Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.259
Πόντοι
2.966
τελικα πηγα αφρουλα το μεσημερακι περασα σουπερ και το βραδυ κατεβηκα στην Ελενα. Εβαλε μυαλο αυτη απο οτι φαινεται τερμα τα πουτσοτριψηματα κτλ. Τα φιλια δεν τα εκοψε αλλα οτιδηποτε αλλη γυμνη επαφη μουνιου-πουτσας τελειωσε.
Εκτος αν κολησε τιποτα και φοβαται μη το κολησει πουθενα

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
...ή λιγο ποιο ψιλη παλι με βυζαρες, Γκαμπριελα στην ιδια αλυσιδα.

Η Γκαμπριέλα έχει στάνταρ σιλικονάτο βυζί, την πήρα πρόσφατα και έκανε μπαμ στην αφή. Για την Ιουλία δεν ξέρω αν έχει φυσικό βυζί κάποιοι λένε πως έχει. Και αν την πετύχεις bordelogyrismenos δεν ξέρω...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.002
Πόντοι
11.585
Η Γκαμπριέλα έχει στάνταρ σιλικονάτο βυζί, την πήρα πρόσφατα και έκανε μπαμ στην αφή. Για την Ιουλία δεν ξέρω αν έχει φυσικό βυζί κάποιοι λένε πως έχει. Και αν την πετύχεις bordelogyrismenos δεν ξέρω...

+1 Το ξεχασα, αλλα οπως εχω πει και στο παρελθον, τα βυζια της ειναι ιδιαιτερα, η σιλικονη ειναι τοποθετημενη στο πισω μερος και σε ξεγελαει, η κοπελα πρεπει να ειχε μεγαλο βυζι αλλα να ηταν πεσμενο και να εβαλε σιλικονη για ανωρθωση...

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Εκτος αν κολησε τιποτα και φοβαται μη το κολησει πουθενα
Αλλο ειναι πιστευω, αν ηταν ετσι δεν θα εκανε καθολου απ την αρχη. Εγω λεω οτι εκανε τοσο καιρο το πελατολογιο της και τωρα σιγα,σιγα αλλαζει και το παει στο πιο ξεπετα.  ;)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.259
Πόντοι
2.966
Αλλο ειναι πιστευω, αν ηταν ετσι δεν θα εκανε καθολου απ την αρχη. Εγω λεω οτι εκανε τοσο καιρο το πελατολογιο της και τωρα σιγα,σιγα αλλαζει και το παει στο πιο ξεπετα.  ;)
Θα δειξει αδερφε αυτες τις μερες θα την επισκευτω και αμα δω αλλαγη σε σχεση με αυτα που καναμε και θα της την πω και εχει φαει Χ μετα οπως και να εχει θα ενημερωσω

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Θα δειξει αδερφε αυτες τις μερες θα την επισκευτω και αμα δω αλλαγη σε σχεση με αυτα που καναμε και θα της την πω και εχει φαει Χ μετα οπως και να εχει θα ενημερωσω
Eγω ειδα αλλαγες για αυτο το λεω.Οχι για να μην νομιζουν οτι εμεις ειμαστε οι χαζοι και αυτες οι εξυπνες.Ετσι με εκανε και ενα καλο ονομα της πολη μας, αλλαξε ξαφνικα τις επιδοση της και με το γυρισε σε ξεπετα και ενταξει την πρωτη φορα δεν ειπα τιποτα γιατι πηγαινα μαζι της πανω απο δυο χρονια και περνουσα καλα, αλλα την δευτερη περα απ το κραξιμο πλεον εχει να με δει σχεδον μισο χρονο και ουτε προκειται να ξανα παω.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.770
Πόντοι
10.326
Eγω ειδα αλλαγες για αυτο το λεω.Οχι για να μην νομιζουν οτι εμεις ειμαστε οι χαζοι και αυτες οι εξυπνες.Ετσι με εκανε και ενα καλο ονομα της πολη μας, αλλαξε ξαφνικα τις επιδοση της και με το γυρισε σε ξεπετα και ενταξει την πρωτη φορα δεν ειπα τιποτα γιατι πηγαινα μαζι της πανω απο δυο χρονια και περνουσα καλα, αλλα την δευτερη περα απ το κραξιμο πλεον εχει να με δει σχεδον μισο χρονο και ουτε προκειται να ξανα παω.
πήγαινα μαζί της πανω απο δυο χρονία και περνούσα καλα...Αν μιλάτε για την Έλενα εμφανίστηκε Μαρτιο 2015! :hi:

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Καποιος ανεφερε οτι η θεια Μονικα λειπει με αδεια...γνωριζουμε αν οντως ισχυει κατι τετοιο??  :fuck1:

tarandino

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
12
Πόντοι
0
Επιβεβαιωνω και εγώ ότι έχει αλλάξει τακτική. Τελευταία φορά που κατέθεσα, είχα στο μυαλό μου παλιότερες συνευρέσεις, και γούστα που εβγαλα μαζί της, αλλά τελικά με ξεπεταξε σαν στιμενη λεμονοκουπα. Πάμε για αλλα

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Επιβεβαιωνω και εγώ ότι έχει αλλάξει τακτική. Τελευταία φορά που κατέθεσα, είχα στο μυαλό μου παλιότερες συνευρέσεις, και γούστα που εβγαλα μαζί της, αλλά τελικά με ξεπεταξε σαν στιμενη λεμονοκουπα. Πάμε για αλλα
Για ποια λετε ρε σεις πειτε μας και μας.

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Εσυ φιλε παω στοιχημα οτι δεν εχεις ιδεα για ποια λεει ο Γιακουζα αλλα μ αρεσει που επιβεβαιωνεις. Και σε πεταξε σαν στιμενη λεμονοκουπα ε? Πες μας και ποια τωρα αντε κανει και ζεστη.

tarandino

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
12
Πόντοι
0
Εσυ φιλε παω στοιχημα οτι δεν εχεις ιδεα για ποια λεει ο Γιακουζα αλλα μ αρεσει που επιβεβαιωνεις. Και σε πεταξε σαν στιμενη λεμονοκουπα ε? Πες μας και ποια τωρα αντε κανει και ζεστη.
Εγώ bro για την Έλενα μιλαω. Αν ο yakuza λέει για αφρουλα από κωλετη, τότε λάθος μου

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Εγώ bro για την Έλενα μιλαω. Αν ο yakuza λέει για αφρουλα από κωλετη, τότε λάθος μου
Οκ φιλε εσυ μιλας για Ελενα. Τωρα μενει να μαθουμε ο Γιακουζα για ποια λεει οταν εγραψε "Ετσι με εκανε και ενα καλο ονομα της πολη μας, αλλαξε ξαφνικα τις επιδοση της και με το γυρισε σε ξεπετα και ενταξει την πρωτη φορα δεν ειπα τιποτα γιατι πηγαινα μαζι της πανω απο δυο χρονια και περνουσα καλα, αλλα την δευτερη περα απ το κραξιμο πλεον εχει να με δει σχεδον μισο χρονο και ουτε προκειται να ξανα παω"

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.259
Πόντοι
2.966
Διαψευδω κατηγορηματικοτατα οτι η Ελενα εγινε ξεπετα μολις γυρισα απο καταθεση και μου πεταξε τα ματια εξω ενα 20λεπτο ημουν στο δωματιο χωρις καμμια ενοχληση απο κανεναν και καθολου βιασυνες απο αυτην συν οτι τα τριψιματα υπαρχουν κανονικα και με το νομο

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Διαψευδω κατηγορηματικοτατα οτι η Ελενα εγινε ξεπετα μολις γυρισα απο καταθεση και μου πεταξε τα ματια εξω ενα 20λεπτο ημουν στο δωματιο χωρις καμμια ενοχληση απο κανεναν και καθολου βιασυνες απο αυτην συν οτι τα τριψιματα υπαρχουν κανονικα και με το νομο
Ωραιος φιλε σε ποιο σπιτακι ειναι η Ελενα τωρα?

Επισκέπτης
Τελικά  επετεύχθη γαμευσις της γαλήνης αλλά και της γαβριελας.η πρώτη με υπερβυζαρες αλλά στα όρια της φολας.πληρωσα 50άρι για μασαζακι και ισπανικό και μόνο το δεύτερο πήρα. Ούτε στο πισωκολλητο δεν μ αφησε να χαρώ. Γύρισε απ την άλλη γιατι δεν είχε ανοίξει η τρύπα ακόμη κατά δηλωση της ιδίας  :headbang: . Πάντως οι βυζάρες της ειναι μαστ για βυζοσυλλεκτες.

Η Γαβριελα συμπαθητικό μουνακι αλλά  με περίεργο  βυζι.

Σιλικονατο  με τη σιλικόνη  να έχει  τραβηχτεί  πίσω  οπως είχε αναφερει και συναγωνιστης.Και οι τσα2 σας όλα τα λεφτά. Η παλιοπατσαβουρα η τσα2 της γκαμπριελας πριν περάσω στο δωμάτιο τη ρωτησα αν η γκ.έχει φυσικό ή σιλικονατο βυζι και έκανε την ανήξερη :orchestra:.γενικά  οι τσα2 ήταν αρκετά επιθετικές και μάλιστα  κάποιες  έβριζαν  λες και τις χρωστούσα το πληρωμένο γαμήσι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom