Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (2 μέλη και 48 επισκέπτες)

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Καλησπερα συναδελφοι,τσαρκα πριν απο λιγο και καταθεση παλι στην καινουργια βερονικα του λαφαμ, δεν το συνηθιζω τοσο κοντα να επισκευτομαι δευτερη φορα την ιδια κοπελα, αλλα λιγο οτι δεν βρηκα κατι καλο λιγο οτι ηθελα να της δωσω μια δευτερη ευκαιρια με εκαναν να περασω παλι μαζι της.Επιδης δεν εγραψα την προηγουμενη φορα κριτικη θα προσπαθησω αυτες τις μερες να κανω μια μιξη και των δυο καταθεσεων σε μια κριτικη.

Case D'Amore (Τρίδυμα)Νο1 χριστινα πετιτ,Νο2 Η εβελινα την αλλη φορα μαλλον θα περασω μαζι της.Νο3 το πιπινακι-κομοδινο με νεο ονομα καρολ!
Ανδρέου Γεωργίου 21Το γυφτορουμανακι η τζουλια, με εκανε κατι κολπα με την κωλαρα της αλλα αυτα τωρα τα κανει γιατι βαραει μυγες, καλα να παθει.
Ανδρέου Γεωργίου 24Το μοντελο η μιρελα, απ της πιο παλιες πλεον στην θεσ/νικη
Ανδρέου Γεωργίου 34Βερονικα οπως προειπα,
Ανδρέου Γεωργίου 38Μια ψιλη βαρβατοι κοπελα με πολυ πεσμενο βυζι.
Ανδρέου Γεωργίου 52Μια πιτσιρικα που ηταν στα τριδυμα , πλεον με ξανθο μαλλι.Δεν μπορω να θυμηθω πως την λενε.
Νικηφόρου Ουρανού 1ΒΕδω μια ξανθια, νομιζω καινουργια ειναι. Βαλερια αν δεν κανω λαθος την λεγανε.
Νικηφόρου Ουρανού 26Το αλινακι κλασικα, ηταν στο μπανιο και δεν εκατσα να την δω.
Νικηφόρου Ουρανού 28Στεφη στα ασπρα! που την πηγαινουν πολυ.
Πέτρου Ερημίτη & Μινωταύρου (Studio las Vegas)Στο πρωτο απ τις νταλικες η μεταγραφη του μηνα η πιπινα λαρα (πρωην λαφαμ)δεν την ειδα γιατι ηταν στο δωματιο.Αριστερα στο μονο του πρεπει να ηταν η ξανθια ελληνιδα παολα. Στο τελευταιο μια αδιαφορη.
Πέτρου Ερημίτη 1Η γκαμπριελα, που δεν ειδα γιατι η τσατσα ειναι λιγο γκαου.
Πέτρου Ερημίτη 2Η λορυ, ενα αλογο κανονικο λεμε. Καποια στιγμη θα δοκιμαστη για να δω αν αξιζη.
Φρίξου 13Η μιλφ χριστινα αλβανιδα.
Φρίξου 13ΑΗ μιλφ αναστασια.
lory μην δοκιμασεις τσαμπα λεφτα...κομοδινο

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Πέρασμα τις προάλλες από ένα στούντιο λίγο πιο έξω από τα άλλα και υποδοχή από την θεία Σύλβια ( για να δανειστώ μια έξυπνη περιγραφή του Αλ ) η οποία κατά την γνωριμία περιστρέφεται στο σαλόνι από τον στύλο που διαθέτει το οίκημα. Η Σύλβια είναι μια νταρντάνα γυναίκα που έχει ξεπεράσει σίγουρα τα 40, συμπαθητική με ωραία μάτια και χτένισμα που παραπέμπει στην χρυσή δεκαετία των 80, προερχόμενη από την Ουκρανία. Αφού παρέδωσα στην ίδια το τίμημα προσήλθε στο δωμάτιο με το τσαντάκι της που την συνοδεύει πάντα στο  κρεβάτι, διατηρεί και προσέχει την καθαριότητα της και του χώρου. Στο κρεβάτι είναι φανταστική σε βαθμό που αισθάνεσαι πως την βρίσκεις με την λυσσάρα γειτόνισσα, με καλές αποδόσεις συνοδευόμενες με πολύ όρεξη και γέλιο...
Γενικά επειδή την είχα πάρει και πολύ παλιότερα όπου είχα και εκεί ανάλογη περιποίηση μπορώ να πω πως τελικά η ωρίμανση είναι πάντα μια αξία ανεκτίμητη...

sos1908

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Κριτικές
4
Like
268
Πόντοι
1
Συναγωνιστές μου καλησπέρα.Ψάχνω να βρω ένα καλό milf μετά την αποτυχία της προηγούμενης βδομάδας με την Στέφη(δε είναι milf) απλά δε άξιζε για μένα.Θέλω να πάω στη Μόνικα που αναφέρεται αλλά δε ξέρω κάθε πότε δουλεύει.Γράφει πουθενά πότε είναι?

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Γενικά τα μιλφ θα τα βρεις στις πρωινές ώρες με ελάχιστες εξαιρέσεις τα βραδινά, οπότε το ίδιο ισχύει και για την Μόνικα.

sos1908

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Κριτικές
4
Like
268
Πόντοι
1
Δηλαδή μέχρι τι ώρα?γιατί έχω περίεργα ωράρια με την δουλειά.Θέλω να πάω αποκλειστικά για την Μόνικα.Επίσης πόσα χρεώνει με anal?

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Tην έχω δει μια φορά δίχως να περάσω, αν και μου έδωσε την εντύπωση αξιόλογης γυναίκας που συνδυάζει καλό παρουσιαστικό για την ηλικία της και πολύ έξυπνο μυαλό, δεν θυμάμαι τιμές αλλά δεν πρέπει να είναι ακριβή. Αυτά παίχτη μου τα ρωτάνε και από κοντά, μην αγχώνεσαι...

sos1908

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Κριτικές
4
Like
268
Πόντοι
1
έγινε φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Αν πας πιστεύω θα περάσεις καλά, ένας θεός ξέρει πως μου ξέφυγε. Περιμένουμε την κριτική σου...

sos1908

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Κριτικές
4
Like
268
Πόντοι
1
Βεβαίως.Απο βδομάδα θα κινηθώ λογικά γιατί αύριο πέρνω άδεια και πάμε 3-4 μέρες να ξεσκάσουμε.Με το που έρθω θα τιμηθεί

polazar

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια
για να πηδηξω καμια χοντρη σε ποιο μπουρδελο προτεινετε να παω?

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.361
Πόντοι
266
Την δοκιμασες μεσα, γραψε κατι μην φαμε το κεφαλι μας...
ναι την δοκιμασα εχθες με το απλο
ξεπετα
χαλαρι βυζι,χωρις τα τακουνια χαλια ειναι,κωλος μεση ενα και αυτο
μη το ενα μη το αλλο
ΑΦΡΟΥΛΑ και ξερο ψωμι γαμιολαρεςςςς

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.642
Πόντοι
716
Σημερα ειχα ορεξη να παω να ρουφηξω ενα μεγαλο βυζι. Η πολη αδεια οποτε πηγα προς Βιλλες να ρουφηξω τα βυζια της Γαληνης. Βγαινει στο σαλονι, την κοβω απο πανω ως κατω (την εχω παρει πριν κανα 6 μηνο), και παρατηρω οτι εχει τσουβαλιασει. Εκανε κοιλια, εκανε και μεση, και ηταν μια ευθεια μεση-κωλος, πραγμα που δε με φτιαχνει καθολου στη γυναικα.

Τελικα εφυγα, και μετα απο λιγο σκεψη πηγα και τα εδωσα στη Νατασα την τσαρινα. Το βυζια της λογικα αυριο θα πονανε απο το ζουληγμα. Γενικα καλο πηδημα εγινε. Επειδη ειναι αδυνατη εχει γινει λιγο πλακε ο κωλος της, μαλλον θελει μια προσθετικη και εκει.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.765
Πόντοι
34.538
Σημερα ειχα ορεξη να παω να ρουφηξω ενα μεγαλο βυζι. Η πολη αδεια οποτε πηγα προς Βιλλες να ρουφηξω τα βυζια της Γαληνης. Βγαινει στο σαλονι, την κοβω απο πανω ως κατω (την εχω παρει πριν κανα 6 μηνο), και παρατηρω οτι εχει τσουβαλιασει. Εκανε κοιλια, εκανε και μεση, και ηταν μια ευθεια μεση-κωλος, πραγμα που δε με φτιαχνει καθολου στη γυναικα.

Τελικα εφυγα, και μετα απο λιγο σκεψη πηγα και τα εδωσα στη Νατασα την τσαρινα. Το βυζια της λογικα αυριο θα πονανε απο το ζουληγμα. Γενικα καλο πηδημα εγινε. Επειδη ειναι αδυνατη εχει γινει λιγο πλακε ο κωλος της, μαλλον θελει μια προσθετικη και εκει.
Τα κωλια της τα εκανε πλακα προχθες ο ΑΖΑΖΕΛ...

:fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
ναι την δοκιμασα εχθες με το απλο
ξεπετα
χαλαρι βυζι,χωρις τα τακουνια χαλια ειναι,κωλος μεση ενα και αυτο
μη το ενα μη το αλλο
ΑΦΡΟΥΛΑ και ξερο ψωμι γαμιολαρεςςςς

Εεεε τοτε Χ.

Αυγουστο θα παω Εφη αν δουλευει να μου τεντωσει το κορμι... :grin:

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.642
Πόντοι
716
Εεεε τοτε Χ.

Αυγουστο θα παω Εφη αν δουλευει να μου τεντωσει το κορμι... :grin:

αυτη το πιστευεις οτι δεν την εχω δει ΠΟΤΕ πως ειναι;
Δε κατεβαινω πρωινα και δεν ετυχε ποτε.  Επειδη τα γουστα μας σε εμφανιση ταιριαζουν, κανε μια περιγραφη...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
αυτη το πιστευεις οτι δεν την εχω δει ΠΟΤΕ πως ειναι;
Δε κατεβαινω πρωινα και δεν ετυχε ποτε.   Επειδη τα γουστα μας σε εμφανιση ταιριαζουν, κανε μια περιγραφη...

Εχω καιρο να την επισκεφτω, μαυρομαλα την αφησα, φυσικο βυζακι μεσαιο, σωματαρα για την ηλικια της, κρατιοταν καλα, πρεπει να εχει πατησει τα 35+ πλεον, ενα πραμα σαν την ζωντοχηρα γειτονισα με το 5χρονο... :grin: ...δεν κανει βρωμικα να ξερεις. Στο κρεβατι δυναμητης, απολυτη επαγκελματιας στην ευχαριστηση του πελατη. Πιστευω μονο να μην εφυγε καμια αδεια, γιατι οταν φευγει φευγει για κανα 2μηνο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom