοπικη,μου΄κανε πολλα ναζια στο σαλονι τη δαγκωσα και το καλοστημενο κωλαρακι της αλλα την αλλη φορα που την πηρα δε με αρεσε
Το 2 ηταν κλειστο και στο 3 ηταν η Ιζαμπελα πολυ προσχαρη στο σαλονι,περυσι τη γαμουσα με 50ε κωλο και γυμνο τωρα θελει 60ε τελοσπαντων τα εδωσα αλλα γουσταρα πολυ την ξεκωλιασα κανονικα και για ωρα και εχυσα μες τον κωλο της
βεβαια η υγιεινη της παραμενει ενα θεμα,ψιλοβρωμαει το στομα της,λιγο ο κωλος της,απο αποψη επικοινωνιας ειναι οπως περυσι αλλα δε λεει οχι καθεται και την σκιζεις
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
Σημερα πηγα καρφωτος Κωλετη και γαμησα την Αφροδιτη...μεσημερακι μονος ημουνα και επεσε παλι ενα επικο γαμησι,με εχυσε κιολας τρεχαν τα ζουμια στ'αρχιδια μου...καβαλησε απο πανω κανα μισαωρο κι εγω απλα απολαμβανα...
Δεν υπαρχει αλλη σαν αυτην σε ολα τα επιπεδα...
Η αληθεια ειναι το πλεον την βλεπω με αλλο ματι...με ειχε σαν ανηψακι,μου εδωσε απλοχερα τη στοργη αλλα εγω τωρα τη γουσταρω σαν γυναικα...εχουμε φοβερη χημεια στο σεξ,συμπαθιομαστε πολυ ....θα της την πεσω κανονικα απο δω και περα θελω να τα φτιαξω μαζι της
Η αληθεια ειναι το πλεον την βλεπω με αλλο ματι...με ειχε σαν ανηψακι,μου εδωσε απλοχερα τη στοργη αλλα εγω τωρα τη γουσταρω σαν γυναικα...εχουμε φοβερη χημεια στο σεξ,συμπαθιομαστε πολυ ....θα της την πεσω κανονικα απο δω και περα θελω να τα φτιαξω μαζι της
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
ναι...γιατι παλαι ποτε?την γνωστη αφροδιτη λες;
την παλαι ποτε βασιλισσα;
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
ναι μονο πρωι Δευτερα Τριτη Τεταρτηε...περασαν τα χρονια της....
την πηδουσα ακαταπαυστα πρις 4 χρονια
παλι την μεσημεριανη βαρδια εχει;τριτη τεταρτη πεμπτη;
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.361
- Πόντοι
- 266
την γνωστη αφροδιτη λες;Σημερα πηγα καρφωτος Κωλετη και γαμησα την Αφροδιτη...μεσημερακι μονος ημουνα και επεσε παλι ενα επικο γαμησι,με εχυσε κιολας τρεχαν τα ζουμια στ'αρχιδια μου...καβαλησε απο πανω κανα μισαωρο κι εγω απλα απολαμβανα...
την παλαι ποτε βασιλισσα;
notorius
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 18
- Like
- 165
- Πόντοι
- 11
Επικό ξεμούνιασμα χθες με την πιπινολαρα στο λας βεγκας. Μετα απο καιρο την πέτυχα εκει. Χαμογελαστη και μυρωδάτη! Ο κώλος της κοιτάει στον ουρανό και το βυζί για τρελο γλύψιμο. Εχει βελτιωθεί αρκετά. Εχει βελτιωσει και αυτη την "Περιστροφική πίπα" οπου σε τσιμπουκώνει και γυρναει όλο το κεφάλι με τον κορμό χωρις να χρησιμοποιει χέρια. Πιστεύω είναι κίνηση που την χαρακτιρίζει όπως τον ναβάρο η μπομπίτα που κάνει
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.361
- Πόντοι
- 266
ε...περασαν τα χρονια της....ναι...γιατι παλαι ποτε?
την πηδουσα ακαταπαυστα πρις 4 χρονια
παλι την μεσημεριανη βαρδια εχει;τριτη τεταρτη πεμπτη;
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.081
- Πόντοι
- 2.266
Ωραιος τυπε θα δοκιμαστει την ειχα βαλει στο ματι οταν ηταν στο la femme αλλα οι κακες αξιολογισεις με αποτρεψαν και δεν ηθελα να το ρισκαρω τωρα που γυρναει το πραμα θα κανω καποια στιγμη το κασκαντεριλικη ελπιζω να φαω φολαΕπικό ξεμούνιασμα χθες με την πιπινολαρα στο λας βεγκας. Μετα απο καιρο την πέτυχα εκει. Χαμογελαστη και μυρωδάτη! Ο κώλος της κοιτάει στον ουρανό και το βυζί για τρελο γλύψιμο. Εχει βελτιωθεί αρκετά. Εχει βελτιωσει και αυτη την "Περιστροφική πίπα" οπου σε τσιμπουκώνει και γυρναει όλο το κεφάλι με τον κορμό χωρις να χρησιμοποιει χέρια. Πιστεύω είναι κίνηση που την χαρακτιρίζει όπως τον ναβάρο η μπομπίτα που κάνει
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.655
- Πόντοι
- 38.177
Ωραιος τυπε θα δοκιμαστει την ειχα βαλει στο ματι οταν ηταν στο la femme αλλα οι κακες αξιολογισεις με αποτρεψαν και δεν ηθελα να το ρισκαρω τωρα που γυρναει το πραμα θα κανω καποια στιγμη το κασκαντεριλικη ελπιζω να φαω φολα
Ειναι και οι τσατσαδες στο la femme που σου σπανε τα @@,καμια σχεση με το Las Vegas που σου μιλανε σαν Κυριο πρωτα και μετα σαν πελατης.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις